2015. április 27., hétfő

Féltékeny csillagjegyek

Féltékeny csillagjegyek

Aligha látsz féltékeny Halakat, tekintve, hogy mennyire könyörületes természetűek. Soha nem éreznek haragot a másik iránt, maximum csalódottságot, de azt is igyekeznek palástolni. Nem gyakran tapasztalják meg a féltékenység érzését, hiszen mindig azon vannak, hogy az önbecsülésüket felturbózzák. Még ha nem is látszik, mélyen nagyon féltékeny tudsz lenni – viszont ez ellentétben áll szabadságszerető lényeddel, hiszen úgy érze nincs jogod a másikat korlátok közé szorítani. Az a véleménye hogy a másiknak magának kell tudnia, milyen messzire mehet el, és ebben igazad is van!


Féltékeny csillagjegyek

BIKA - Mi a jellemző a KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK jegy szülötteire? Hűséges, de óriási benne a birtoklási vágy, ezért akit megszeretett, azt többé nem akarja elveszíteni. Bár a féltékenység állandóan ott lobog a lelkében, igyekszik fékezni érzéseit, és ritkán kínozza párját hangos vádaskodással.


Ha valaki árt vagy hazudik neke akkor vége, az a személy nem létezik többé számodra, akármit is próbál tenni a békülés érdekében. Csak a saját ötletedet tartod a legjobbnak, iszonyatosan féltékeny tudsz lenni, ha valaki előrukkol egy másik (jobb) ötlettel. Felszínes vagy, nem mindig érdekel a másik ember lelke. Az érzékeny Rák és Halak jegyű gyerekkel nehezen jön ki, de annál nagyobb egységbe tud kovácsolódni a Kossal vagy a Nyilassal.


Több közük van egymáshoz a színeknek és a tizenkét csillagjegynek, mint gondolnánk. Valamennyi jegyhez tartozik olyan szín, amely a legtöbb erőt, kisugárzást, szépséget és elégedettséget hozza ki a jegy szülöttéből. Horoszkóp, csillagjegyek magyarul.


Ha féltékeny típusú a partnere, nehéz dolga lesz: az Ikrek ezen tulajdonságai boldog-boldogtalant vonzanak. Ikrek is hajlamos, csak úgy, a próbatétel kedvéért flörtölni valakivel, hadd lássa, hogyan reagál a kedvese. Sőt sok esetben magyarázatot is kaphatunk bizonyos illetők viselkedésére. Lássuk hát, melyek a csillagjegyek.


A Vízöntő nő a tökéletesen független nő. Vicces, okos, kalandvágyó, soha nem ragaszkodó vagy féltékeny , nem követelőző és nem túlzottan érzelmes. Kiszámíthatatlan és vágyik az izgalomra. Bármi, ami ezzel a nővel történik, és bárki, akit választ, egy csodálatos kapcsolatban lesz részük. Attól, hogy más is tetszhet neki, vagy egy másik nagyobb hatással lehet rá, vagy rajtunk kívül is beleszerethet másba?


Féltékeny csillagjegyek. Esetleg attól, hogy becsap vagy elhagy minket? Párkapcsolatában izzanak a szenvedélyek, sokszor se vele se nélküled viszonyokban van benne. A párkapcsolatok forgatókönyve) A végletek embere, aki nem felejt, és nem bocsát meg. Bosszút áll, amikor úgy érzi eljött az ideje.


Csillagjegyek és ásványok Ásványok gyógyhatásai Angyalok és Ásványok Angyalok. Ennyire féltékeny típusok a csillagjegyek Vajon féltékeny típus vagy? A horoszkópból kiderül, melyek a legféltékenyebb csillagjegyek , és kik azok, akik talán hírből sem ismerik a kapcsolatokat mérgező zöldszemű szörnyeteget.


Az üzleti életben mindig nagyon megfontolt, és odafigyel az anyagi kiadásokra. Bár nem sokat törődik a külsejével, azt elvárja, hogy a partnere igenis jól nézzen ki. Szerelmi életében sokszor féltékeny , ám ha igazán érzi a másik fél szeretetét félelme hamar eloszlik.


A Szűz a csillagjegyek között a legőszintébb – viszont őszintesége olykor brutalitássá válhat, így könnyen megbánthat másokat. Igazi álmodozó természet. Mivel örök perfekcionista, ezért hajlamos leírni azokat, akiket nem tart tökéletesnek. A Skorpió nemcsak a kedvese testét akarja, hanem a lelkét is.


Egyes Skorpiók vonzódnak a szerelemi játékokhoz, szeretik azt érezni, hogy hatalmuk van a másik felett, de gyakori amikor már a határokat feszegeti. Számtalan gyermeket nemz, s ezért a felesége, Héra - Kronosz és Rheia leánya, latin nevén Juno, a házasság és születés istennője, aki Zeusszal egyenrangúan kormányoz - folyton féltékeny és mindig könyörtelenül megbosszulja a vetélytársnőit. A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Milyen jellemvonásokkal rendelkeznek egyes csillagjegyek szülöttei?


Milyen elvárásod lehet a barátoddal, pároddal vagy egy családtagoddal szemben? Mert a Skorpió férfi nem igazán hűséges típus, viszont annál sokkal jobban irigy és féltékeny. De ha rálelt, az igazi szerelemre, akkor az örök hűségre törekszik!


A Skorpió-férfi nem szeret, ha manipulálni, vagy megváltoztatni akarják, ha változni szeretne, akkor azt nem mások kedvéért teszi, hanem saját magáért, már. A csillagok még a legrejtettebb dolgokat is elárulják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések