2016. augusztus 11., csütörtök

Étterem

Étterem

A legjobb éttermek, olasz éttermek, kocsmák, kávézók és szórakozóhelyek. Elérhetőségekkel, nyitvatartással, véleményekkel, menüvel, étlappal és. Tata központjában az Öreg,-és a Cseke-tó között található éttermünk az Ady.


Zóna Étterem , Veszprém. Napi menü étkeztetés és büfé szolgáltatás. Családi és üzleti rendezvények, esküvők lebonyolítását főig vállaljuk. Kattintás a linkre és látja az étlapot.


Nem csupán a design ragadja meg a tekintetedet amikor hozzánk érkezel. A természet közelsége is páratlan élményt nyújt: az Almavirág Étterem körül fekszik az almáskertünk, mely Európában egyedülálló, országos szinten többszörösen elismert, és természetesen nyitott számodra is. Tegyetek egy sétát a festői. Megújul a Gundel étterem.


A Gundel egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal. Magyarországot a világ gasztronómiai térképére.


Konyhánk séfje, Cetner Attila nagyszerű érzékkel kombinálja a tradicionális konyhát a modern ízléssel és persze a mádi borokkal. Halászbástya Restaurant is not only a restaurant. SZÉP Kártya elfogadóhely. Nyitva: Hétfőtől szombatig 11:00-tól 15:00-ig. Vasárnap ZÁRVA vagyunk.


Magyaros ételekkel, házias ízekkel várunk benneteket. A magyar gasztronómia legjavát összeválogatva, sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját! Our restaurant in Ráday street. Via Piano Étterem – Hunyadi u. Reggel negyed kor rendeltuk meg az ebedunket, ertem en.


Szállás Kollégium Étterem. Jövő heti ajánlatunk Heti ajánlatunk Eseményeink Itallap Galéria Nyitvatartás Étkezési jegy elfogadás Előfizetés. ClubÉtterem és Kávéház honlapja. Amennyiben szeretne elsőként értesülni szezonális ajánlatainkról, éttermeink gasztronómiai eseményeiről, napi étlapunkról, kérem iratkozzon fel hírlevelünkre! A 1fős étterem nyáron közel 2férőhelyes terasszal egészül ki, svédasztalos rendszerben max.


Étterem

A különterem vendég fogadására alkalmas. Az étterem mellett és mögött tágas parkoló áll Vendégeink rendelkezésére. Vendéglőnk nevéhez illő, a halászéletet, a régi Duna-parti kisvendéglők hangulatát idéző termeinkben minden vendégünk megtalálja a számára megfelelő asztalt, az általa elképzelt rendezvényhez illő különtermet. Tompos Étterem Keszthely.


Válogasson egyedülálló, és exkluzív tartalmú étlapunkról. Keszthely legjobb, legexkluzívabb étterme várja Önt és családját! Sógor Vendéglő étterem Újpesten több mint éve.


Házias ételek helyben fogyasztva vagy kiszállítva a IV. Budapest, Nádasdy Kálmán u.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések