2016. április 8., péntek

Az első randevú

Skip navigation Sign in. A telefonja ott lesz a randevú után is, míg az első benyomást később nehéz vagy lehetetlen megváltoztatni. Tipp: Az ideális randi hossza nagyjából 2-óra (természetesen ez nem szentírás, csak iránymutató, ha jól érzi magát mindkét fél, nem kell felpattani az asztaltól, mert letelt az idő) 4. Nagyon lényeges az első randin, hogy kedvesek, udvariasak legyünk, ám ne essünk át a ló túlsó oldalára. Az oldal lehetőséget nyújt arra, hogy lépésről lépésre egyre többet tudjunk meg egymásról.


Az első randevú

S az egészben épp az a legviccesebb, hogy már az első randevú után András boldogan és lelkendezve hívott fel bennünket, hogy talán most, talán Ő, Ágota lesz az Igazi! Mert Ő ezt érezte, rögtön az első találkozás alkalmával, a gond épp csak az volt, hogy Ágota erről mit sem sejtett. Hamarosan el is érkezik az első randevú napja.


Természetesen a lehető legjobban akar kinézni, hiszen szeretné, ha randevúpartnere vonzónak találja. Ami a megfelelő ruházat kiválasztását illeti, a legfontosabb, hogy olyasmit hordjon, amiben valóban jól érzi magát. Tele van az internet hamis tippekkel, tévhitekkel az első randi kapcsán, biztos vagyok benne te is beleakadtál ilyenekben. Azért hoztam létre ezt a cikket, hogy minden hamis adatot eloszlassak az első randi szabályairól, illetve hogy hasznos tanácsokat adjak mindenkinek, aki garantált sikert akar a kiszemelt lánynál! Nem akarunk senkit megbántani, így megjegyezzük a férfiak is tudnak olyan dolgokat tenni, amivel a nők nem fognak szimpatizálni, viszont jelenlegi cikkünk a női hibákat veszi górcső alá.


Most bemutatjuk nektek azt a hibát, amit a gyengébbik nem képviselői követnek el az első randevú során. Megölte a londoni állatkert nőstény szumátrai tigrisét pénteken, az első randevún új partnere, egy hétéves hím, amely egy dániai szafariparkból érkezett. Az izgalom fokozódik, csakúgy mint az idegesség. Amennyire tőlünk telik, szeretnénk a legjobb benyomást kelteni, és olyan érzésünk táma mintha az első fontos találkozónak magas tétje lenne. Légy önmagad legjobb barátja.


Amikor felkészíted magad az első randevúra, légy magaddal szemben nagylelkű és könyörületes. Ilyen az első randevú is. Aztán a vágyaink vagy beigazolódnak, vagy semmivé lesznek.


Azt mondják, egy nő néhány másodperc alatt eldönti magában, hogy le akar-e majd feküdni veled valaha az életben. Nos, az első találkának is valami hasonló jelentősége van. A teljes ismeretlenség zavarba ejtő, mert nem tudjuk, hogy milyen reakciókat várhatunk, milyen témaköröket kerüljünk vagy hozhatunk szóba, viszont oly sok a felfedezetlen terület, a fekete lyuk, hogy képtelenség a randi 1-órája alatt mindent megbeszélni. Minden mozdulatoddal, amivel hozzám érsz nagy élvezetet, de ugyanakkor kínt is ébresztesz.


Alig várnám, hogy száddal kényeztess, majd beléd hatoljak nyelvvel, ujjal, farokkal, de nem jött még el az ideje. Belőled lüktető forróságot és az ágy felé lépkedve, megfogok az asztalról egy olvadozó jégkockát. Azonban itt nem elég, ha csak kicsinosítod magad.


Az első randevú

Na, ennyi elég is volt a közhelyekből. Az első akkor igazán jó, ha második is követi. A JOY inkább azoknál a tényeknél maradna, amelyek valódi segítséget adnak azoknak, akik a „gáz” helyett a tökéletes jelzőt szeretik.


A feszültség nagyon lassan enged fel bennem és kinyitom a szemem. Még mindig Benned vagyok, amikor rám hajolsz és a szádat az enyémre tapasztod. A péniszem lassan az eredeti méretére megy vissza.


Eddig még csak egyszer élveztem, de remélem még életre tudod kelteni. Kollégáink, Kristóf Rebeka rendőr őrmester és Balla Szilárd rendőr százados először a Hősök terén teljesített együtt szolgálatot és később az első randevújuk is ott volt. Tegnap este Szilárd Budapest egyik legcsodálatosabb helyén kérte meg Rebeka kezét.


Mi pedig… nagyon szívesen asszisztáltunk ehhez. Rengeteg mindentől retteghetünk, főként az első randevú előtt, alatt és után. Most megtudhato hogy a horoszkópod szerint mi a legnagyobb félelmed egy romantikus találkozás alkalmával. Végigsuhansz az előszobán, rámvillantva egy széles, szexi mosolyt, ahogy a bárhoz megyek, hogy elkészítsem az italokat.


Az agyam vadul zakatol, miközben az italokat készítem és odaviszem őket a puha, fehér kanapéhoz. Leteszem a tálcát a kávézóasztalra, és szórakozottan megpiszkálom a tüzet. Bizony nem egyszerű dolog az első randevú valakivel.


Tele vagyunk elvárásokkal, a legjobb és legkívánatosabb formánkat szeretnénk mutatni és közben persze bennünk van a félelem is attól, hogy esetleg rosszul sikerül. Hogy kicsit biztosabbra menjünk, lássunk néhány alapszabályt! Magyarország — Biztosra szeretnél menni az első randin?


Most már a tudomány is segít: az Indiana államban található Purdue-i Egyetem legfrissebb kutatása szerint például ha valami édeset fogyasztanak a párok a randi közben, akkor vonzóbbnak találják egymást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések