2015. április 24., péntek

Kiadó lakás tulajdonostól 13 kerület

Kiadó Lakás , Budapest XIII. ALBÉRLETet keres Budapesten? Havonta több millióan választják az ingatlan. Váci úton, az Árpád hídi metrónál, három emeletes téglaház, csendes, zárt udvarának második.


Kiadó lakás tulajdonostól 13 kerület

Marinaparti szakaszán egy új építésű lakás ! A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Frissen festett modern stílusú lakás kiadó a XIII. Berendezett,illetve üres állapotban is kiadó ,megegyezés szerint. Egy világos szobával,azonnal költözhető,szép állapotban.


Kisállattal költözőknek is! Az ablakokat energiatakarékosra cserélték az elmúlt évben. Budai útról és Lublói utcáról nyíló, jó állapotú lakás tulajdonostól eladó. Fiastyúk utcai tégla építésű épületben, földszinti összkomfortos lakás hosszú távra (minimum év) azonnal költözhetően kiadó.


Gyermek téren kiadó egy csendes, parkra néző, napfényes, teljes mértékben felújított, bútorozott és gépesített, tágas garzon. A lakás egy rendezett, karbantartott társasház 2. A Bazilika mellett, Budapest egyik legcsodálatosabb részén eladó egy jelenleg két külön bejáratú lakásként funkcionáló nagypolgári ingatlan. A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. LLŐI ÚTON egy nm-es szobás részben bútorozott KLÍMÁS lakás egy tégla építésű liftes társasház második emeletén utcai kilátással és távfűtéses fűtéssel. Az ingatlanhoz nm-es erkély tartozik. DOBÓ UTCÁBAN egy nm-es szobás bútorozatlan KLÍMÁS lakás egy tégla építésű lift nélküli társasház első emeletén utcai kilátással és cirkós fűtéssel. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Eladó, kiadó új és használt Lakás hirdetések VI. Albérlet, kiadó lakás Budapest XI kerület Újbuda, Gazdagrét, Kelenföl Kelenvölgy,. A legfrissebb albérlet, kiadó lakás hirdetések Budapest XIII.


Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Magyar Nemzeti Levéltárra és a budai hegyekre panorámás lakás közvetlenül tulajdonostól. Olcsó lakás albérlet hirdetések.


TIPP bérlőknek: Albérlet esetén érdeklődjön, hogy az albérletet milyen hosszútávra tervezi kiadni a bérbeadó. Szabadság Térhez közel, négyemeletes (téglaépítésű) társasház 1. Az épület jó állapotú és folyamatosan. A kínálatunkban szereplő lakások azonnal költözhetőek. Tulajdonostól kiadó a XIII.


Frangepán utca 84-ben található, csendes, de mégis jól megközelíthető részen egy m2-es, három -külön nyíló- szobás, nagy, dupla teraszos, belső udvarra néző negyedik emeleti lakás. Kissvábhegy, csendes zöldövezeti részen, jó közlekedésnél (Déli pu, Moszkva tér perc séta) mes lakás hosszútávra kiadó. Stadionoknál egy 13nm-eres berendezett,gépesített szoba. Budapesten, Németvölgy, Orbánhegy, Zugliget, Krisztinaváros és környékén.


Zugló szívében az önkormányzat közelében felújított tégla lakás eladó ! Csendes kis utcában, a Zuglói önkormányzathoz közel eladó kevés lakásszámú masszív téglaépületben első emeleti, műszakilag felújított szobás kedvező rezsijű lakás. A korszerű műanyag nyílászáróknak és a. Budapesten és Pest megyében működő ingatlan közvetítő irodák kiadó lakás kínálata található meg, továbbá magánszemélyek egyéni ingatlan hirdetése Magyarország egész területéről. Portfóliónkban szerepel: kiadó társasházi lakás , panel lakás , családi ház, ikerház, sorház, iroda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések