2015. április 10., péntek

A világ legszebb nője 2018

A világ legszebb nője 2018

A szempontok között nem szerepel a tehetség, a kor vagy bármi egyéb részlet, csakis arra kérték az olvasókat, hogy az alapján voksoljanak, hogy kit tartanak a leggyönyörűbbnek. A Grammy díjak történetének második legtöbb díját kapott nője. Aztán összesítették a véleményeket, és ki is adták a listát a tavalyi év száz legszebb arcú nőjéről. A világ egyik legnagyobb és legsikeresebb énekese. Hangjával és tánctudásával senki nem versenyezhet, ő maga egy világmárka.


A világ legszebb nője 2018

Egy mexikói lány lett a befutó a 68. Miss World szépségversenyen. A éves modellt, Vanessa Ponce de Leont 1szépségkirálynő-jelölt közül választották meg a világ legszebb nőjének a kínai Szanjában megrendezett döntőben – először nyert mexikói lány.


A korábbi években Julia Roberts, Jennifer Aniston, Sandra Bullock és további szépségek kapták a világ legszebb nője kitüntető címet. A csúcstartó királynő vitathatatlanul Julia Roberts, aki öt alkalommal is megvillantotta ellenálhatatlan mosolyát a nevezetes címlapon. Itt a világ legszebb nője. Hányat ismersz fel közülük? Mennyire ismered a 90-es évek dalszövegeit?


Nem csupán a világ egyik legszebb nője, de az egyik legjobban fizetett Bollywood (az „indiai Hollywood) színésznő is. Otthonában, Indiában szexinek és stílusosnak is tartják, ami valószínűleg senkit sem ér meglepetésként. Mióta Angelina Jolie neve beivódott a köztudatba, ő volt a világ legszebb nője.


Catriona Gray, a Fülöp-szigetek szépe győzött a 67. Hát képzel nagyon neGigi fel sem került a listára! Bár azóta már igencsak megkopott a éves színésznő szépsége, egészen idáig senki nem tudta megdönteni a neki köszönhetően kialakult szépségideált, hiszen kiálló arccsontja és dús ajkai legalább egy évtizede meghatározták a női szépség fogalmát, és hatására. A éves Julia Roberts-nek azonban most, év után másodszorra is megadatott ez, hiszen idén, a sokak által a világ egyik legbefolyásosabbnak tartott kiadványának tartott magazin másodjára is a kitüntető „ a világ legszebb nője ” címet adta a kedvelt színésznőnek. A People magazin címoldalán nagyon sok híresség szeretne ragyogni.


A világ legszebb nője 2018

Fedezd fel (és mentsd) saját pinjeidet a Pinteresten. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. A Föld gyönyörű, sokan ezt még sem veszik észre. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.


A pint horvath endre fedezte fel. Mint a videóban fogalmaz sokkal tudatosabban kezdett étkezni, amikor várandós lett babájával. A korábban a világ legjobb testű nőjének választott sportoló most arról beszél, hogy soha nem késő elkezdeni az életmódváltást. Hogy megtudd Lili további titkait, nézd meg a videót!


A People Magazin éve választja meg világ legszebb nőit: olyanok szerepeltek már a listán, mint Julia Roberts, Jennifer Aniston, Sandra Bullock - olyan nők, akiknek remek külső adottságaihoz kétség sem férhetett évek óta. Az aranymetszés szabályai szerint ma Bella Hadid a leggyönyörűbb nő. A modell arca rendelkezik a legszimmetrikusabb arányokkal. A World Chachán a világ második legszebb városának választották meg Budapestet.


A magyar főváros olyan városokat utasított maga mögé, mint Róma, Firenze vagy Párizs. A Bloomberghez kapcsolódó World Chachán a világ második legszebb városának választották meg Budapestet – számolt be a Növekedés. Az egy dolog, hogy a legtöbb országban a karácsonyt, de idén leginkább azt, hogy ötven évvel ezelőtt megszületett a világ egyik leggyönyörűbb nője , Helena Christensen.


A 90-es évek egyik legsikeresebb topmodellje tényleg több mint öt évtizede teszi szebbé ezt a bolygót, és nem csak azzal, hogy rajta mászkál. Ez a Frei egy igazi úriember akart lenni, de úgy tűnik a szőke barátnő ezt is képes elrontani. Azt hinnéd amúgy, ha Bella lett a legszebb , akkor biztosan a tesója is a dobogó közelében van, igaz?


Ellenben Beyoncével , aki a második lett a maga 9-ával, és Amber Hearddel , aki pedig a harmadik, méghozzá 9-kal. Szerintem nagyon vicces ez a rajz, érdemes mindenkinek megnézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések