2015. április 13., hétfő

Azt hiszitek jó kedvem van pedig a szívem gyászban van

Azt hiszitek jó kedvem van pedig a szívem gyászban van

Gyászban is lesz, amíg élek, Míg a sírba le nem tesznek, Jaj, ha meghallod! Azt hittem, hogy jó kedvem van Pedig a szívem gyászba van , babám, jaj Gyászba is lesz, amíg élek Míg a sírba le nem tesznek, babám, jaj Komor felettem az ég is Elhagyott a reménység is, babám, jaj Csak a bánat keserűség, Még a testvér is ellenség, babám, jaj Ne edd kurva a fejemet, Ne szomorítsd a szívemet, babám, jaj Meg van az már szomorítva, Fekete gyászba. Van nekem egy imakönyvem, Belenézek hull a könnyem Belenézek hull a könnyem jaj Az van abba beleírva A szerelem. Azt hiszitek, jó kedvem van, Pedig a szívem gyászban van , Pedig a szívem gyászban van , jaj!


Büszkén járok tifelétek, Nézzétek meg mi lesz vélem. Azt hiszitek ,a jo kedvem van pedig a szivem gyaszban van jaj Gyaszban is lesz,amig elek Mig a sirba le nem tesznek Jaj ha meghalok. Hosszu fekete haj, sukar ez a csaj, tulsagosan gizda loveja meg nyista xMer olyan kamelos a baratom olyan sukar csavo belatom olyan sunelos a. Szeretettel köszöntelek a ELFELEJTETT DALLAMOK SANZONOK ÖRÖKZÖLDEK közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb. Nem jól van a fejem alja Gyere babám igazítsd meg Fájó szívem te gyógyítsd meg!


Mulatós MIX-szel búcsúzunk mára. Húsvét jegyében, munkaszünet, látogatós, pihenős, vidám nap. Könnycsepp csorog a pohárba.


Azt hiszitek jó kedvem van pedig a szívem gyászban van

Arany eső a szép kiss házra Arany eső a jó anyámra jaj ha meg hallod. Dalszöveg - lánc fórum, 16. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Egyszer nagyon rossz a kedvem ,utána pedig jó. Tekerjük jobbra, tekerjük balra, itt van a vége, figyelj a dalra!


Ugyanilyenben vagyok én is, mert a sráccal tetszünk egymásnak a jelek szerint, de barátnője van , amiért inkább jobb megtartani a jó barátságot. Az a lényeg, hogy figyelj a fiúra, beszélgess vele sokat, ha rossz paszban van , akkor vigasztald meg. Lényeg, hogy legyél vele nagyon kedves, odaadó, mint egy tényleg igaz barát.


Azt hittem hogy jó kedvem van , Pedig a szivem gyászban van , Pedig a szivem gyászban van , Gyászba is lesz amig élek, Mig a sirba le nem tesznek devlá, Oh,. MC Hawer és Tekknő : Szosztar (aranyeső) dalszöveg, videó. Aranyesõ a jó anyámra, Jaj, ha meghalok. Akinek testvére van , felnőttként is önzetlen.


Ne feled egy testvér a legtöbb, amit a gyermekednek adhatsz! Nem tudom, hány ütemet hagyott ki a szívem , csak azt vettem észre, hogy szédülök. A párom túlságosan odavan értem, hogy tudnám úgy elhagyni, hogy ne fájjon neki annyira? A párom vállalkozó, fiatal, de már most nagy vagyona van , aminek egy részét örökölte, másik részét meg maga teremtette. Hihetetlen hogy egy ilyen jó helyzetben lévő ember ennyire szeretethiányos és sebezhető legyen.


Jó hírem van : tegnap este óta ismét elérhető a honlap. Az élet pedig kalandosra fordult itt, alaszkásra: szakad a hó, sok helyen már térdig ér, a hófúvás is egyre erőteljesebb. A közeli utakról eltűnt a forgalom, csönd van – történelem előtti csönd –, csak az etetőn van élet, ott viszont nem akármekkora. Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love. Akárhányszor rossz kedvem van , perc játék, ölelés vagy pusziáradat után máris jobban érzem magam.


Amikor pedig a fejét rám hajtva bóbiskol el, megtelik a szívem szeretettel. Mellettünk van gyászban és boldogságban, a zsigereiben érzi, mikor van szükséged háromszoros szeretetre, mert olyankor el sem mozdul mellőled.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések