2015. április 2., csütörtök

A világ legszebb embere 2019

A mai videóban valami olyasmiről lesz szó, amiről leginkább csak a mesékben hallhat az ember. London — Brit tudósok szerint Kendall Jenner (19) és David Gandy (35) áll ahhoz a legközelebb, hogy a világ legszebb nőjének és férfijának nevezzék magukat. A szakemberek számítógépes grafikai eszközökkel álmodták meg, milyen is a tökéletes női és férfiarc, miután két. A People magazin idén is előrukkolt a World’s Most Beautiful Issue-jával, aminek címlapján már ötödszörre pózolhat ugyanaz a színésznő.


A világ legszebb embere 2019

Ez nem mítosz, Meet Li Ching Yuen volt a legidősebb ember a világon! A világ legidősebb embere 2éves koráig élt! SZOMBAT 11:Pedig egy elefánton kívül kevés dologban férhet el, plusz állást sem kap miatta. A férfi a mozgásképtelen kategóriában lesz a világ legkisebb embere , ezt a címet eddig egy centis tajvani férfi birtokolta.


A Nau névre hallgató nepáli férfi azonban csak centiméter magas. A járóképesek között szintén egy nepáli a rekorder: a éves férfi 5centiméter a rekordok könyve szerint. Iriss és Abyss, a világ legszebb cicaikrei. Ezekkel a fülekkel pont olyan, mintha szarvai lennének.


Mintha egy régi térkép lenne a tekintete! Cobyra biztosan emlékszel, igaz? Hát hogyan is lehetne ezeket a szemeket elfelejteni? Hihetetlen, de ő tényleg egy kismacska. Nem csoda, hogy Norvégiában ekkora bundát növesztettek!


Fiatal kora ellenére ismeri a nevét a világ a Disturbia thriller óta, közismerté mégis a Transformers filmek tették, de szerepelt a Constantine, az Én a Robot mozifilmekben is. Karrierje mégis Disney-filmekkel kezdődött. Leighton Meester Leighton Marissa Claire Meester Blair Waldorfként ismerte meg az egész világ. Ezzel a Föld bolygó milliárd embert számláló lakossága magánvagyonának százaléka ennek a szűk két és fél ezer embernek a kezében van, derül ki a Wealth-X tanácsadócég dollármilliárdosokat összeíró népszámlálásából.


A Föld gyönyörű, sokan ezt még sem veszik észre. Thor, a bengáli macska. Smaragdzöld szemek, gyönyörű mintázatú szőr, foltos pocak. A rajongók szerint jelenleg ő az interneten a világ legszebb macskája.


Gazdája, Rani Cucicov még az Instagramon is nyitott egy oldalt a cicusnak, ahol gyakorlatilag élete minden napja nyomon követhető. Violet Moss-Brown, a világ legidősebb embere , közölte hétfőn a Guinness Rekordok Könyve. A éves Sultan Kösen a világ legmagasabb élő embere a Guinness Rekordok szerint a maga 2centiméteres magasságával és 1kilogrammos súlyával. Mardinban, akit családja és baráti köre csak gyengéd óriásnak nevez. A People magazin listáján rendszeresen a világ legszebb emberei között szereplő Leonardo egyike Hollywood legvonzóbb és legstílusosabb színészeinek.


A világ legszebb embere 2019

Itt a világ legszebb nője. Hányat ismersz fel közülük? Haris Márton  Share on Tumblr. Ha megöregedhettek volna.


Fekete Laci még mindig a “világ legerősebb embere ”, és utálja a kokszosokat Köztudott, hogy a magát natúr erősembernek kikiáltó Fekete László nem éppen hétköznapi adagokat tol be egy-egy étkezés alkalmával. A magyar lány, Gerencsér Tímea a húsz legszebb között fejezte be a versenyt Washingtonban. Kiderült, ki a világ leggazdagabb embere Mintegy 5milliárd dollárral lettek szegényebbek a dollármilliárdosok egy év leforgása alatt.


Az acélrúd is elhajlott. Bár Bill Gates vagyona is csökkent, ahhoz elegendő maradt, hogy immár a harmadik egymást követő évben megőrizze az első helyet a Forbes magazin idei listáján, amely évente készül a. Jelenleg a világ legmagasabb épülete a dubaji Burdzs Kalifa amely 8méteres magasságával, és 1emeletével a legmagasabb emberkéz által emelt szerkezet. Gyönyörű fotókon a világ legszebb barlangjai. Jeff Bezosnak, hogy év házasságot követően elválhasson. Az Amazon alapítója még így is a világ leggazdagabb embere marad.


A Miss World idei - sorrendben 60.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések