2016. április 6., szerda

Eladó ház ócsa

Eladó ház ócsa

Eladó házat keresel Ócsán? Havonta több millióan választják az ingatlan. Részlegesen felújított akár azonnal költözhető. Az évek során cserélve lettek az ablakok műanyag nyílászárókra,villanyvezeték rézre,a fürdőszobába réz csövekre cserélve. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Eladó ház ócsa

A telken két önálló lakrész található, használati megosztás rendezi a tulajdonviszonyokat. A z ingatlan adottságából adódóan a nagyszoba két külön szobává alakítható, vagy akár üzleti tevékenység folytatására is alkalmas lehet. Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Az ingatlan egyedi kialakítású, faborítással készült.


A földszinten található szoba,amerikai konyhás nappali,zuhanyzós fürdőszoba, WC,előtér, mely végig be van építve. A ház vegyes szerkezetű, fűtése gázkonvektorral történik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Ócsa házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta.


Eladó ház ócsa

Nem látszatkeltő a haszon érdekében sem. Reális,őszinte gondolkodású. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Az otthon melegét padló és a falfűtést biztosítja egy faelgázosító kazán által, de emellett a nappaliban elhelyezett kandallóval is fűthetünk.


CSA TÁJVÉDELMI KÖRZET SZÉLÉN! Pest megye, Ócsa központjában Budapesttől km-re 1nm-es szobás önálló családi ház , 3nm-es összközműves telken eladó ! A ház CSODÁS KÖRNYEZETBEN, körbenapozott,nagy, tágas terekkel rendelkezik. Találja meg a megfelelő ház hirdetést Ócsa területén. Pest megyében, Ócsán , eladó egy 9m2-s telken lévő 1m2-s több funkcióra is alkalmas családi ház műhellyel , garázzsal. A szintes családi ház összesen 1m2-s.


A ház teljes alapterülete alatt pince van. A konyha a verandáról nyílik, van hozzá egy kis kamra is. A lakótéren kívül még több tágas tároló is van és egy pince. Rákóczi-telep családias utcájában ajánlok a figyelmébe egy belül éve FELÚJÍTOTT családi házat.


A 8négyzetméteres összközműves telken elhelyezkedő négyzetméteres családi ház kiváló vételi lehetőség. CIB lakáshitelek (x) × Close. Jelenleg db eladó Ócsai ház hirdetését tekintheti meg az ingatlanmaps. Használja a szűrést, és nézze meg az Önhöz leginkább illő ingatlanokat. BUDAPESTHEZ KÖZEL, DE MÉGIS CSENDES KÖRNYEZETRE VÁGYNA?


NEM IS KELL MESSZIRE MENNIE! Ezen az oldalon láthatja az összes ócsai eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell?


Ft, 1négyzetméter Ócsa , Pest megye, Közép-Magyarország Összeköltözők figyelem! Pest megye eladó családi házak, lakások, építési telek, ikerház, sorház hirdetések. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések