2015. április 3., péntek

Mikor hazudik a férfi

A hazug férfi leleplezésében az is segíthet, ha megfigyele hogy amikor rákérdezel az igazságra, merre néz. Ez a mozdulat azt mutatja, hogy agyának éppen melyik felét használja, és ezt a jel zést szinte lehetetlen meghamisítani. Miért hazudnak a férfiak? Mikor hazudnak a férfiak?


Titkos Tanácsok Nőknek. Te ugye eddig egy konkrét választ kerestél – ami nem megválaszolható így – én pedig egy megoldást akarok mutatni arról, hogy hogyan kezeld a „férfi hazudik vagy nem” kérdést. Az előző cikkben odáig jutottunk, hogy a férfi hazudik , ezért fontos dolog lenne a nőknek megtanulni, hogyan lehet megmérni a férfiakat tetteik alapján. Sok kérdés érkezett, amire most próbálok választ adni.


Meg lehet-e érezni, hogy hazudik a férfi ? Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője – egyben felesége – három évtized keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a huszonegyedik században ugyanúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Ádám és Éva ősviszálya idején. Hogy mikor hazudik a férfi ? Kérlek, ne dőlj be a szép szavaknak. Aki hazudik és tetteti a mosolyt, csak a szája görbül mosolyra, a szeme, az arca nem (a homlokizmai nem húzódnak le, az orra nem ráncolódik össze a mosolyban).


Mikor hazudik a férfi

Védekező vagy támadó Aki hazudik , gyakrabban védekezik, aki igazat mon gyorsabban megy át egy-egy ‘vallatás’ során át támadóba. Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik , de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. Amikor egy férfi hazudik A mindennapi testbeszéd titkai A legtöbb ember úgy gondolja, hogy ügyesen palástolja, ha nem mond igazat a partnerének, a környezetének, stb.


Egyszerűen vágyni kezd arra, hogy valahol férfi lehessen, hogy értékeljék, felnézzenek rá, bíztassák, higgyenek benne. Na persze a profi hazugok nagyon is jól tudják ezt, és ilyenkor még mélyebb, édesebb, odaadóbb hangon szólalnak meg. Amennyiben a fenti link nem működik, vagy a keresett könyvet nem találja, kérjük, jelezze felénk az Olvasószolgálaton keresztül.


A Kos szeret hazudni, ha nem akar semmit csinálni. Könnyen jönnek a szájára a hamis szavak, lelkifurdalása sincs miatta. Csak a saját érdekeit nézi. Nem könnyű kideríteni mikor hazudik.


A Bika szeretne hazudni, hogy lenyűgözze az ellenkező nemet. A Vonzó Férfi program során megérted és elsajátítod azt is, hogy milyen verbális és testbeszéd jelekre kell figyelni, hogy kiderüljön ki mennyire őszinte és mikor hazudik. Ez az igazi hétköznapi magánnyomozás. Az a durva mikor hazugsággal akarják elérni hogy sajnáljuk őket.


Mikor hazudik a férfi

Már annyi féle hazugságot hallottam,hogy néha rájővök mikor hazudnak. Tisztelet a kivételnek,mert azért biztos vannak még tisztességes férfiak. Tehát a pasi azért hazudik , mert azt a bizonyos, szexi részedet akarja de az idegesítő, kellemetlen részedet nem. Néha csak a puncit szeretné, de sok esetben a személyiséged egy részét is. Azért hazudik , hogy megkaphassa amit akar, de mégse kelljen felelősséget vállalnia azért, amit nem szeretne belőled.


Minden családban másért hazudik a gyerek Úgy tűnik, nincs egységes hazugság modell, amely minden gyermekre ráhúzható, ahogy az is nagyon eltérő, hogy mikor és mit, milyen témakörben csúsztat a gyerek. Adám és Éva ősviszálya idején. A tényleges konfliktusok akkor kerülnek elő, amikor a férfi majd hezitál, és nem tud dönteni a két nő között - állítja Deáki Tímea.


Párterapeutánk véleménye szerint ha a nő már a kapcsolatkialakítás pillanatában tudja, hogy a férfi elkötelezett, az egy kicsit más eset. Az ilyen személy biztosan nem mond igazat. Az egyik legnyilvánvalóbb jel, hogy valaki hazudik , vagy elhallgatja az igazságot, az az, ha próbálja takarni a száját a kezével.


Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel! A Férfi számára vonzó az a Nő, aki nem rajta lóg, az a Nő, akinek nincs rá szüksége, aki nem omlik össze akkor, ha ő eltűnik, tehát ha alapból a Nő stabil és rendben van magával. Pont ezért, ha kiakadsz a Férfi eltűnésén, az valójában a saját stabilitásodnak a hiányát jelenti. Igen, minden férfi hazudik.


Tehat akkor most hazudtam. Szoval akkor nem hazudik minden férfi. De vajon felismerhető-e, ha valamely férfi a környezetünkben nem mond igazat!


Természetesen igen, csak értő módon figyelje a jeleket! Lefogytam, nem alszom, rettegek minden nap hazajön-e, hol van, kivel, hazudik -e és nem múló szerelmet érzek iránta, mert úgy érzem most nem ő maga, meghasonult és szinte sajnálom, segíteni szeretnék visszatalálni önmagához, de már annyi sérelem ért, hogy nem tudom ilyenkor is működik-e a megbocsájtás, tudok-e hinni neki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések