2016. augusztus 19., péntek

Fradi csatárok

Különböző stílusú csatárok vannak elöl, mindegyiküknek más az erőssége, ezért néha nekem is alkalmazkodnom kell ahhoz, hogy éppen melyikük van a pályán, de mindegyikükkel szeretek együtt játszani. Mint ismeretes, kényszerből, Böde Dániel sérülése, illetve Priskin Tamás eltiltása miatt kellett Thomas Dollnak a Videoton elleni rangadón (3-1) a válogatott csatárok helyett Lovrencsics Balázst a kezdőcsapatba jelölnie. Az ukrán Szerhij Rebrov (44) vezetőedzőnek három minőségi futballistája is van ugyanis a csatárposztra az olasz Davide Lanzafame (32), a fehérorosz Mikalaj Szihnyevics (27), valamint Böde Dániel (32) személyében.


Mindhárman nem juthatnak elegendő lehetőséghez a tréner. Az elmúlt évtizedekben – főleg a nemzetközi bajnokságokon – a televíziós közvetítések elősegítésére bevezették, hogy a mellen, sőt a nadrágon is szerepel a szám. A hagyományok szerint a kapus kapta az 1-es mezt, a védők 2-től 4-ig, a fedezetek az 5-öst és a 6-ost, a csatárok pedig 7-től 11-ig.


Mint beszámoltunk róla, a Puskás Aréna megnyitóján, Gera Zoltán búcsúztatásán 2-1-re kikaptunk Uruguaytól. A magyar válogatott kapuját Dibusz Dénes védte, aki a kapott gólokról nem tehetett, de bemutatott néhány bravúrt, köztük egyet Luis Suárezzel, a Barcelona csatárával szemben. Ferencvárosi Torna Club - Üllői út 129. Reviews Hajrà Fradi Jump to. Bár többet birtokoltuk a labdát és a Honvéd szinte semmilyen veszélyt nem jelentett, voltak is helyzeteink, de csatárok nélkül ezt a játékot csak nullára lehet hozni.


Fradi csatárok

Csalódás volt a hét, vereség a csoportkörben, döntetlen a bajnokin. Elsősorban nem is számszerűséggel van a gon hanem a tartalommal. Amikor a FRADI még Kinizsi volt, akkori szerették a szurkolók- nem is maradt sokáig Kinizsi! Pátkai helyére beküldött Nikolovot klasszikusan posztra cserélte, a szerkezet így csak húsz perccel a rendes játékidő vége előtt változott, amikor Milanov váltotta Hodzic-csot: a Vidi ezzel középpályás gyémántra állt át, Husztival középen, a csatárok mögötti irányító pozíciójában. Please try again later.


Már a kezdet kezdetén is ott szorgoskodtak az FTC megalakulásánál a Gabrovitz és a Békés testvérek. Csakhogy – nem ismeretlen előttünk ma sem a jelenség -kedvenceink abban az idényben rengeteget csapkodtak, ívelgették előre céltalanul a labdát. Lovrencsics például a jobb oldalról több veszélyes beadást is a kapu elé lőtt, sajnos a csatárok nem tudták feltenni az i-re a pontot. Az első félidő utolsó mozzanataként Sigér Dávid találta el kapufát, ami nagyon izgalmas folytatást ígért.


Fradi csatárok

Győzni kell Budapesten, a ferencvárosi katlanban: ez a feladata a Fradinak az idegenbeli döntetlen után. Litvániában egyik csapat sem tudott betalálni: a Suduvának erre igazából esélye sem volt, de a vendég magyar bajnoknak sem volt sok lehetősége. Mindent az átigazolásokról, egy helyen. A labdarúgó NB I címvédőjétől a nyáron távozott Davide Lanzafame és Böde Dániel is csatárposztról, eddig nem sikerült jól a pótlásuk.


In memoriam csatárok , középpályások, védők, kapusok. UTE Jégkorong Szakosztály hivatalos oldala. Csapat van sok, de itt harsog, na ki a jobb Fradika! S ha bárki nem tudná, tanítsuk meg most rá!


Fradi csatárok

Rajta kívül még egy újonc van, Kiss Máté, a Gyirmót játékosa, a forduló legjobbja. A Paksi FC jelenleg a magyar labdarúgó-bajnokság első osztályában szerepel. Azóta rendszeres tagjai a bajnokságnak. A Fradi-csatárok fedezeteiktől támogatva, kitűnő játékkal, gyorsan, okosan, megállás nélkül igyekeztek gyakori lövésekkel is bevenni az osztrák kaput. A pályán nem is tizenegy, hanem legalább tizenöt zöld-fehér inget láttak szemeim.


Fradi szívrol, világhírrol zengjen. Sikerült feljebb lépni, de sajnos nem a remélt mértékben. Holnap Tivadar napja lesz. Nekem egy vasárnap délelőtti rangadó, amelyet öt–nullra hoztunk le. Ezzel együtt bizonyosra vehető, hogy a társadalmi feszültségek lecsapódásának egyik színhelyén, a futballpályán a rigmusok változatlan hevességgel árulkodnak majd a korról, amelyben születtek.


Dejan Georgijevics a szerb Vozsdovactól érkezett a Fradihoz, Stefan Scsepovics pedig a spanyol Getafétől a Vidihez. A kuplé szerint teve van egy hetes, van két hetes, van négy hetes sőt több. Labdarúgás könyv online kedvezménnyel, akciók, törzsvásárlói kedvezmény. Tavasszal idegenben nem nyert meccset a Fradi. Négyszer ikszelt, a Diósgyőrtől kikapott.


A német tréner már akkor arra panaszkodott, hogy vendégként nem nyújtják azt a játékot, mint otthon. Pedig a vezetést nem egyszer kaparintották meg, csak nem jól sáfárkodtak vele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések