2015. április 27., hétfő

Hétvégi falunapok fesztiválok

Az év legnagyobb társasjátékos rendezvényére hagyományosan a Lurdy házban kerül sor, azonban a tavalyi évhez képest több teremmel, és még több játékkal várjuk az érdeklődöket! Ez a csoport azért jött létre hogy ne maradjon le senki aki egy kis ki. A nyár a falunapok , fesztiválok , találkozók szezonja. Június utolsó hétvégéje is bővelkedett színes eseményekben.


Először rendezte meg Felsőnána az elszármazottak találkozóját, amelynek a vártnál is jobb volt a fogadtatása. A templom mellett felállított sátorban kora. Pest megyei programajánló. A keresett termékeket ABC sorrendben találod!


Az illusztráció világszerte az egyik legprosperálóbb grafikai műfaj, amit pályázatok és fesztiválok sora bizonyít, amelyeket rendszerint jelentős sajtófigyelem és közönségsiker kísér. Az oldal folyamatos feltöltés alatt. Hirdessen Ön is a FESZTIVÁL.


Hétvégi falunapok fesztiválok

Fesztivál és fesztiválok szóra az első találatok között! Utazási információk, szálláshelyek, hotelek a Tourinfo. Magyarország legnagyobb fesztivál-adatbázisa.


Többek között gasztronómiai fesztivál, zenei fesztivál, autós-motoros fesztivál, karnevál, rendezvény, falunap. A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Ez a hétvége sem múlik el fesztiválok , falunapok és koncertek nélkül.


Hétvégi falunapok fesztiválok

Nézzük hova mehettek szombaton és vasárnap Somogyban! Sörfesztivált rendeznek Fonyódon, ahol a Bud Spencer és Terence Hill emlékzenekar mellett a Hafananana című örökbecsű slágert is meghallgathatjátok élőben. A szeptembertől decemberig tartó rendezvénysorozat keretében különböző szüreti fesztiválok , éves vásárok, zenei fesztiválok , piacok és más érdekes rendezvények szórakoztatják a látogatókat. Sorban nyitnak az Adventi-karácsonyi vásárok, dübörögnek a Katalin Bálok, itt-ott együtt Erzsébettel, és András nap eljövetelét jelzik a kezdődő disznótorosok, több helyen pálinkával melegítenek a részvevői. A tartalmas programok során immár hagyományosan megrendező események mellett újdonságok is várnak ránk.


Bereg, Szatmár – Ismét tartalmas nyári programok, falunapok és fesztiválok várnak ránk a Beregben és a Szatmárban egyaránt. Javában zajlanak a közösség i programok szerte a Felvidéken. Rövid körképünkben most három csallóközi település elmúlt hétvégi programjába kínálunk betekintést.


Egyházgellében falunap, Pozsonyeperjesen bográcsfesztivál, Előpatonyban pedig falurész napot tartottak. Pápa Az izomsorvadásban szenvedő hatéves Horváth Bendegúzért szervez naptárbemutatóval egybekötött adománygyűjtést a Rózsaszín szalag csoport november 28-án, csütörtökön órakor a Jókai Mór Városi Könyvtárban. Hétvégi tippek, szabadidős programajánló.


Blue Danube Filmfesztivált (kategóriában, rövidfilmeket mutatnak be). Esterházy János emléknap. A nyári időszak a falunapok és fesztiválok ideje. A Kürtös beszámol a járás magyarlakta településeinek rendezvényeiről. Olvashatunk többek között a jubiláló inámi Mézfesztiválról, az ipolyhídvégi falunapról, az Üzen a múlt című ipolyszécsénykei hagyományőrző kulturális rendezvényről.


A rimaszombati Csillagházban (Daxner u. 36.) folytatódik a Légy Lámpás! Görbe Márk művészettörténész Jókai Mórról, asszonyairól és koráról mesél majd a hallgatóságának november 22-én, pénteken 18. Falunapok sok-sok hazai és külföldi fellépővel, műkedvelőkkel és profikkal egyaránt – bőséges a hétvégi kulturális ajánlat.


A programok listáját az itt látható mezők segítségével tetszőlegesen szűkítheti. Egy vagy akár egyszerre több szempont szerint is kereshet. Egerben és Eger környékén megrendezésre kerülő családi-, ünnepi-, zenei-, kulturális és sportesemények, programok kerültek összegyűjtésre. Noha a hatnapos munkahét miatt most a legtöbben csak kevesebb időt tudnak majd a hétvégi kikapcsolódásra szánni, mégis érdemes körülnézni, hiszen akadnak élménydús, érdekes programok ezen a héten is.


Sokfelé például a Márton-naphoz kötődő rendezvényekkel készülnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések