2016. április 12., kedd

Albérlet 10 kerület magánszemélytől

Kiadó albérletet keresel X. Havonta több millióan választják az ingatlan. Albérlet Budapest keresel? Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted.


A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Kőrösy sétányon egy tégla építésű, gázfűtéses, szobás garzon lakás.


A lakás teljes körűen felszerelt, minden fogyasztás mérőóra szerint kerül elszámolásra. Az ingatlan BÚTOROZATLAN állapotban keresi leendő lakóit. Nálunk megtalálod amit keresel. Térképes albérletkeresés.


Ingyenes hirdetésfeladás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Bocskai utcában, az önkormányzattal szemben épült liftes, négyemeletes társasház I. ALBÉRLET az Otthontérkép kínálatában!


Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Minőségi albérlet Budapesten! Kínálatunkban az új építésű budapesti albérlet és felújított albérlet egyaránt nagy számban megtalálható.


Albérlet 10 kerület magánszemélytől

Cégünk több, mint éve foglalkozik budapesti albérletek közvetítéssel. Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Ha albérletre van szüksége Budapest VIII. Hegyvidéki környezet és hegyi levegő különösebb.


Szoba ( albérlet ) - Budapest XI. SZOBA KIADÓ Budaőrsön és Délbudán (nemdohámyzó, zuhanyzós is) valamint Zuglóban, ill. Nagyvárad tér (M 1- es, 24- es, 28- as ,37- es villamosvonalak ) A házból kilépve ,rögtön a sarkon találhatóak a 99- es busz megállói. Pár percre ,a Kalvaria téren a 9- es busz és a 83- as trolibusz is megáll.


KAUCIÓ MEGBESZÉLÉS ALAPJÁN! Csodásan gondozott kert tartozik hozzá. Világos,egyszobás lakás modern berendezéssel,mindennel felszerelt állapotban.


Fizetőképes,megbízható bérlők jelentkezését várjuk. A rezsiköltség alacsony. Beosztásának köszönhetően könnyen kialakítható eg.


Albérlet 10 kerület magánszemélytől

A Tower ajánlata a legszélesebb, minoségi kiadó lakásokat foglalja magában Budapesten. Megtalálja nálunk a bútorozatlan és teljesen bútorozott kiadó lakásokat és garzonokat, Budapest belvárosában és az azt övezo kerületekben. Eladó-kiadó lakás, ház, iroda, üzlet. Tágas, jó elosztású lakás kiadó a 20.


Gyermek nem akadály, családosok is hívhatnak! Ha ez az albérlet vagy ehhez hasonlóak érdeklik, fáradjon be irodánkba és válogasson kedvére!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések