2016. április 7., csütörtök

Felületkezelt lambéria

Minden szál elülső profiljára a gyártás befejezésekor egy halvány fehér színű alapozó réteg kerül egyenletes vastagságban. Ez a réteg kifejezetten jó védelmet nyújt a fa részére, és nem utolsó sorban meglehet spórolni az alapozó festést. Az alap profil ( lambéria és hajópadló gyártás) mellett az üzemben készülnek táblásított fenyőlapok, profillécek. Lambéria és hajópadló gyártás.


A forgalmazott termékek választékát gazdagítják az egyre inkább teret hódító hőkezelt burkolatok (thermowood), a különböző környezetbarát felületkezelő anyagok, illetve a Magyarországon méltán közkedvelt. Fontos, hogy a párnafák tökéletesen egysíkban legyenek, ezt vízmértékkel ellenőrizhetjük, ha kell. Ha lambéria rögzítő kapcsokat használunk, ez megkönnyíti a dolgunkat, s a lécek éle sem sérülhet meg. Ezekhez rövidebb, 12xmm-es huzalszegek szükségesek, amik rugós szegbeverővel is felerősíthetők.


A fa az egyik legrégebbi építőanyag. Minden otthonba melegséget kölcsönöz,a szépen kialakított lambéria felület. A természet közelsége és szépsége semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot áraszt.


A mai modern gyártási technológiáknak köszönhetően, egyszerűen akár házilag is könnyen kivitelezhető bármilyen elképzelés. Azonban hogy ne csak szép ,de. A kész lambéria burkolatot ezen felül még utólag is ajánlott felületbevonó anyaggal lekenni. A léceket szorosan egymásba ütve, a hornyukba ütött felfogó kapcsokkal lehet szilárdan az övlécekre szegelni. A munka befejező fázisa a már ugyancsak felületkezelt szegély- és lábazati lécek felerősítése.


Egyedileg kezelt, dekoratív lambéria és hajópadló valamint fűrészáruk! Egy új felületkezelt eljárással készült fatermékek mely igen dekoratív hatást ér el lakások, házak díszeként. A bambusz lambéria gyárilag felületkezelt , felrakás után további felületkezelés nem szükséges.


Felületkezelt lambéria

A termék gyári festéssel fehér színre festve készül. Sokunkban sajnos, a lambéria szó hallatán, a negyven évvel ezelőtti lambéria inváziót juttatják eszünkbe, amikor a fal védelme, vagy divat szempontjából főként műanyag burkolattal látták el a háztartásokban az előszoba és a konyha falát. Fából és fémből készült ablak a világra, világ szeme a műanyag ablakra, amely megtakarítást eredményez a fűtési szezonban, műanyag lambéria felrakása, pvc lambéria , műanyag lambéria árak, műanyag lambéria felrakása házilag - télikert gyártás és lábazati szigetelés felrakása - tömeges rendelés sms-ben. Svéd importból származó lambéria a Skandináv Fatelep kínálatában.


Esztétikus borovi, északi luc, trópusi fa alapanyagból. Kártévőmentesített, bútorfelületre csiszolt fa burkolatok széles választékban az olcsó lambéria lécektől a csomómentes szauna lambériákig. A BSH egy olyan építőanyag, amely mindenhol használható, ahol számít a teherbírás, a forma stabilitása és még a szépség is. Burkoló elemeken túl nagyobb vevői megrendelés alapján bármilyen egyedi mintájú profil lécet, mindkét oldalon gyalult lambériát, négy oldalon gyalult különböző dimenziójú terméket legyártunk.


Felületkezelt lambéria

Jó csempealternatíva a felületkezelt lambéria is, amely a kád és a talpas csap mögött egyaránt jól mutat. Ma, amikor egyre nagyobb divat a fürdőt szobaszerűen kialakítani, a csempe létjogosultsága mellé kérdőjel került. JAF Holz Webshop - a teljes kínálatunk pár kattintással. A nap órájában elérhető. Mindig aktuális árak és raktárkészlet.


Az áru a rendelést követően azonnal foglalás alá kerül. FURNÉR - a fa esszenciája. A furnér mindig is az egyik legkülönlegesebb ágazata volt a faipari anyagok értékesítésének.


Felületkezelt lambéria

A lambéria tömörsége miatt tökéletes szigetelő. Meleg burkolatok - Parketta, hajópadló, lambéria gyártók és forgalmazók - csaphornyos parketta, laminált parketta, svédpadló, szalagparketta, mozaik és intarzia parketta, parafaburkolatok, bambuszparketta, egzótikus és hagyományos fákból készült padló és falburkolatok, padlófûtésre is alkalmas parketták, szegélylécek, lábazati lécek, dilatációs profilok. A vázra ma már többnyire gipszkarton lapokat erősítenek burkolatként, mivel ezek könnyen megmunkálhatók, és besimításuk után azonnal festhetők.


Ezenkívül mm vastagságú, hornyolt élű OSB lapokat is a vázra lehet csavarozni, ha pl. Prémium festőlétra – GREENWOOD. Mintatermünkben bemutatásra kerülnek a padlófűtésre is alkalmas felületkezelt kétrétegű parketták, valamint csaphornyos parketták, svédpadlók, szalagparketták, laminált padlók, kültéri fa burkolatok. A feltüntetett árak tájékoztatás jellegűek, változhatnak a felület állagától, tagoltságától és mennyiségétől.


Második lépés,az alaposan felületkezelt párnafák megfelelő rögzítése,a lejtéssel megegyező irányba, hogy a csapadék szabadon folyhasson a szerkezet között. A párnafa lehetőleg a teraszburkolattal megegyező fajtájú fából készüljön,mert így biztosíthatjuk az együttes dilatációt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések