2016. április 13., szerda

Tökéletes szépség idézetek

A szépség ott kezdődik, amikor eldöntö hogy önmagad leszel. Edgar Allan Poe) „Hiszem, hogy a boldog lányok a legszebbek. Vagy amikor reggel felkelsz, és álmosan ránézel a másikra, vagy amikor kócos hajjal, egy szál pólóban végigtipegsz a konyhán hajnali hatkor, hogy kávét csinálj.


Elolvastam pár könyvet, láttam néhány filmet, képet, szobrot. De egyik sem tudta megmondani nekem, mitől tökéletes a tenger. A szép és rút értéke a gyakorlatban kiegyenlítődik. A rútak szellemük élénkségével, temperamentumuk érdekes elevenségével, sokszor érzékien szép hangjukkal, mozdulataik szépségével, nagyszerű toalettjeikkel pótolják külsejük esztétikai fogyatkozását. Nincsenek tökéletes emberek.


Ha egy nő annyira magabiztos, hogy nem érzi szükségét a versengésnek. Ha nem ócsárol másokat, és nem ítélkezik mások felett. Ha egy nő tudja, hogy emberi értéke belülről faka és ez nem függ senki mástól rajta kívül.


Tökéletes szépség idézetek

Ha egy nő mások felemelésén, és nem mások lerombolásán munkálkodik. A modern futócipők kinézetéből kiindulva az a tanácsom, hogy egyszerűen hagyjuk figyelmen kívül a megjelenést (ugyanezt tanácsoltam korábban a lányoknak is, akiket randira hívtam). Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások.


De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Meghatóak, elgondolkodtatóak, viccesek: a legaranyosabb gyerekekkel kapcsolatos idézetek GYERMEKNAP apropóján! Ezektől egész biztos, hogy ellágyul a szíved!


A szülők rengeteget tanulnak a gyermekeiktől arról, hogyan állják meg a helyüket az életben. Egy jó barát, történjen bármi, mindig velünk mara nem akar megváltoztatni, de többre sarkal minket, mert néha jobban látja mire vagyunk képesek. Rögzíteni a pillanatot, mikor a szépség , ez az anyagból és lélekből kiégetett, törékeny és zománcszerű tünemény, cserepekre törik egy asszony arcában, mert felbomlott az a lelki és jellembeli összetétel, melynek a külső szépség csak következménye volt.


Szépség Beküldő: idézetek. Tökéletes arcvonások, ropogósan göndörödő aranyszőke haj, magas, csodálatos formájú alak! Valódi szépség nincs katasztrófák és összeomlások nélkül. Az nem épül fel csak úgy a semmiből. Az igazi szépséggel nem lehet születni.


Tökéletes szépség idézetek

Az valami olyan, amiért minden áldott nap küzdeni kell és mélyen hinni. Rátalálni az esküvői meghívó tökéletes stílusára, a tökéletes szövegre és arra az idézetre amivel mindketten ki tudjátok fejezni mit éreztek. Nagyon sok szerelmes idézet van, bármi felkerülhet a meghívóra, csak a rendelkezésre álló hely szab határt.


Ahogy az ember átveszi az esküvői meghívókat, elkezd azon agyalni, hogy milyen nászajándékot vegyen a párnak. Ezt a nehéz dilemmát érlelgetve, szinte eszünkbe sem jut, hogy ha sikeresen abszolváljuk is a feladatot, a kis dobozt, borítékot vagy ajándéktáskát illik néhány kedves sorral, jókívánsággal útjára bocsájtani. Millió nő között alig akad egy tökéletes szépség. A többi elnézésre, megértésre szorul. Csak a lélek pótolhatja a fogyatékosságokat.


Tökéletes szépség idézetek

Idézetek és mondások a szépségről. Keresse meg velünk a legszebb idézeteket, mondásokat és bölcsességet a szépségről és szépségről. Olyan mintát kaptam, mely szerint nem a szépség , az ész a fontosak, hanem valami egészen más. Persze mondhatunk sok mindent, nem kell félni, hogy melyik szavunk hova esik és mi lesz belőle, de amit szívből mondunk, az tényleg belehullik a lelkünkbe, mint egy mag.


Ahogy szűnik a varázs, múlik a szerelem, s végül olyan fénytelenné és üressé válik, mint egy villanykörte, mely nem kap már áramot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések