2016. augusztus 22., hétfő

Barátság horoszkóp

Barátság horoszkóp

Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Náluk mély barátság alakulhat ki szülő-gyerek, férj-feleség között, rezonánsak egymás gondjaira, megértik a ki nem mondott szavakat is.


Az Oroszlánok Jó barát, de főleg akkor, ha éppen szalad vele (és persze a barátjával is) a szekér. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok.


A jó barátság annyira ritka, mint a jó házasság – de vajon mit mondanak erről a csillagok? Tudd meg, hogy milyen barátra leltél. KOS (III. 21. – VI. 20.) A Kos csillagjegy szülöttje tökéletes haver, akivel meg lehet osztani az összes örömöt, bánatot.


Minden találkozás lehetőség A kínai horoszkóp szerint minden találkozás valójában lehetőség az életedben. Rajtad múlik, hogyan élsz vele. Könnyen lehet csak annyi a célja, hogy jó kedvre derítsen, de ugyanígy életre szóló barátság és szerelem kezdete is lehet. A Nyilas csillagjegy jellemzői - üzlet, szerelem:. Nyilasokat a szerencse vezérli, jó dolgok történnek velük és ez általában az optimista életszemléletük és pozitív hajlamuk miatt van, ami vonzza a jó szerencsét.


A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek. Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek. Horoszkóp , Asztrológia, Ezotéria.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Ikrek (május - június 21) napi horoszkóp Nagy utat tettél meg, de még mindig sok feladat vár rád. Gyűjtsd össze az erődet, mert nem könnyű pálya következik, de ha valaki, akkor te képes leszel arra, hogy megbirkózz ezekkel a feladatokkal.


A kapcsolataink rengeteget elárulnak rólunk: családtagjaink, ismerőseink, barátaink, még a szomszédunk is tükrözi személyiségünk egy részét. Előfeltétel, hogy a barátság ne legyen túl intim, bizonyos fokú távolságtartás fontos a Vízöntőnek. Halak Barátságával gyakran visszaélnek, lelki szemetesládának használva, akire mindent rá lehet rakni, ami nyomasztja az embert. Rák - Nyilas szerelmi horoszkóp. A magába zárkózó, víz elemű Rák és a nyílt, tűz elemű Nyilas aligha kerülhet tartós viszonyba.


Barátság horoszkóp

Eleinte találnak közös érdeklődést, mindketten hódolnak gyűjtő szenvedélyüknek, szeretik a szépet, így akad közös témájuk, csakhogy indíttatásuk különböző. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval. Rengeteg területen számíthatnak fordulatra a különböző csillagjegyek.


Amennyire mély érzésű, legalább annyira felszínes is tud lenni egy Mérleg, és ez rávetül a barátságaira is. Mivel nehezen dönt, és nem könnyen köti le magát, idő kell ahhoz, hogy érezze a komoly barátság súlyát. Tilos a Blikk Rúzs bármely fotóját, írott anyagát részben vagy egészében, illetve átdolgozva átvenni vagy újraközölni a kiadó írásos engedélye nélkül Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a blikkruzs. Sajnos nincs egyetlen tökéletes módszer arra, hogyan szerezzünk cimborákat érett személyiségként, de vannak dolgok, amiket megtehetünk annak érdekében, hogy ez sikerüljön. A barátság világnapján ehhez adunk ötleteket.


A tapasztalatok azt mutatják, hogy amilyen hangsúlyos szerepet kap a barátság fiatal korunkban, olyan mélyrepülésbe kezd felnőtt életünkben, és lassanként minden más – munka, párkapcsolat, családalapítás – előrébb kerül a fontossági sorrendben. Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját. Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég. Mert ugye sokan boldogtalanok, és alig várják, hogy a barátság legalább valami soványka kis kalandba torkoljon, bánják is õk, hogy már megint a feudális maradványok érvényesülnek.


Végülis õk csak ahhoz a kérdéshez szóltak hozzá, lehet-e nõ és férfi közt barátság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések