2016. augusztus 30., kedd

Canva képszerkesztő

Create beautiful designs with your team. Add filters, frames, text, and effects with our free online photo editing tool! Ha érdekel a téma, hallgasd meg, mit tanulhatsz ebben a képzésben. A képzés részleteit itt.


Ezek a képszerkesztő programok nagyrészt mindenféle grafikusi előképzettség nélkül is könnyedén használhatók. Továbbá nagyban megkönnyíthetik a dolgod akár hobbi tevékenységről. Ez a képszerkesztő attól más mint a többi, hogy hozzáférést ad több mint félmillió ingyenes stockfotóhoz, 70. Könnyen kezelhető, grafikai képzettség nélkül is egyszerű a használata és rengeteg időt spórol. Starwork Az egyszerűbb munkákhoz nem kell grafikus - ingyenes, gyors szerkesztő előre beállított social media méretekkel és sablonokkal!


Berakhatsz különböző elemeket, szöveget, hátteret és képeket, amelyeket a gépedről feltöltesz. Canva – Képszerkesztő felület. Ezek némelyike ingyenes, a többit pedig általában dollárért cserébe teheted be a projektjeidbe. A Canvának egy óriási saját adatbázisa van, ahol fantasztikus képek közül válogathatsz.


Itt ne olyan képszerkesztésre gondolj, hogy képeket vágsz ki, illesztesz rá másikra, retusálsz és hasonlók. Ingyenes online képszerkesztő : melyik a legjobb? TÁMOGATNÁD A CSATORNÁT? Könnyen és nagyon gyorsan készíthetsz vele profi képeket a weboldaladra vagy a közösségi média felületeidre. Minden programnak megvannak a maga trükkjei, finomságai.


Fast-track your ability to create amazing designs. Rengeteg versenyző van a piacon, számomra meglepő volt, hogy csak olyan eszközt találtam, ami összevethető azzal, amit a Canvától megszoktunk. Hétről hétre kerülnek fel videók online.


A Crello lehetővé teszi az ingyenes verzióban is, hogy projektjeinket elmentsük. Fun and easy online photo editor and collage maker. Come try the best online photo editor ! Free online photo editor supporting PS XCF, Sketch, XD and CDR formats. Pixlr X is the only photo editor you need for quick yet professional edits.


Designed with just the right amount of easy to navigate photo editing tools, you are about to experience the next best online image editor built with cutting edge technology. Photopea: advanced photo editor. Az imént említett két programnál nem kellett regisztrálni ahhoz, hogy belevethessük magunkat a szerkesztésbe, de a következő képszerkesztő programnál ezt a lépést nem ússzuk meg. Tökéletes eszközt nyújt hangulattáblák, motivációs poszterek, vagy plakátok tervezéséhez, viszont lényegesen könnyebb használni, mint egy összetettebb képszerkesztő programot.


Canva képszerkesztő

Ha nem szeretnénk telepíteni képszerkesztő programot a gépünkre, vagy fizetős alkalmazásokat megvenni, de van pár képünk amit kicsit szeretnénk feljavítani, átszerkeszteni, tudok ajánlani pár jó online képszerkesztő programot. Több választható sablon. Választhatsz sablonok, témák, több száz táblázat, grafikon közül, sőt, a sajátjaidat is fel tudod tölteni.


Venngage – Egy nagyszerű eszköz infografikák készítésére. Edit pictures with online pic editor. Még animálásra is van lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések