2016. április 18., hétfő

Dabasi sztk nőgyógyászat rendelés

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bőr- és nemibeteg szakellátás és gondozás.


Rendelés vége tájékoztató jellegű, időben kérjük a bejelentkezést! Nőgyógyászat A nőgyógyászati szakrendelés felkeresése nem csak panasz esetén, hanem preventív jelleggel is, éves gyakorisággal javasolt a rákmegelőző állapotok időbeni felismeréséhez és az esetleges, nemi úton terjedő fertőzések kiszűréséhez. Hogyan készüljünk fel a nőgyógyászati vizsgálatra?


Nincs szükség különleges előkészületekre. Zuhanyozzunk, vagy fürödjünk meg vizsgálat előtt. Dr Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet Lenti Nőgyógyászat - Onkológia. Kérjük a megadott időpontban érdeklődjenek, mert a rendelés ideje alatt telefont nem mindig áll módunkban felvenni! Szővérfi Zsófia rendelésére 14:órától lehet regisztrálni és sorszámot kérni.


Dabasi sztk nőgyógyászat rendelés

Az Ön által használt böngésző nem ismeri a beágyazott kereteket, vagy jelenleg úgy van beállítva, hogy ne jelenítse meg azokat. A nőgyógyászati rendelésre bejelentkezés szűrővizsgálatra, receptért vagy leletért előjegyzés alapján történik, amit lehet személyesen, telefonon , vagy interneten megtenni. A területünk nőgyógyászati betegeit a Szt.


Rendelőnkben teljes körű nőgyógyászati ellátást tudunk biztosítani pácienseinknek. A rendelés előjegyzés alapján működik. Ultrahang laborunkban kismedencei, illetve terhességi vizsgálatokat végzünk előre egyeztetett időpontban, melyet a rendeléseken beszélünk meg pácienseinkkel.


A várandósoknál vérnyomásmérés, vizelet vizsgálat is történik. A fül-orr -gégészeten Dr. Csokonai Vitéz Lajos temetése miatt. Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet.


Tájékoztatjuk Önt, hogy a Kunszentmártoni Városi Egészségügyi Központban működő valamennyi szakrendelés és gondozó előjegyzéssel vehető igénybe. Szakrendelések: A weboldalon megjelenő adatok tájékoztató jellegűek! Felhívjuk tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy az alábbi oldalakon az általánosan érvényes rendelési idők vannak feltüntetve.


Felhívjuk figyelmüket, hogy betegfogadás délelőtti rendelés idején óráig, délutáni rendelés esetén pedig óráig történik! A lehető legrosszabb napon mentél a Vasas Szent Péter utcai rendelőbe, mert egyedül pénteken csak délig van a legtöbb doki. A többi napon óráig van rendelés , óráig tudsz bejelentkezni a körút felől nézve a második ajtónál (jobbra a kis ablaknál). Lakcímkártya kell mindössze, az legyen nálad.


Az Előjegyző Központ az alábbi szakrendelésekre ad időpontot: Bőrgyógyászat Neurológia Nőgyógyászat Onkológia Ortopédia Reumatológia Szemészet A szakrendelésekre továbbiakban is lehet személyesen időpontot kérni. S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén. Szigetszentmiklós, Viola u. CíCeglé Rákóczi út 7. Az előjegyzéshez szükség van TAJ-kártyára és saját telefonszámra, arra az esetre, hogy értesíteni tudjuk az előjegyzett betegeket, ha váratlan esemény miatt a rendelés elmaradna. Az időpontkérés több módon történhet: Személyesen: a betegirányító munkatársainál, szakrendelésekre történő bejelentkezések alkalmával.


Iratkozz fel, hogy ne maradj le a dabasi és Pest megyei családokat érintő programokról, fontos információkról! Gyermeksürgősségi Ambulancia: órában fogadja a sürgősségi ellátást igénylő gyermekeket. A Dorogi Szent Borbála Szakkórház és Szakorvosi Rendelő egy emelt szintű kistérségi járóbeteg szakrendelő és egy 1ágyas krónikus kórház egysége. A telefonszám nem változik. A Lónyay utcai rendelőnk felújítás miatt várhatóan október végéig zázrva lesz.


Az onkológiai szakrendelések beutaló nélkül is igénybe vehetők (vizsgálati eredményekről szóló dokumentumok szükségesek), előjegyzést kérni viszont szükséges. Budapest Főváros XXIII. B § értelmében július 1-e hétfő Semmelweis nap, ami az egészségügyben dolgozóknak munkaszüneti nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések