2016. augusztus 30., kedd

Rák éves horoszkóp 2019

Az év második felében viszont egy békés, nyugodt, pozitív energiákkal áthatott periódus vár rájuk. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Kos, Bika, Ikrek, Rák , Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak. Tudd meg, hogy a te vagy a. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat.


Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. A Rák – asztrológiailag egy víz elemű jegy, a háziasság egyik szimbóluma – egyszerre szárnyakat kap, fel tud emelkedni a levegőbe, és ott száll le, ahol akar. Ez nem jelenti azt, hogy házadat, lakásodat vagy partneredet végleg elhagyo de ezek nem testesítik már meg az egyetlen helyet, ahol jól érzed magad.


Boldognak és elégedettnek érezheted maga szeretett és megbecsült leszel. Sokat fogsz dolgozni, munkádat sokra tartják és méltányolják. Az év elején jól működnek az anyagiak, akár komoly üzleti célokat is megvalósíthatsz. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra.


A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. A Rák inkább egy nőies jegynek számít, ezért ezek a tulajdonságok érvényesek a Rák férfira is, így vele több a gond. A Rák férfi számára a visszautasítás tragikus élethelyzetet jelent.


Lesz olyan terület, ahol valóságos áttörésre is számíthatsz, melyet csak részben tesz kellemetlenné, hogy egy számodra szokatlan emberrel közelebbi kontaktusba kerülhetsz. A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja. A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz.


Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel. The Goddess Guidance Recommended for you. Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni.


Az évnek ezen időszaka ideális arra is, hogy nyaralni menjen. Az egész éves kemény munka után igazán megérdemel egy kis pihenést. A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el.


Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Bika – éves horoszkóp Az év eleje egyszerre lehet bizonytalan és gátlásoktól mentes számodra, ami arra ösztönöz maj hogy új utakat keress akár a munkádban, akár a magánéletedben. Az ismeretlen, ami ezzel rád vár okozhat némi feszültséget benne de abban is segít, hogy sokkal jobban megismerd önmagad. Ez lesz az, ami felnyitja a szemed és rájössz, hogy a mostani munkahelyed már nem ad annyit számodra, mint azelőtt. A nyári időszak anyagilag káprázatos lesz.


Rák éves horoszkóp 2019

Márciusban bekebelezhet a zöld szemű szörny. A Bika párra talál, a Rák tetemes pénzhez jut, a Mérleg előtt nagy sorsfordulatok állnak. A tél elég megosztó évszak, valaki vagy utálja, vagy odavan érte. Hogy ki hogyan érez ezzel a hűvös, alvó évszakkal kapcsolatban, az sok faktortól függ a személyiségét illetően.


Mi várható az egészség terén a következő évben? Meg kell jegyezni azonban, hogy a kutya évében a Rák olyan boldognak és gondtalannak érezte magát, hogy a disznó esztendejének beálltakor egy kicsit zavarba jön és gyanakvó lesz. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. REJTÉLY-MISZTIKA Tudta hogy a jógával démonokat idézhetsz meg? Legalábbis nevezzük a tudatlanságot annak.


Rák éves horoszkóp 2019

Elvégre rengetegen jógáznak és a hosszú évek alatt inkább arról számoltak be az emberek, hogy mennyivel jobban érzik magukat testileg és lelkileg és nem pedig arról, hogy démonok vették át az uralmat az életük felett. Rák (június - július 22) A hivatásában egyre több olyan feladatot kap, amely egy közösség érdekeit szolgálja. Jó célért a sorstól kap majd jutalmat.


Amennyiben kapcsolatait szeretné bővíteni, most több ajtó nyílik ki ön előtt. A pezsdítő Merkúr, és az energikus Mars segíti ebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések