2016. augusztus 24., szerda

Dohánybolti eladó végzettség

Trafik eladó , nemzeti dohánybolti eladó állások, munkák. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Dohánybolti eladónak kell szakirányú végzettsége legyen? Szeretném megtudni, hogy dohánybolti munkához kötelező-e bármilyen végzettség ? Diákot rendelhet pár napra, hétre, de akár hónapokra is. Voltam egy interjún, ahol nemzeti dohányboltba keresnek alkalmazottat.


A foglalkoztató nem tudta megmondani, hogy kell-e hozzá kereskedelmi végzettség , szerinte igen, de szerintem nem. Kérjük, aktiváld a felhasználói fiókodat: A megadott e-mail címre elküldtük a megerősítő linket. Ezt követően feltöltheted az önéletrajzodat és beállíthato hogy milyen állásokról szeretnél értesítést kapni.


Olyan személyt keresünk, aki lehetőleg rugalmas és bírja a fizikai munkát (álldogálás, emelés, pakolás). Előny ha van eladói tapasztalata. Lottós vizsgára szükség lesz, de. Olyan pályázó jelentkezését várjuk, aki hosszútávú munkalehetőséget keres egy folyamatosan fejlődő és stabil munkahelyen.


Dohánybolti eladó végzettség

Fontos, csak akkor jelentkezz a munkára, ha legalább heti műszakot el tudsz vállalni! Ha úgy érzed te vagy a legmegfelelőbb ember erre a pozícióra küld el a fényképes önéletrajzod a iveszics. A Jobmonitor több mint állásportál több, mint 20.


Neked össze minden nap. Rugalmas, beugrós munka, kiemelkedően magas bérezés! Kisbéren működő, családi tulajdonú Nemzeti Dohànyboltba keresünk. Hasonló munkakörben szerzett pasztalat előny. Szükséges iskolai végzettség Általános iskola Fizetés: 1. Teljes munkaidőben vgy beugróként is.


Naponta frissülő állások, több ezer regisztrált munkáltató. Hirdetésfeladás már FT-tól! Megteheti ezt a dohánybolti eladó ? További több száz hasonló álláshirdetés a Profession. Azonnali kezdéssel keresünk partnerünkhöz betanított munkásokat.


Viszont egy szakirányú végzettséggel és egy jó nagy adag spiritusszal-személyiséggel karriert lehet befutni. Az értékesítés emberi kapcsolatokról szól, ez ha tudod művelni sikerre viszed magad és a céged. Inspiráció: ha szabott áron adsz el bárkinek eladó vagy, ha különbséget teszel eltérsz a korlátokról értékesítesz.


Dohánybolti eladó végzettség

Azzal, hogy Indeed-önéletrajzot hozol létre, elfogadod az Indeed Felhasználási szabályait és feltételeit, Cookie-szabályzatát és Adatvédelmi szabályzatát, valamint belegyezel, hogy a munkáltatók felvegyék veled a kapcsolatot az Indeeden keresztül. Kötött nappali munkavégzés, napi teljes órában. Határozatlan idejű munkaszerződés.


Hírlevelet kérek hasonló friss állások érkezéséről. Eladói végzettség előny! A belföldi munka rovat főbb tartalma: Adminisztrációs munka (titkárnői állás), Banki Biztosítási munka, biztonsági őr állás, Egészségügyi állás, Építőipari -, Informatikai -, könyvelői állás, és sok más egyéb álláshirdetés.


Dohánybolti eladó végzettség

Budapesti, Astórián lévő non stop dohányboltunkba. Laurel rendszer ismerete előny, de nem feltétel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések