2015. április 14., kedd

Pesterzsébet jelöltek

Pesterzsébet jelöltek

A női jelöltek közül a legtöbbet, ötöt-ötöt a Fidesz-KDNP és az MSZP-DK-Együtt-PM indítja, a Jobbik hármat, a Magyar Liberális Párt (MLP) kettőt, a Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI), az LMP és a Munkáspárt egyet-egyet, és egy független hölgy indulót is találtunk a névsorban. A kerület zöld vagyonával történő gazdálkodás hatékonyabbá alakítása (zöld kataszter), illetve a vagyongazdálkodásban a fenntartathatóság hangsúlyossá tétele (zöld közbeszerzések). Magyarország területét felosztja, és amelyben a választópolgárok egy-egy országgyűlési képviselőt választhatnak. Az időközi polgármester-választáson induló jelöltek , a szavazóhelyek, a kapcsolódó választópolgári kérelmek és a további lényeges információk megtekintéséhez kattintson a lenti linkre. Ma sajtótájékoztatón bemutatta Balog Róbert az ellenzéki pártok polgármester-jelöltje programját és a képviselőjelöltet.


A bemutatás után a jelöltek aláírták a Választási Etikai Kódexet. Képeket Jágerné Molnár Julianna készítette. Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő felnőtt napi.


Az MSZP, a Párbeszé a Demokratikus Koalíció, a Momentum, a Jobbik és az LMP vezetői szimbolikus helyszínen, a budapesti Szabadság híd pesti hídfőjénél együtt ismertették azoknak a jelölteknek a névsorát, akik reményeik szerint egyetlen esélyesként állnak majd szemben az októberi. A budapesti Városházánál, a Kamermayer Károly téren tartott közös sajtótájékoztatót az ellenzék az őszi önkormányzati választásokkal kapcsolatban. Bejelentették: Itt a közös ellenzéki polgármester- jelöltek listája. A következetes munka eredményre vezet – Interjú Bruder Mártonnal Permakultúrás, madárbarát, extenzív állattartással foglalkozó gazdaságot üzemeltet, közben a törökbálinti önkormányzat képviselője, ahol a civilek hangja. A bizottság tagjai megállapodnak, hogy a kisebbségi jelöltek sorsolásánál is úgy járnak el, hogy a kisebbségi jelöltek nevét tartalmazó papírcsíkokat egyenlő méretre összehajtva egy cserépedénybe helyezik el, majd ezt követően a bizottság tagjai húznak egyet-egyet.


Hiába az elköltött milliárdok, a Szegedre vezényelt Fidesz-kommandó, a mocskolódó kampány, az Orbán Viktorral közös fotó, Nemesi Pál a maga 3százalékos eredményével még a vesztes fideszes jelöltek között is az utolsó előtti helyre fért csak oda. Szóval tartozunk a MÁK-nak millióval, mert azok után a jelöltek után (ilyen volt nálunk, hála a fantasztikusan sikerült taktikai szavazásnak), akik nem érték el a -ot a saját választókörzetében, vissza kell adni a milliót. A légszennyezés csökkentéséért, a klímavészhelyzet miatt Karácsony Gergely hosszú távon kitiltaná a rakpartokról a járműveket, középtávon pedig azt szeretné elérni, hogy hétvégén autómentes legyen a Duna mindkét partja - erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a főpolgármester.


Erre keresem a választ és természetesen beszámolok az önkormányzati üléseken történtekről, az általam képviselt és felvállalt ügyekről, akciókról, a mindennapi élményekről, munkáról. Budapest Főváros Önkormányzatánál a mostani környezetszennyező állapot azonnali megszüntetését. Ezekben a körzetekben jellemzően újrázik a győztes. Az ellenzéknek tehát jó oka van ismét reménykedni ezekben a kerületekben, kivéve, ha erősebbnek nevezhető ellenzéki jelöltek indulnak egymással szemben. Minden körzetnél feltüntetjük a győztes legutóbbi eredményét, és hogy a Fidesz jelöltje mennyit szerzett.


A fő célt abban jelölték meg, hogy a szovjet csapatokat feltartóztassák, ne engedjék be a fővárosba. Határ úti végállomástól szállított utasokat. A „Műemléki Keret” és az „Építészeti Értékvédelmi Támogatás” fővárosi pályázatainak legutóbbi eredményeit a „Visszatérő kincsek” című kiadványban foglaltuk össze, ezzel is ünnepelve a Világörökség Városok Szervezete (Organization of World Heritage Citie – OWHC) fennállásának 25. PHC helyszínváltoztatási kérelmét, Karsay Ferenc polgármester pedig a jegyzőkönyv szerint arra a kérdésre, hogy kinek az ötlete volt a jégcsarnok, azt válaszolta, hogy “ ez egy folyamatosan jelenlévő lakossági igény (…) és nem lényegtelen körülmény, hogy ő is nagyon szeretné”.


Fideszes nincs a jelöltek között, a párt néppártbeli tagsága ugyanis még mindig revízió alatt van. De KDNP-s, felvidéki hidas és MKP-s vagy épp erdélyi RMDSZ-es politikus sem jelöltette magát pozíciókra. OTP Bank hitelek, bankszámlák, bankkártyák, megtakarítások és biztosítások.


Bankfiók és atm kereső, gépkocsinyeremény, árfolyaminformációk és. Milyenek is vagyunk mi, európai magyarok? Sokszínűek, lelkesek, fiatalosak. Európa a hazánk, Magyarország az otthonunk. Mi, a DK-ban egy szaba boldog, nyugatos országot akarunk teremteni, ahol európai színvonalon, európai értékek szerint élhetnek a magyar polgárok.


Mutatjuk az eredményeket. Ismét Pokorni Zoltán (FIDESZ-KDNP) lett Budapest XII. Nemzeti Választási Iroda adatai szerint. A sajtótájékoztató végén a közös ellenzéki jelöltek aláírták az etikai nyilatkozatot, ezzel fejezve ki, hogy etikus és tisztességes kampányt fognak folytatni, egyúttal kérték a többi jelöltet, írják alá ők is a dokumentumot.


Zsigmondy Klubkártya - Idén is ajándék fürdőbelépővel. A klubkártya megvásárlásával a klubtagok órás, szekrényes napi fürdőbelépőt válthatnak a Széchenyi és a Gellért fürdőbe kedvezményes 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések