2015. április 1., szerda

Feng shui hajó

Feng shui hajó

A feng shui felhasználók nagy kedvence a vitorlás hajó az irodák falának kihagyhatatlan kelléke. Vitorlás hajó a feng shui-ban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy a pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. Hajó - A hajó a jó dolgokat: szerencsét, sikert, karriert. A mai kor emberének az egyik legnagyobb kihívása, amivel szembe kell néznie, a stressz. Megbetegíti, frusztrálttá teszi, ingerültté válik tőle, rányomja bélyegét az egész életére.


A jó feng shui nemegyszer bizonyos tárgyakhoz kötődik, amelyek színük, anyaguk, vagy éppen nevük hasonlósága miatt Kínában a nyugalomhoz , a hosszú élethez, vagy más kedvező dologhoz társulnak. Semmi sem jobb, mint amikor szabadon és kiegyensúlyozva érzi magát a lakásában és a jó kedvet másokra is átviszi. Learn how to apply feng shui in your home and office to attract all kinds of positive energy into your life. Feng shui for me , for you, for everyone. A víz energiát ad a karrier területének és a hajó boldog, egészséges, sikeres utazást szimbolizál az élet tengerén.


Ne rakjuk ajtóhoz, nehogy kivitorlázzon életünkből. Ha új karrier lehetőségeket szeretnénk, feltétlenül alkalmazzuk. Over the centuries, feng shui principles became central to architecture, city planning, and furniture arrangement. There are, obviously, a lot of common sense aspects to all of these. Things facing south get more sun.


Feng shui hajó

The feng shui of a T-junction house will tend to be bad and accumulate Sha Chi because of the strong and constant attacking energy directed towards the house. Para eso, deben tener un buen equilibrio Yin Yang. They should be easy to understand and to apply. But in practice this is not always the case. La puerta de tu casa es uno de los puntos más importantes desde el punto de vista del feng shui : la puerta es la boca del Chi, por eso es el primer lugar que debemos armonizar siguiendo los principios del feng shui.


This private forum has been created for the graduates of the IFSS. This is a great way for everyone to connect, share stories, and ask questions. Képek falra felséges tigris motívummal.


Erős feneva amely emberek millióját lenyűgözi. Ne habozzon és díszítse ki a falait tigrises képpel. Another excellent feng shui choice for the South bagua area of your home.


The fiery energy of the sun and the protective power of numerous round mirrors amplified by the convex central mirror - this feng shui cure will look good with most home decor. It is a total beauty and a great feng shui energizer. Feng Shui aplicado a la Decoración La entrada a la casa. Cégismertető Különlegességek a lakberendezés világából.


Varázsolja egyedivé lakását. Ezeket általában zsákkal, vagy nagy hassal, nevetve ill. Modern többrészes képek falra. FENG SHUI - Gazdagság, siker.


A több részből álló vászonképek attraktív módot kínálnak arra, hogyan lehet új dizájn-kiegészítőkkel feldobni az üres falat bármelyik szobában, beleértve a fürdőszobát. A kínai térrendezés tudománya, a feng shui segítségével most megmutatjuk, hogyan lehet ezekhez hozzájutni. Ma, a tízmilliószoros napon ez még hatékonyabb lehet. A gazdagság és a jólét területe az otthonunk, szobánk bal felső, északnyugati iránya, sarka. Miről árulkodnak a gua személyiségszámok?


Délkelet-Ázsia országainak történelmét és jelenét mutatja be. Információkat kínál a művészetek , a vallás vagy a gasztronómia iránt érdeklődőknek de a linktáron keresztül kiindulópontul szolgálhat más ázsiával kapcsolatos oldalak eléréséhez is. További ötletek a következővel kapcsolatban: Vitorlázás, Vitorláshajó és Járművek. Horoszkóp, Asztrológia, Ezotéria.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A képet egy prémium minőségű vászonra nyomtatjuk, és vakrámára feszítjük.


Nincs más dolgo csak felakasztani a falra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések