2016. április 7., csütörtök

Bogáncs állatorvosi rendelő nyitva tartás

A táplálás a házi kedvenceket tartók körében egy állandóan visszatérő, táborukat erősen megosztó, közkedvelt téma. Mindenkinek van bevált, abszolút működő tippje, trükkje, netán a téren hallotta tegnap délután vagy a szomszéd néni árulta el neki az igaz, hétpecsétes megoldást. Ráckevén, kutya és macska ivrtalanítás, védőoltások mellett mikrochip és oltásikönyv vagy útlevél kiállítása. Bőrgyógyászati szakrendelés, röntgen vizsgálat és ultrahangos vizsgálattal is állunk rendelkezésére házikedvenceik érdekében. A Cylex nem vonható felelősség alá és nem terheli semmilyen kötelezettség a megjelenített információk helyességét, pontosságát, megbízhatóságát vagy.


Apissima Méhészet mézei! Kutya, macska és egyéb kisállatok ellátása háznál. Gyömrőn és a környező településeken is. KUTYAKANYAR ÁLLATORVOSI RENDELŐ NAGYMAROS Dr.


Gánti Martina IDŐPONT FOGLALÁS: Időpont foglalás, műtéti előjegyzéés és kiszállásos munka miatt, kérjük keressenek minket telefonon! MINDEN, AMIRE AZ ÁLLATOKNAK SZÜKSÉGE LEHET: állatorvosi alapellátás, szűrővizsgálat, állatpatika, állateledel EGY HELYEN! A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, barátságos bánásmóddal és széles kínálattal várjuk a gazdikat és kedvenceiket akár megelőzés céljából, akár ha a baj már bekövetkezett! Egy állat legfőbb “orvosa” a gazdi, aki úgy ismeri kedvencét, mint senki más.


Bencze Adrienn állatorvos cégtől Péceli út 256. Egy régóta működő klinikát szeretnénk bemutatni új színekben. Budapesten (BudapestInfo.EU). Patócs Andrástól, aki megérdemelt nyugdíjazását tölti.


Szolgáltatásaink kisállatok részére: -kötelező és egyéb. Tiszavasvári Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! Volt ahol csak egy-két hétig „nézelődtem”, volt ahol évekig segítettem a rendelő napi feladatait ellátni, a már végzett állatorvosoknak asszisztálni.


Szakmai tapasztalatomat ausztriai és német klinikákon is bővítettem az évek során. A webes felületünkkel is szeretnénk hozzásegíteni a Gazdikat, hogy minél hamarabb választ kapjanak felmerülő kérdéseikre, minél hamarabb tájékozódjanak aktualitásainkról, legyen szó akár a kedvencét érintő problémáról, akár az állatorvoslás és a napi. Rendelő - Győrújbarát , Gyorujbarat, Hungary.


Nem győzök eléggé hálás lenni! Szegény pulimat csonttöréssel vittem a rendelőbe. Nem csak, hogy megműtötték, hanem szeretetet és törődést, figyelmet is kapott.


Sopron: Patika, rendelő , kutya, macska, állatorvosok. A vizsgálatok, kezelések során igyekszünk mindig nyugodt körülményeket biztosítani, hogy az állatokat a lehető legkevesebb stressz érje. A nyitvatartás a többi napon a szokásos lesz. Találatok Állatorvos Zalaegerszeg keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás , kedvezmények. Kérjen árajánlatot Zalaegerszeg közelében található állatorvos, állatkórház területen dolgozó válallkozásoktól.


Most már a marcalvárosi lakótelepeken élő állattartóknak sem kell kedvencükkel 1- esetleg több kilométert sétálni vagy autóba ülni azért, hogy modern állatorvosi szolgáltatásban részesüljenek! FEBRUÁR KÖZEPÉTŐL ÚJ HELYEN VÁRJUK ÜGYFELEINKET! Honlapunk megújulás alatt van, az új honlap elkészültéig csak alap információkkal tudunk szolgálni. Tisztelt állattulajdonosok!


Megnyitottuk állatorvosi rendelőnket! Védje meg kedvenceit a rendelőnkben is kapható, korszerű kullancsellenes készítményekkel! A rendelő alapítója és vezetője Dr. Pásztor István kisállatgyógyász szakállatorvos és egzotikus állat szakállatorvos.


Célunk egy, a kedvtelésből tartott állatok ellátását magas szinten nyújtó rendelő működtetése, kedvező árak mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések