2016. augusztus 23., kedd

Független hírek

Böngéssz a legfrissebb hírek közt, és tekintsd meg a véleményeket, hozzászólásokat, hogy megtudd mit gondolnak az emberek a nagyvilágról! Politika 1ezer külföldön dolgozó magyart hozna haza Matolcsy, már gondolkozik a terven. Tanár és ápoló is lehet belőlük itthon, ha elolvassák a jegybankelnök négy pontját. A nyugdíjkorhatár egyre jobban kitolódik. Sokan attól tartanak, hogy mire elérik a nyugdíjas életkort, már nem lesz elég energiájuk, vagy nem lesz elég jó az egészségi állapotuk ahhoz, hogy élvezhessék is a hosszú évtizedek kitartó munkájának gyümölcsét.


Ennyire durván még sohasem leplezte le magát a Fidesz! A Pesti Srácok nevű kormánypropagandista oldalon ugyanis a melegek jogai mellett kiálló plakátok kapcsán azt írják: nekik nem csak a mássággal élő emberekkel van bajuk, hanem NYÍLTAN KIMONDJÁK: TOLÓSZÉKES EMBEREKET SEM AKARNAK NÉZEGETNI PLAKÁTOKON! MTI Gazdaság Az FH egykori vezetője lesz a Hírúj főszerkesztője. Kövesdi Pétert, a Független Hírügynökség egykori alapító-főszerkesztőjét nevezte ki a Hírfőszerkesztőjévé a Sanoma Media Budapest Zrt.


Mi ennek eleget téve oldalu. Háromszék, független napilap Sepsiszentgyörgy. Hirdetések Megrendelés Vendégkönyv Impresszum Kapcsolat Fotógalériák Keres. Független erzsébetvárosi polgármesterjelöltként indul Hunvald György Új, független médiaportál indult Media1. A Független Hírügynökség főképpen rádiók, illetve televíziók hírigényét hivatott kielégíteni.


Független hírek

Ez az első magyarországi hírügynökség, amely nemcsak szöveget és fotót kínál előfizetőinek, hanem mozgóképet is a hazai és a nagyvilágban zajló eseményekről. Belföld: Új piacok nyílhatnak meg a magyar baromfi előtt, Adattolvajok akcióznak a hamis Lidl-kuponnal, Új szelek fújnak, Vác nem kér új sportcsarnokot, Borkai-ügy: előkerültek hangfelvételek, többször elhangzik a milliós összeg, Egyre több halat esznek a magyarok, A fiúk a vágányban dolgoznak: pályafelújítások és menetrendi módosítások november 4-étől. ATV DirektFüggetlen Hírügynökség Filter. Hírek frissen, szűrve HVG Index Hir24.


Hírhatár HírKlikk Átlátszó Hírstart Klubrádió Ma Magyar Hírlap Online Magyar Hang Magyar Nemzet MediaMérce Mixin. A Független Médiaközpont augusztusban és szeptemberben kérdőíves gyorsfelmérést készített az idősebb nemzedék. De ha abból indulunk ki, hogy az egyes ember, aki írja a független hírt, csak azokat a híreket osztja meg a portálján, amiket fontosnak tart (amiket nem tart fontosnak és helyesnek a saját szubjektív módja szerint, azokról te nem is hallasz), már azzal az ő világnézete helyessége felé befolyásol téged AKARATLANUL IS!


Audi Hungária Független Szakszervezet AHFSZ Bizalmi belépés A funkció csak AHFSZ bizalmi tagok számára elérhető! Ha nem rendelkezel még felhasználóval vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! A legnépszerűbb hírkereső portál!


A Seres Gépipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 21millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázat kiíráson. Napi előrejelzés jegy számára. A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során.


Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Pisti (6) születésnapjának alkalmából vetették el sulykot. Londoni magyarra mosolygott a Királynő! Békés megye független hírközlője. Interjúk, friss hírek , programajánlók.


Tévé, rádió, nyomtatott sajtó, online, mobil média, márkák, reklám, nyilvánosság. Oknyomozások, tudósítások, interjúk. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Minden ami NEM politika! Csaknem kéttucatnyian fordultak a Mátrai Erőmű orvosaihoz Társadalmi konzultációt indít a Párbeszéd a klímavédelemről Brutális a torlódás Ukrajna felé, órát kell várni Záhonynál Vác új vezetése nem kér sportcsarnokot milliárdért Varga Judit: A bíróságok kötelesek lesznek a Kúria jogértelmezését követni Megint fontos lett öt szám Az RTL birtokába. A színházi szexuális zaklatások és hatalmi visszaélések adták az apropót, hogy a Független Előadó-művészeti Szövetség széles körű társadalmi kampányt indítson, amelyben nemcsak az áldozatoknak nyújtanak segítséget, hanem az intézményeknek is, hogy biztonságos munkahelyi viszonyokat alakíthassanak is.


Friss hírek , aktualitások Borsod megye és Miskolc vonzáskörzetéből. A Royal Magazin érdekes, hiteles, független. Politikailag és gazdaságilag független magyar nyelvű Szatmár megyei és Szatmárnémeti napilap. Célcsoport: Szatmár megye magyar lakossága, azok, akiknek fontos, hogy a megye eseményeiről, híreiről időben értesüljenek.


Független hírek

A független jelölt arra hivatkozott, hogy az érvénytelen szavazólapok hátoldalára az érvénytelenség okát nem vezették rá, a szavazatszámláló bizottság tagjai azt nem írták alá, ezzel pedig. Arató Gergely, a DK frakcióvezető-helyettese vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az ÁSZ az elmúlt hetekben és hónapokban megmutatta azt, „milyen az, amikor egy papíron független állami szerv mégsem független szervezetként működik”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések