2015. április 27., hétfő

Szecsői futónap

Serdülő Futam 4km futam 10km. Helyszíni nevezésre is van lehetőség, de egyszerűsíti az előzetes online nevezés a regisztrációs folyamatot. Rajtszám Név Nem Korcsoport Település Idő 01. Fehér Márk FFI Felnőtt Szolnok 36:10. Tök-mindfutás és családi gyaloglás.


Szecsői futónap

Szecsői Futónap , ahol ovis, váltó, családi, párok, sörváltó, korosztályos és km-es futamok lesznek. Szervezőbizottság ingyenes nevezést és névre szóló rajtszámot biztosít. A verseny célja: Az egészséges életmó a rendszeres sportolás – ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése. Maratoni és félmaraton futóversenyek, terepfutás, országúti futás versenyek futónaptára.


A futókat felvezető és záró kerékpáros kíséri valamennyi futamban. A nevezés során kiadott rajtszámokat a versenyzők kötelesek a mellrészen, jól látható módon viselni. Nevezni az egyes futamokra a nevezési irodán lehet legkésőbb az adott futam rajtja előtt 15.


Szecsői futónap

Szecsői futónap -ot, amely híressé vált, mivel a környező falvakból is sokan érkeznek résztvevők, ami később annyira népszerű lett, hogy az ország több pontjából is érkeznek látogatók. Név Idő Nettó idő Kategória Kat. Az ebből származó esetleges károkért a futónaptár üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.


EGYÉNI FUTAMOK EREDMÉNYLISTA Ovi futás leány HSz. Szecsői Futónapon, mely a hagyományoknak megfelelően változatos futótávokon és korosztályokban került megrendezésre. Ezen a napon borús reggelre ébredtünk, de ez sem állított meg minket attól, hogy idén is Szecsőre látogassunk egy vidám futóversenyre. N O Ferenc Dávid Ovi futás 310m Nem Hely név lakhely Lány. Köszönjük Varga József Zoltán!


Tápiószecsői Képes Hírmondó added 8new photos to the albu17. A helyszín a régi, Kós Károly Művelődési Központ és Könyvtár( volt helyőrségi klub) az útvonal változik! A rajt-cél a művelődési házból kilépve balra, kb.


ABC előtti területen kerül kiépítésre. Az erdei földutas szakasz kb 4-5m hosszú. Mi azon dolgozunk , hogy a Tápió-vidék értékeit bemutassuk!


Szecsői futónap

Iratkozz fel, így értesítést fogsz kapni, ha új film kerül fel a megnézendő videók közé! TTA-Tápiómenti Tömegsport Alapítvány Videók 11. N O Balázs Barnabás Ovi futás 310m Nem Hely név lakhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések