2016. augusztus 16., kedd

Háda árucsere

Támogassuk együtt a Gyermekgyógyítók Alapítványt! December 20-án pénteken több száz ember indul csúnya karácsonyi pulcsiban munkába egy nemes cél érdekében! Az aktiválás azt igénylést követően a pénztárnál történik! Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer.


A cookie-k személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ezúton szeretném megköszönni a mindig gyors, kedves és rugalmas kiszolgálásukat és reagálásukat bármilyen vásárlói kérésre, nagyon meg vagyok elégedve a vásárlókhoz, így a felém is való hozzáállásukkal!


Naponta megújuló árukészlet! Az alábbi cikk a Halloweenról szól, bátran olvassátok! Kezdőlap Üzletek, nyitvatartás Háda. Tekintse meg a Malompark Bevásárlóközpont ünnepi nyitvatartását!


Prémium minőségű angol használtruha kínálat Budapest pontján, azoknak akik valóban stílusosan szeretnének öltözködni kedvező áron! A Sugár Üzletközpont Budapest egyik legforgalmasabb csomópontjában, az Örs vezér terén található bevásárlóközpont. Pedagógusdemonstráció lesz november 30-án Budapesten.


Háda Stílus, Divat, Minőség. Sokkal jobb lesz a kedvünk, hiszen a színek lélektani hatással bírnak. A HÁDA Magyarország egyik piacvezető használtruha feldolgozó és értékesítő cége, amely kis- és nagykereskedelemmel is foglalkozik. Nincs még karácsonyi pulcsid? Akkor van egy jó hírünk számodra!


Háda árucsere

Ráadásul, ha náluk vásárolsz, minden eladott darab után 5Ft-tal támogatatod a Gyermekgyógyítók Alapítványt! Ez biztonsági okokból van így, ezzel védjük a fiókodat, ha esetleg nyilvános számítógépről játszottál volna (iskola, egyetem, internetkávézó), és elfelejtettél volna kijelentkezni a játékból. Augusztusi HÁDA árucsere. A vásárlások során, 1Ft után jár pont. További információk az alábbi linken olvashatók!


Jelen vagyunk a Plázákban, bevásárlóközpontokban. Azok az üzleteink, ahol a holnapi napon lesz árucsere , a mai napon zárva tartanak! Csajszik, érdemes még Hádázni szombaton reggel? Vagyis gondolom közeleg a következő árucsere , érdemes még menni nemsokkal előtte?


Háda árucsere

Ha nem, akkor nem pocsékolom rá az időmet. A szokásos Rákóczi útiba mennék). Kedden mentem, ugyanis hétfőn van árucsere , így akkor hatalmas a tömeg, kedden viszont már lehet normális körülmények közt válogatni, és még a készlet sincs annyira kiválogatva. A legtöbb cucc abszolút újnak tűnik, tehát az sem fogja kényelmetlenül érezni magát, aki idegenkedik a használt ruháktól. November elején teljesen új TÉLI árukészlettel várunk országszerte minden Háda.


Szerintem a Campona Hádában továbbra is jó a választék, nagyméretben is. A Rákóczi úton állítólag van egy jó s kimondott gyerek,minden hónap első szerdáján van teljes árucsere ,így ilyenkor kígyózik a sor. Még nem voltam,de már tervbe van.


A Camponába most hétvégén voltam az databáras,de szerintem nagyon drága,s nem annyira jó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések