2016. április 11., hétfő

Használt önkiszolgáló autómosó eladó

ELADÓ Jelenleg is működő, nemrégen nyílt 0-órás COOL-WASH Önkiszolgáló autómosó beruházás eladó minden engedéllyel, Üllőn a 4. Használt önkiszolgáló autómosó eladó -Hirdetés. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - automoso elado. Az új autómosó módszerrel a járművek azon részei is tökéletesen tisztíthatókká válnak, melyeket korábban a kefével nem lehetett elérni, pl. Többféle olcsó, használt autómosó eladó.


Mennyi az autómosó ára használtan? Alto Scrubtec 6padlótisztító gépek az 53cm munkaszélességhez a legnagyobb literes víztartály, nagyon alacsony zajszint, könnyû manõverezhetõség, és tökéletes felszívás párosul. A rovatban található eladó üzlethelységek, boltok - vendéglátóhelységektől kezdve a hentes bolton keresztül a fodrász üzlethelységig, minden üzleti ingatlan. Autómosó Gödön, jól bevezetett helyen, családi okok miatt eladó.


Most is üzemelő két állásos Nilfisk autó mosó konténer (állásra bővíthető) Clubcard opcióval átszervezés miat. Műszaki adatok: önkiszolgáló állású autómosó EU szabványos nagyteljesítményű iszap és olajfogó. Napkollektoros meleg víz készítés, teljesen lefedett aktív kamerarendszer, pénzváltó automata, térfigyelős riasztórendszer. Egy ilyen önkiszolgáló autómosó létesítmény üzemeltetése nagyon sikeres, virágzó üzleti vállalkozási forma is lehet, ha betartunk néhány aranyszabályt. Az ebben rejlő lehetőséget egyre többen ismerik fel (talán már Te is kezde kedves Látogató).


Hammer Atípusú 300mm-es asztalszélességű egyengető és vastagoló gyalugép újszerű (max üzemóra) állapotban eladó. Cégünk az EUROWASH által gyártott önkiszolgáló autómosó berendezések kizárólagos importőre. Fő tevékenysége az érintés nélküli autómosók gyártása. A gépeket olyan felhasználóknak ajánljuk akik nem használják annyit a gépeket, hogy új gépre áldozzanak, de mégis hatékony nagynyomású mosót szeretnének. Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen.


Autómosó , önkiszolgáló autómosó berendezések forgalmazása és szervize. A Nilfisk Kereskedelmi Kft. Kínálatunkban megtalálhatók az önkiszolgáló jelleggel üzemelő. Leírás Chipolino Max autósülés 0-36kg.


Biztonság és komfort egy termékben! Jellemzői: forradalmi újdonság a 4. Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád. Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket. CarWash CompactLine Moduláris önkiszolgáló autómosó rendszerek, 2-mosóálláshoz.


Budapesten nagyon forgalmas főút mellett,nagy forgalmú benzinkúton üzemelő önkiszolgáló autómosó és önkiszol. Magasnyomású önkiszolgáló autómosó kiegészítő technológiai eszközök tartozékai: autómosó beállás lefagyás gátló és jégmentesítő technológiája. Eladó Önkiszolgáló Autómosó És Porszívó! C-os hőmérsékletet tűrő folyadékkal feltöltve, nyomáspróbázva, szerelvényeivel, be állásonként szakaszolva. A területen szélvédő javító sátor is található.


Az autómosó jelenleg is működik, jól bejáratott, állandó vendégkörrel rendelkezik. A gépek és berendezések folyamatosan karbantartottak, kitűnő műszaki állapotban vannak. Legkisebb ráfordítással szabadtéri, önkiszolgáló kézi autómosó nyitható -ennek költségei is meghaladják a hárommillió forintot.


Több kuncsaftra számíthat az a vállalkozó, aki berendezéseit zárt helyiségbe telepíti, igaz az épület felhúzása - vagy kész épület vásárlása tovább drágítja a beruházást. Amennyiben részletesebben érdeklődik az önkiszolgáló autómosó beruházás és az EHRLE technológia iránt, látogasson el díjmentes tájékoztató előadásunkra az EHRLE Akadémia keretében, és tudjon meg többet! Teréz körúton földszinti, belső udvarról nyíló felújítandó lakás eladó.


Az ingatlan alapterülete nm, mely felett egy nm-es állógaléria helyezkedik el, tehát a lakás teljes hasznos területe m2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések