2015. március 9., hétfő

Halak horoszkóp kos aszcendens

Halak horoszkóp kos aszcendens

HALAK jegy VÍZÖNTŐ aszcendenssel A Vizöntő aszcendens színt hoz a Hal szülött életébe. Az ebben a jegyben született élete csupa lendület a különféle lelkiállapotok és ellenőrizhetetlen emóciók között. A gazdag leki élet ellentétbe kerül a becsvágy és kisebbségiérzettel. Ezzel szemben Szűz Aszcendens esetén több, mint perc eltérés ad fok eltolódást az Aszcendens helyzetében.


Minél közelebb kerülünk a sarkkörökhöz, annál kevesebb idő jut a Kos , Bika és Halak jegyeknek. Ha az egyenlítőhöz közelítünk, akkor majdnem minden jegyben azonos időt marad. A Kos aszcendenssel rendelkező ember két lehetséges végletet vehet fel a személyiségének a kifejezésében: vagy gyáva, félénk, kiegyező és hamis békét kötő viselkedése lesz, vagy hirtelen, agresszív, falnak fejjel rohanó. Persze a két véglet legtöbbször egyszerre, egymást kiegészítve jelennek meg. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Halak Kos aszcendenssel A Napnak és a Jupiternek köszönhetően igazi szerencse fia vagy – főleg ami a szerelmi életedet illeti. Sajnos, az egészségedre ez nem teljesen igaz, legyél elővigyázatos és ne erőltesd túl magad! Bika aszcendens – Skorpió deszcendens.


Halak horoszkóp kos aszcendens

Az élet élvezete, és a színvonalas életmód szent. Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. A személyes horoszkóp meghatározásában kulcs szerepe van az aszcendensnek, mivel számos vonásunkat kijelöli az életben.


Jelképezi identitásunkat, és azt is, ahogy kifejezzük. Friss napi horoszkóp HALAK látogatóinknak - Nézze meg a mai horoszkópját s tudja meg, már várható ma a KOS jegyűeknek! Bár szeretsz érvényt szerezni akaratodnak, szívesebben manőverezel kerülő utakon ahelyett, hogy szemből támadnál. Felkelőjegyednek köszönhetően az éppen szükséges mennyiségű szelídség és körültekintés némiképp tompítja természet adta lendületedet és dinamizmusodat. A horoszkóp , aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai.


Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. Személyiségedet nem csak csillagjegyed határozza meg. Annak a jegynek a tulajdonságai is hatással vannak rá amelyik születésed pillanatában épp a keleti égbolton volt emelkedőben. Ezért nem kaphatsz magadról teljes képet csak az egyik jegy alapján, mert aszcendensed lehet, hogy. T ekintete jóságos, álmodozó, olyan mintha valami mást is látna, mint a többi embert - lehet látnok, médium, érzékfeletti jelenségeket érzékelő, vagy egyszerűen csak képzelgő.


Ez a táblázat az aszcendens jegy megállapítására ugyan alkalmas, de nem pontos. Ha úgy érze hogy a kiválasztott aszcendens jegy jellemzői nem illenek rá akkor vagy az előtte, vagy az utána következő jegy tulajdonságait olvasd el. Ha azok közül valamelyik jobban jellemez, akkor minden valószínűség szerint az lehet az.


Halak horoszkóp kos aszcendens

Külső ingerekre gyorsan reagálsz. Sem kitartáso sem realitásod nincs, viszont igen könnyen belelkesedsz: fogjuk meg és vigyétek! Imádsz beszélni, szónokolni, szereted a saját hangodat hallani. A csillagjegy - aszcendens kapcsolata megerősíthet abban, hogy két ember összeillik-e, tudnak-e együtt élni, létezni. A kapcsolat akkor lehet tartós, ha a Kos nyitottabbá válik a lélek mélységeinek megismerésére és képes érzelmi biztonságot teremteni a Halak számára.


Ellenkező esetben a Kos elefántként fog viselkedni a Halak porcelánboltjában. A Kos kötődése főként testi indíttatású, a Halaké lelki és érzelmi. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni.


Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Az aszcendens a személyre szabott horoszkóp kiindulópontja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések