2016. augusztus 29., hétfő

Albérlet budapest 13 kerület

Kiadó albérletet keresel XIII. Havonta több millióan választják az ingatlan. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Róbert Károly körút Budapest , XIII.


A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Albérlet Budapest keresel?


Ha albérletre van szüksége Budapest XIII. Angyalföl Újlipótváros. Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet-szobatars. ALBÉRLETet keres Budapesten? A legfrissebb albérlet , kiadó lakás hirdetések Budapest XIII.


Albérlet budapest 13 kerület

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható. Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Bútorozott, gépesített, Szépen berendezett fiatalos kis garzon várja megbízható rendszerető bérlőjét. Költözni azonnal lehet Hívj mihamarabb ! Szoba ( albérlet ) - Budapest XIII. Radnóti Miklós utca, Váci út, Lehel tér közelében, néhány perc sétára a Westend City Center bevásárlóközponttól és a Lehel csarnoktól kiadó ez az egyszobás, nm alapterületű, felújított, világos lakás. Keresse meg nálunk leendő otthonát, Budapest XIII. Ha a fővárosban van szüksége lakásra, házra vagy egyéb ingatlanra, használja a keresőnket!


Albérlet budapest 13 kerület

Duna Pláza mögötti részen Dunaparton nm es. Dózsa György úti metrómegállóhoz közel kiadó tulajdonostól egy 2. Pozsonyi utcában a Szent István Park mellett, perc sétára a Nagykörút Jászai Mari téri megállójától kiadó egy nm-es, egyszobás teljeskörűen felújított, bútorozott, gépesített (mosógép, hűtő-fagyasztó, tűzhely, sütő, szagelszívó) garzon lakás vagy. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Elolvastam, megértettem és elfogadom a AD Solutions Kft.


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Havannan berendezett gépesített gyorsan költözhető szoba rezsivel együtt 40ezerert kiadó. Pók utcai lakótelep kiemelten rendezett, bekamerázott, biztonságos, csendes és parkos részén, 106-os, 34-es, 134-es és éjszakai buszmegállók, 5. Marina parton hosszú távra, teljeskörűen felújított, szobás lakás KIADÓ. Nálunk villámgyorsan gazdára lelnek az eladó lakások és házak.


A lakás nm alapterületű, 2. A népesség száma Budapest , XIII.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések