2015. április 14., kedd

Feng shui jelentése

Feng shui jelentése

A hagyományos fengsuj ( feng shui ) alapelveiben máig őrzi ezen ősi módszer nyomait. Hansanban (Hanshanban). Vitorlás hajó a feng shui -ban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy a pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen.


A jó feng shui nemegyszer bizonyos tárgyakhoz kötődik, amelyek színük, anyaguk, vagy éppen nevük hasonlósága miatt Kínában a nyugalomhoz , a hosszú élethez, vagy más kedvező dologhoz társulnak. Kevés olyan otthon aka mely minden tekintetben megfelel a feng shui elvárásainak: a térrendezési tudomány szerint ugyanis a színeken, a mintákon és az anyagokon kívül még a lakás alaprajza is lényeges. A “csi” akkor képes megteremteni az ember jó közérzetét, ha a lakásban vagy házban nyugodtan áramolhat, és a hátsó ajtón vagy ablakon keresztül távozhat a szabadba. A feng shui szó szerinti jelentése. Azaz a színek által kibocsátott energiát hasznosítja arra, hogy a benned lévő Yin és Yang energiákat egyensúlyba hozza, kiegyenlítse, valamint a személyiségedet és a környezeted ezáltal jobbá tegye.


Színek jelentése a feng shuiban: Zöld. A zöld szín a béke, a belső nyugalom megtestesítője. Regenerál, és erőt a a szeretet, az önzetlenség, az odaadás és az együttérzés szimbóluma. A mai kor emberének az egyik legnagyobb kihívása, amivel szembe kell néznie, a stressz.


Megbetegíti, frusztrálttá teszi, ingerültté válik tőle, rányomja bélyegét az egész életére. Az aranynak, a feng shui kultúrában különleges szerepe van. Az arany megtestesíti a gazdagságot, vonzza a pénzt, és a szerencsét, váratlan fordulatot hozhat.


Szimbolikus jelentése különösen fontos. Helye: A dolgozószoba, tárgyaló, a munkahely minden pontja. DictZone online angol-magyar szótárban.


Kiejtés, fonetikus leírás és példamondatok egy helyen. Feng shui for me , for you, for everyone. Learn how to apply feng shui in your home and office to attract all kinds of positive energy into your life.


Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. A kreatív emberek és a gyerekek egyaránt szabadon fejezik ki magukat, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak. Kinek ne lenne fontos testi-lelki egészsége?


Ki ne szeretne boldogságot a magánéletében, sikereket a munkahelyén? Feng Shui live Élőben a Feng Shui tudományáról Halzer Dorottya w. Tudnod kell, hogy csak a külső környezeted megváltoztatása nem fogja jobbá tenni az életed. Knowing how to use color to create good feng shui is an awesome (and easy!) way to improve the energy in any space, be it home or office.


From a feature wall painted red to brown pillows, gray color rugs or a yellow color front door - explore the feng shui magic of color. Szimbólum Szerinted melyik a két legnépszerűbb, egyben legtöbb félreértésre okot adó feng shui szimbólum? A Feng - shui az elrendezés kínai művészete, eredete ezer évre vezethető vissza.


Feng shui jelentése

A szó jelentése : szél és víz. Amitől a feng shui működik, az a rászánt figyelem! Vagyis ha ránézel az elefántodra, eszedbe jut a cél, amiért oda tette arra a helyre, így tudsz a célodra figyelni. People in tough economic or any other difficult situations often resort to desperate measures and one of them is hiring a feng shui consultant who would take their money for doing absolutely nothing. Közülük messzemenően a Hal és a Sárkány a legfontosabb, amely állatok a kínai kultúra jellegzetes szimbólumait is képezik.


Kína egyébként hatalmas hagyománnyal rendelkezik, ami a természet iránti tiszteletet illeti. Magyar forrásokban BHS (Black Hat School) módszer, Black Sect iskola, háromajtós módszer vagy bágua-módszer néven ismert. Nem hiába tartják olyan hasznosnak a szélcsengőket. Many feng shui masters believe ammonites absorb the knowledge of the universe. Its centere spiral pattern mimic the path the universe’s forces follow in space.


Stored in the inner whorls, energy radiates out in this centrifugal motion for the benefit of those near. Cosmic energy in this form enhances health, wealth and enlightenment. A több mint ötezer éves térrendezési tudomány kilenc részre osztja a lakást, és úgy tartja, hogy az egyes részek átalakításával jelentős mértékben befolyásolhatod az életedet - akár a karriere akár. Alkalmazásuknak számtalan módja lehet: a fal színétől a dekorációs tárgyakig, a kárpittól a festményig mind-mind alkalmas az adott terület erősítésére, illetve az öt elem (a tűz, a víz, a fa, a fém és a levegő) egyensúlyának megteremtésére.


Miközben a keleti térrendezés – a kínai feng shui és az indiai vasati – divatja egyre szélesebb körben terje már-már a feledés homályába merül az ezeréves magyar házépítési szokásren mely nemcsak a földrajzi adottságainkra épült, hanem a magyar lélek mágikus erejét is keretbe foglalta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések