2016. augusztus 3., szerda

Eladó önkormányzati lakások 11 kerület

Eladó lakást keresel XI. Havonta több millióan választják az ingatlan. Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket.


Eladó önkormányzati lakások 11 kerület

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást. ALLURE RESINDENCE-ben eladó egy 7. TERASSZAL, szobás, NYUGATI fekvésű, PANORÁMÁS A BUDAI HEGYEKRE! Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron.


AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ! Bánya utcában eladó egy 3. A lakáshoz tartozik egy nagy méretű tároló is. Közelben bölcsőde, több óvoda, iskola, játszótér, gyerek kreszpálya.


Eladó önkormányzati lakások 11 kerület

Kiváló infrastruktúra, ideális választás a. Kerület Zugló Önkormányzata polgármestere pályázatot ír ki üres önkormányzati tulajdonú lakások bérbeadására szociális alapon, felújítási, korszerűsítési kötelezettség vállalása mellett. Ebben az esetben a lakás terheinek és költségeinek viselése közös lesz a bérlők között, a felelősség tehát egyetemleges. A házastársak kérése alapján őket is lehet bérlőtársként számon tartani. Budapesti eladó lakások.


Fodor utcában kivételes adottságokkal rendelkező, felújított három szobás kert kapcsolatos, nagy teraszos társasházi lakás. Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália. Móricz Zsigmond Körtér. Ady Endre út közötti szakaszon, eladó egy 7. Oldalunkon a legfrissebb eladó lakás hirdetések között válogathat.


Méret, ár, helyszín vagy akár építési mód szerint is listázhatja az ingatlanokat, a kiszemelt lakás hirdetőjétől visszahívást kérhet. Az Ön lakása legalább éve a tulajdonában van és éve be is van oda jelentve ? Akkor ezt Önnek találták ki. Marina parton is, értékesítésben is számíthat ránk.


Befektetésnek is kiváló eladó lakások a 7. Szentimreváros városrészben a Startlak hirdetései között. Wolf Kati is fellép a jótékonysági koncerten. Ha eladná lakását vagy vásárolna a környéken, ingatlanértékesítőnk segít a megoldásban. Rákospalota eladó házak. A Terrace Residence lakópark a 11.


GARZONLAKÁS ELADÁS - GARZON LAKÁS KIADÁS ! Ez Újbuda egyik legnépszerűbb negyede: csupán negyed órára található a belvárostól, mégis nyugodt, zöld környezet, friss és tiszta levegőt élvezhetnek az itt lakók. Madárhegyen épül, a Széchenyi-hegy lábánál. Orosházai eladó lakás hirdetés az otthonterkep.


A közelben bolt , buszmegálló , iskola , óvoda , Koronás Park , Campus , Tóparti Gimnázium megtalálható. A ház előtt a bolt szomszédságában parkolók vannak kiépítve. Az alagsorban tároló illetve pincehelyiség megtalálható. A változatos domborzatú és arculatú dél-budai kerület a főváros nyugati kapuja közlekedési értelemben, így közlekedése sokrétű. Az eladó ingatlan egy négyemeletes tégla épület záró szintjén helyezkedik el.


Műszakilag jó és karbantartott állapotú, de esztétikailag felújítandó, ha valaki egy modern otthonra vágyik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések