2016. április 19., kedd

Eladó ház pest megye 15 millió alatt

Eladó ház pest megye 15 millió alatt

Teljes ház alatt pince helyezkedik el. A ház alatt egy nm-es borospince található, az udvaron kút, mely. Budapest perc alatt az M0-ás, körgyűrű. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében.


Pest megye - Pest környéki ház hirdetés az ingatlan. Ingatlanok, átlagár alatt , lakások, házak, telkek - Költözzbe. A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt millió forintos. Plusz rekord idő alatt adta el az.


Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Dabason csendes mellék utcában családi ház eladó. A ház vegyes falazatú szoba, folyosó,fürdőszoba,és külön wc található a konyha kialakítható.


Eladó ház pest megye 15 millió alatt

A fűtését gázkonvektor biztosítja. Festés után akár költözhető is. A házban minden közmű be van vezetve. A melléképületben egy világos nyári konyha van kialakítva. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.


Alsó Parkvárosban eladó egy új építésű 123nm ( bruttó )lakóterületű ikerház 1. A ház eredetileg ikerházként épül, de mivel a két ház 6. A ház vályog téglából épült, de nagyon szép állapotban van, a falak vastagságai cm-es, nyáron hűvös, télen pedig jól tartja a meleget. A nappali, konyha, fürdő és a terasz járólapos, a szobában hajópadló van, ami cserére szorul. Délegyházi tavak közelében eladó egy m2-es állandó lakhatásra is alkalmas téglaépítésű nyaraló. Fa nyílászárók thermo üvegesek. Oldalunkon magyarországi, piaci ár alatt megvásárolható, végrehajtás alatt álló ingatlanok, ingóságok, és ingatlant kereső ügyfeleink között böngészhet.


Az árverések adatait több forrásból, rendszerezetten nyújtjuk felhasználóink számára. Eladó Pest vonzáskörzetében, Tárnokon egy négyzetméteres, és fél szobás, teljeskörűen felújított családi ház. Eladó ház , Sződliget 2m² szoba kép 64. A ház jelenleg két, önálló lakásból áll, de bármikor összenyithatók.


A ház első része kőből épült, itt az előtéren keresztül a hallba jutunk, melyből balra nyílik egy nagy, világos szoba, jobbra pedig a konyha és onnan a fürdőszoba. CSA TÁJVÉDELMI KÖRZET SZÉLÉN! A ház CSODÁS KÖRNYEZETBEN, körbenapozott,nagy, tágas terekkel rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy üzlethelyiség is. Az üzlet is könnyedén átalakítható garázzsá.


A HÉV és a városközpont kényelmes sétával perc alatt érhető el. Vezér Tér a 85-ös busszal mindössze perc alatt elérhető. A nm-es garázs tárolásra is alkalmas, és egy autónak biztosít parkolási lehetőséget jelenleg, de igény szerint bővíthető.


Kelenföld perc menetidő alatt. A nm-es pincében is van lehetőségünk tárolásra. A kert öntözéséről fúrt kút gondoskodik. Az eladó lakópark leírása. Madarász Viktor utca és a Szobor utca sarkán épül fel új házunk.


Használja univerzális keresőnket és finomítsa keresését számos szempont alapján. Külön ki tudja listázni az eladó lakásokat és eladó családi házakat és a település további.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések