2016. április 18., hétfő

Nagykáta programok 2019 augusztus 20

Nagykáta programok 2019 augusztus 20

A rendezvényen fellép a Piramis Évek Révész Sándorral, lesz gyermekkoncert, íjász és lovasíjász bemutató, vidámpark és népi játékpark. Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Kowalsky meg a Vega élő koncert :– 23:Yoko :– 00:R-Go élő koncert 00:– 02:Yoko. Vasárnap – Családi Nap 11:– 11:Egyszervolt Mesezenekar 11:Kerékpártúra indítása 11.


Várkert-Multi terem gyermekprogramok: 10. Nyíregyháza MJV Önkormányzata ünnepi műsorral, „Világok Zenéjével”, a 9. Nyírség Nemzetközi Néptáncfesztivál záró gálaműsorával és tűzijátékkal várja a városlakókat a Kossuth téren, augusztus -án. Géza fejedelem parkban. Lelle Néptánc Együttes műsora – 21.


Zenevan együttes koncertje Augusztus 19. Fotó: Mervai Márk - szmo. Események, rendezvények, üdülési ajánlatok országszerte. X-Press TSE bemutatója – 21. HeartSoul zenekar koncertje Augusztus 20.


A véleményezésre munkanap áll rendelkezésre. Vörös Oroszlán Lovagrend középkori bemutatója – 21. Nagykáta : wellness, spa, szállás Nagykátán. Augusztus 20-án lesz továbbá kisvasutas Dúdolda is a Mecseki Kisvasúton, az államalapítás ünnepén több járat is indul a zenerajongó kicsiknek. Ezen a jeles keddi napon nem csak a pécsi belvárosban lesznek programok.


Augusztus -án a hagyományok szerint a zászlófelvonással, majd a honvédtisztavatással kezdődnek az ünnepségek. Itt a részletes prograA nemzeti ünnep programjai. Közérdekű információk, programok Nagykanizsa Megyei Jogú Város hivatalos honlapja.


Ismét napos családi fesztivállal várjuk az államalapítás ünnepét. Hívhatjuk nyárbúcsúztató, vakációzáró hétvégének is, de fontos tudnunk, hogy augusztus 20. Budapesten „Isten éltessen Magyarország! Szent István király úton. Ha csak egy bizonyos napszakra kíváncsi, akkor megnézheti csak a délelőtti, délutáni vagy esti eseményeket.


Augusztus -a az egyik legrégebbi magyar ünnep, ami bizony komoly nemzetközi hagyományokra tekinthet vissza. Látványos, szórakoztató, az egész családot megmozgató ünnepi programok államalapításunk ünnepe alkalmából A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. Beszállás az előadás napján 18:órától a Jászai Mari tér 5. Operetthajó-Zenehajó rendezvényünk.


Nagykáta programok 2019 augusztus 20

Járatlan Utakon Fesztivál. Margit híd pesti hídfőjénél). Minden, ami a városban történik. Idén gyerekprogramokkal, koncertekkel, középkori bemutatóval, családi honvédelmi nappal és tűzijátékkal várnak mindenkit augusztus -án a Városligetben. Természetesen augusztus -át a környező városokban is megünneplik.


Nagyboldogasszony templomban, utána 10. Pécsváradi Várban, ezt követően 15. Rózsakő Fesztivált Badacsonyban, ahol a zenei fellépők mellett a borvidék egyes borászai is bemutatkoznak.


Nagykáta programok 2019 augusztus 20

Augusztus 20-a az egyik legrégebbi magyar ünnep, ami bizony komoly nemzetközi hagyományokra tekinthet vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések