2015. április 6., hétfő

Jo anyanak lenni

Jo anyanak lenni

Anyának Lenni Jó, Budapest, Hungary. Nincs a világon csodálatosabb dolog mint anyának lenni! Segíts ezt bebizonyítani! Május első vasárnapja Anyák napja.


Ezen a különleges napon virággal, ajándékkal kedveskedünk Édesanyánknak, Nagymamánknak. Akkor sem, amikor néha nagyon szeretnék, de akkor sem, amikor a legnagyobb szükségem van egy ölelésre. De olyan fáradtság ez, amit egy varázslatos mosoly azonnal elfeledtet. Szavazz az Év Szülészetére! Ha pozitív élményeket szereztél a szülészeten, háláld meg most a szavazatoddal!


Megkérdeztem tőle is, szerinte miért jó anyának lenni, és azt mondta: Azért, mert gondoskodsz a gyerekeidről, mert nagyon finom illatod van, és mert nagyon finom vacsorát főzöl. Azt hiszem, ebben minden benne van, ráadásul ilyen elismerést senki mástól nem kaphat az ember. Kamaszok, szemtelenek és imádok őket! D gyermek boldog édesanyja vagyok, akivel csupán.


KÖSZÖNJÜK HOGY VAGYTOK NEKÜNK! OSSZD MEG TE IS EZT A HIHETETLENÜL JÓ VIDEÓT NEKI, VAGY CSAK. Nemrég egy női magazin megkeresésére válaszolva gondolkodtunk és soroltunk fel érveket, hogy szerintünk miért jó anyának lenni.


Persze nagyon kíváncsiak voltunk az olvasók, vagyis a Ti véleményetekre is. Most, egy év főállású anyaság után úgy érzem, hogy egyszerűen élvezem a helyzetemet, és anyának lenni tök jó! Igaz, ahhoz, hogy ez az állapot legyen és fennmaradjon, sokszor varázsolnom kell. Három gyermekem és öt gyönyörű unokám van akik okosak.


Jo anyanak lenni

Ha anya vagy, történjék bármi, sosem vagy egyedül. Járjon bölcsibe vagy maradjon otthon? A magyar anyák nehezebben élik meg azt, hogy bölcsődébe kell adniuk gyermeküket. Jót tesz-e a gyermeknek, nem vált-e rossz irányba a fejlődése - ezek a főbb kérdések. Miután kitaláltuk és meg is terveztük kis manónk érkezését, gyorsan nekiláttunk.


Ahogy ez már lenni szokott, amit annyira kívánsz, az rendszerint összejön, így boldogan készültünk a fogadására. A család előtt még egy ideig cinkosan összenéztünk, de a megelepetést, a kis dobogó szív ajándékát titkoltuk. Ezek után mondja bárki is azt, hogy anyának lenni nem a legboldogabb dolog a világon. Bátran állítosoha semmilyen téma nem foglalkoztatott annyira, mint a jó anyaság mibenléte.


Legalábbis amióta saját gyerekem van. Persze voltak tapasztalásaim s ebből adódó elképzeléseim a saját gyerekkoromból, ám annyira bátor nem voltam, hogy elveim is legyenek (leszámítva a fizikai bántalmazást – ebben a kérdésben abszolút nulltoleráns voltam, vagyok és leszek). De hát amikor megrakja a pelust, nem tudok elég gyors lenni , mindenhová befolyik a kaki! Ez bizony elkerülhetetlen, ám ne aggódjon, nem lesz semmi baj. Arra ügyeljen csak, hogy minden kakilás után alaposan tisztítsa meg a gyereket, széthúzva a szeméremajkakat, és ha túl nagy adag sikeredett, akkor akár a csap alatt is lemoshatja.


Merjük magunkra szabni a szülői szerepet, és azt követni, ami nekünk fontos! Mert a nagyot reggel iskolába kell vinni, tízóraira a gyümölcspürének készen kell lenni , 12-re az ebédnek, utána meg kell győzni, hogy ebéd után muszáj aludni, majd az ébredést követően jön a levegőzés. Elő a babakocsi, mert menni kell.


Jo anyanak lenni

Kutyát, macskát, autót nézni. Hogy nem kérdezik, akarom-e? Tettyei romoknál, de aztán a rossz idő miatt áttették az esőnapra, május 12-re. Tündérszépek: jelentkezz! Ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés, millió.


Azt sem mondta senki, milyen közel áll egymáshoz ez a két érzés. Eddig 5alkalommal nézték meg. Célkitűzés: Célunk, hogy információkkal és inspiráló gondolatokkal segítsük az anyukákat a babavárás, -gondozás és a gyermeknevelés területén, érintve a probiotikumok témakörét is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések