2015. április 20., hétfő

Kóka méh telep árak

Bűncselekményből származó anyagokat nem veszünk át! Minden anyagbehozatalkor kérjük Személyi Adó és Lakcímkártyáját magával hozni! Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


A nagybeszállító ár folyamatos szallítás illetve nagyobb súly esetén értendő! MÉH telep , színesfém, réz, alumínium, fémhulladék, vashulladék, papírhulladék, akkumulátor hulladék, felvásárlása Budapest, Kartal, Aszó Fót. Lakosságtól csak a fenti négy kategóriában veszünk át acélhulladékot. Lakossági leadás adókártyával, személyigazolvánnyal, ill. Az árváltozás jogát fenntartjuk!


A MÉH telep kampányszlogenje sokak számára ismerősen csenghet: “gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded! MÉH telepet privatizálták, illetve a rendszerváltással egyidejűleg megjelentek Magyarországon a privát hulladékhasznosító vállalkozások is. Dorogi Méhtelep, vas, réz alu, felvásárlás, adás, vétel, méh telep , méh , színesfém árak , vas ára, réz ára, fémhulladék ára, fémhulladék.


A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Belföldi és nemzetközi áruszállítás. Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Eredeti adókártya, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges! Színesfém hulladékok (vörösréz, sárgaréz, bronz, rézhűtő, alumínium, ón) átvétele, felvásárlása.


Tekintse meg aktuális színesfém árainkat! Színesfém felvásárlás, méh telep , akkumulátor átvétel kedvező feltételekkel! Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak! Folyamatosan magasra igazítjuk árainkat kapacitásunk és a világpiac áraihoz viszonyítva!


Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk!


Forintban (HUF) értendők! ELKÖLTÖZTÜNK UJ CIM DERRES UTCA A TESCO MÖGÖT A JKSY TÖL KB 2M. Minden fém hulladékot felvásárlunk lakosság és céges felvásárlási is működik a telephelyen.


Nagykereskedői Árlista! Hűtőszekrény, képcsöves berendezések, nyomtató és fénymásoló lerakására nincs lehetőség! Telephelyünkre egyénileg beszállított, MSZ EN 6as szabvány elõírásai szerint, szelektíven gyűjtött papírhulladékot veszünk át. Telefonkönyv cégkereső adatbázisában.


MÉH telep Siófok meghatározó szerepet tölt be vállalkozásunk a színesfém felvásárlás területén a térségi hulladékkereskedelemben. Nyitva tartások Egri Fém Kft. Méretünket tekintve kisvállalkozásnak számítunk, alkalmazotti létszámunk jelenleg fő.


Cégünk célja, hogy a minőségi és környezetvédelmi követelmények maximális kielégítésével, a termékek és szolgáltatások színvonalának, minőségének állandó emelésével egyre jelentősebb szerepet töltsön be a hazai és a környező. Mi még a rozsdáját is megvesszük! Vas- Színesfém- Papírhulladék átvétel napi magas árakon.


AZ ÁLLATKERT MELLETT - A SÍNEK TÚLOLDALÁN. Cégbemutatás Árlista Egyedi ajánlatkérés Galéria Áraink tájékoztató jellegűek, mindenkori aktuális napi átvételi árakon dolgozunk. A rendszerváltást követően számos tagvállalatából mára az Észak-dunántúli és az Észak-magyarországi MÉH maradt fenn, e két társaság tevékenységét fogja össze a 1-ban hazai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések