2016. augusztus 15., hétfő

Elado münsterlandi

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szép küllemű, jó adottságokkal rendelkező, bevadászott szülőktől kis münsterlandi vizsla kiskutyák eladók! Kis münsterlandi vizslák. Igény szerint törzskönyvvel vagy anélkül. Small Munsterlander Hungary.


Elado münsterlandi

This is a famous Hungarian small munsterlander kennel. Az alomból még választható kan és szuka kölyök is. A szülök CAC, fajtagyőztes német és szerb származásúak (a képek közt az anyjukról található fénykép).


A kan Szerb vérvonalból származik. Apróhirdetések INGYEN, gyorsan, egyszerűen! Hirdesd eladó termékei szolgáltatásaid a nextapro. A hirdetésfeladás egyszerű és gyors, az eladott termékek után nem kell jutalékot fizetni.


A regisztrációval sem kell bajlódno hirdetésed feladáskor profilod automatikusan elkészül. Profilodban lehetőséged nyílik, hirdetéseid. Ez az ingyenes apróhirdetés oldal rengeteg kutyafajta hirdetésére ad lehetőséget, hogy segítse az eladó kiskutya gazdára találását. Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák.


Oltott, chipes keverék kan elvihető. Cézár, éves ridgeback-vizsla keverék kan kutyus. Lovardában lakik, több kutyával van együtt napközben ,éjjel saját. Fogadj örökbe egyet az alábbi kutyusok közül! Illatos útról kihozni, gyógyítani, szocializálni, ha örökbe adunk a gazdira váró kutyáink közül néhányat.


Nagy münsterlandi vizsla. Osztrák vérvonalú, többszörös kiállítás győztes kan, szlovák vérvonalú szuka. Mindkét kutya rendelkezik képességvizsgával, rendszeresen vadásznak. Eladó hét kis münszterlandi kan kölyök, kiváló vérvonalú, vadászó szülőktől.


Márok Tamásnál - Seven puppies of small munsterlander with great. Családi okok miatt,ingyen elvihető éves játékos,könnyen nevelhető,nagyon szép kan Münsterlandi vizsla! Olyan helyet szeretnénk neki, ahol törödést és szeretetet kap! A Whippet nevét az angol whip (ostor) szóról kapta, mert olyan gyors, mint az ostor. Eredetileg vadászkutya volt, főleg nyúl és üregi nyúl fogására használták, majd versenykutyaként vált népszerűvé a múlt század első évtizedeiben.


Elado münsterlandi

Eladó kis münsterlandi kiskutyák eladók oltva, féregtelenítve vadászó szülőktől. Az apa kiállítási eredményekkel rendelkezik! Ma a rövidszőrű német vizsla a vadászaton minden feladat elvégzésére alkalmas, kiváló a nagyvad vadászatban, az utánkeresésben (vércsapa) is. Az alábbi lista az ismert kutyafajták nem teljes körű felsorolása.


Az Nemzetközi Kinológiai Szövetség (FCI) által el nem ismert fajtákat dőlt betűvel jelöltük. A haszonállatok általában véve azokat nevezzük, háztáj és mezőgazdaságban előfordul, például táplálékban és ipari feldolgozásnál a tejét és a húsát, bőrét, szőrét felhasználják. Adjukössze - Ahol egy kis segítség nagyra nőhet.


NIOK Alapítvány adományozást támogató szolgáltatásainak oldala. Nézz videókat a fajtáról ami érdekel! Mindenekelőtt kezdjük azzal, hogy a köznapi értelemben német vizslaként ismert fajta tulajdonképpen csak egy a német vizslák népes táborából.


Mellette találjuk a valószínűtlenül acélfényben pompázó weimari vizslát, mindjárt rövid és kevésbé ismert hosszú szőrű változatban, a selymes bundájú münsterlandi és kis münsterlandi vizslát, sőt a pudelpointert is. A legnépszerűbb kutyafajták bemutatása, részletes leírása képekkel, videókkal. Középtermetű kutyafajták - Itt mindent megtalálsz a kutyaszerzésről, tanításáról stb.


Mielőtt bármit elolvasnál, vagy keresnél, kérlek olvasd el a Főoldalon leírtakat! A vizslák különleges és előkelő helyet foglalnak el a vadászkutyák között. Azt tartják, hogy ha az összes többi vadászkutya valamilyen oknál fogva kipusztulna, a vizsla valamennyit képes lenne helyettesíteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések