2016. augusztus 12., péntek

Mit érez a férfi

Freiwill Ádám Videósorozat - 1. A fiatal férfi nem félt a családfenntartás felelősségétől, hiszen biztos munkahelye van, ráadásul a nagyszülők is ott segítenek, ahol tudnak. Krizsán Norbert állítja, a gyermekek érkezése számos pozitívumot hozott életükbe, rá is komoly hatással voltak, például sokkal türelmesebb mióta édesapa. A férfiak jó része az anális szexet egy olyan hálószobai tevékenységnek gondolja, amit vétek lenne nem kipróbálni. Azt hisze mi nem így vagyunk, férfiak? Kinek lát tége ha szeret?


Mit érez a férfi

Mit gondolsz, mit érez egy szerelmes férfi ? Mi rejlik akár egy futó ölelkezésben is? Azt mondjuk manapság, állati ösztön. A kielégülés sóvárgása. Milyen a férfi ölelése? Elárulja, mit érez irántad - Csak mint barátra vagy éppen álmai asszonyaként tekint rád a férfi ? Abból, ahogy megölel, messzemenő következtetéseket vonhatsz le.


A női agy folyamatosan azon kattog, hogy mit akar a férfi. Miért nem hív, miért nem ír, mit csinál, kivel van, mit lájkolt, kit hívott, ki írt neki, mire gondol, mit érez , miért nem szeret, miért szeret. Aki igazán érez valamit iránta az nem próbál átlátszó, de szépen megkomponált bókokkal kábítani. Ennek az a hátránya is megvan, hogy szinte biztosan elsüti a legsablonosabb – Szép a szemed!


Pár perc és a linkek visszavezetnek ide. Ha igazán akarod érteni, hogy mit akar a férfi , mit akar érezni a férfi és mit akar megélni a férfi vele akkor fontos az, hogy az előző részekben megfogalmazott pozitív aspektusokat lás mert egyenlőre a pozitív megéléseken keresztül kell tisztáznunk milyen a férfi idea. Mit jelentenek a férfi tudatalatti mozdulatai a randin? Olvass a jelekből, hogy megtud mit is érez valójában.


Mit érez a férfi anális szex közben? A férfiak is bonyolult személyek néha. Jó, ha tudjuk, egy férfi , mit érez , tovább megyek, mikor tudhatjuk szinte teljes bizonyossággal, hogy szeret. Van, hogy nehéz rájönni, mit érez a szeretett személy. Megmutatjuk, mi a bizonyíték arra, hogy a férfi szeret.


Mit érez a férfi

Honnan tudja a férfi , hogy kielégítette a nőt? Több tünet is egyértelműen megmutatja a férfi számára, ha a nő közel van, vagy éppen megéli az orgazmus állapotát, az egyik például a mellbimbó változása, ami az izgalom hatására megkeményedik és összehúzódik. Ha a férfi keresi veled szeretkezés közben a szemkontaktust és nem csak a saját örömével van elfoglalva, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy érez valamit irántad. Az azonban elég rossz jel, ha az ágytámlát, a plafont vagy a falat bámulja közben.


De ha valóban el akarja nyerni a tetszésedet, nem egy sarki virágosnál futtában megvásárolt csokorral vár. Természetes, hogy egy férfi megajándékozza a nőt, akinek udvarol. Ha el akar bűvölni, ha igazán kedveskedni akar, akkor saját kezűleg készít neked meglepetést. Ettől vadul be minden férfi az ágyban!


Mit érez a férfi

Talán mégsem olyan egyszerûek a férfiak, mint gondoltad? Ezekkel a trükkökkel istennő lehetsz, sőt, ami sokkal fontosabb ő is istennek érezheti magát! Ha megadsz neki mindent, amire vágyik, soha többé nem néz más nőre. Ha te is olyan férfi mellett vagy, aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez , biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret-e a párod vagy sem.


Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret, de te mégis bizonytalan vagy ebben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések