2015. március 12., csütörtök

Ferencvárosi idősügyi programok

Ferencvárosi idősügyi programok

Itt megtalálod a(z) idősügyi programok kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: IX. Német középhaladó nyelvtanfolyam 10. Budapest, Haller utca 27. Ma zajlott le a ferencvárosi Egészségnap, fókuszban a fölöttiek egészséges táplálkozásával.


Az ingyenes szűrések és tanácsadások mellett idősügyi koncepciónk több népszerű programja várta az érdeklődőket: gyógy- és meridiántorna, hangtál terápia, táncklub. Halmos Vilmos, a SPArKING zenekar alapítója és a Benkó Dixieland Band legendás zongoris-tája egy éve hagyott itt minket. Skip trial month free. Belépő: 6Ft NOSZTALGIA KLUB November 8. Műsor idősebbeknek az önkormányzat idősügyi koncepciójának keretében. FERENCVÁROSI DALKLUB November 30.


Reméljük műsorunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy idősebb korú nézőink az élet örömeit, sz. Ferencvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala. Minden egyes hatvan év feletti, ferencvárosi lakos számára ingyenesek a képzések – hívta fel a nyugdíjasok figyelmét Ladányi Erika.


Ferencvárosi idősügyi programok

RÁNKÉNTI INDULÁSSAL) A KÁROLYI-ALMÁSY BÉRPALOTA VEZETETT MEGTEKINTÉSE. Elfelejtetted a fiókodat? Bácskai János polgármester. Szabad ezt ezzel elintézni?


Tö bb órás telefonálás után ,mert az idősügyi referensnek fogalma sem volt arról, hogy mit kérdezek,Ő csak programok szervezésére köteles. Kerületnek nincs pénze, magáncéghez forduljon aki rászorul. Elindult az idősügyi infokommunikációs program, amelynek keretében az idén százezer év feletti polgár szerezheti meg a számítógép- és internethasználattal kapcsolatos alapismereteket vagy mélyítheti el tudását tizenkétszer két órás időkeretben – hangzott el a kormányzati forrásból finanszírozott, milliárdos költségvetésű képzést bemutató hétfői.


A ferencvárosi „A teljesség felé” idősügyi program keretében a „Belső értékeink nyomában” tartott önismereti foglalkozások segítettek és segítenek saját énem megismerésében, belső értékeim felismerésében és továbbfejlesztésében. Idősügyi Koncepciója fontos forrásunk volt munkánk kezdetén. Sokat jelent a jó társaság, a nyílt, őszinte légkör. A HIfjúsági Iroda és Közösségi Tér a FESZGYI-n belül a Család- és Gyermekjóléti Központ részként az utcai és lakótelepi szociális munkát látja el.


Munkája során segíti a magatartásukkal testi, lelki, értelmi fejlődésüket veszélyeztető, a szabadidejüket az utcán töltő gyermekeket, prevenciós feladatokat lát el. Feladatellátás közben lehetőség nyílhat. A találkozó egyetlen gólját Böde Dániel szerezte a 91. A játékvezető egy perccel később kiállította csapatunkból Szalai Attilát. A Ráday Könyvesházban vetítéssorozatot és ehhez kapcsolódó beszélgetéseket tartottak.


Beszélt arról, hogy a Kálvin tér, a Ráday utca, a Bakáts tér, a Ferenc körút vagy az Üllői út mind ismert ’56-os helyszínek. Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesület Magyarországi Szociális Szakembereket Képző Iskolák és Oktatók Egyesülete mlippai. A díjjal az alapítók azt szeretnék hangsúlyozni, hogy az önkormányzatok rengeteget tehetnek az idősekért, vállalt feladataikon kívül is. Pézsa Tibor sportcsarnokban. Betegoktató programok , téli táboroztatás, parlagfűírtás, decemberi Mikulás nap támogatása.


Az előirányzat fedezetet nyújt olyan speciális feldatok támogatására is, amelyek a normatív támogatás által fedezni kívánt célok megvalósulását segítik elő. Polgár Gyula és barátainak estjén igényes könnyűzene csendül föl a Régi zongoristák klubja tagjainak tolmácsolásában. A kávéházi zenészek országos vetélkedőjén a Rajkó zenekar, a szegedi Rácz Lajos és zenekara, valamint ifj.


Ezek a programok a visszailleszkedés lehetőségét nyújtják a többségi társadalomba, immár az eredmények láttán jelentősen átformálva mind a hajléktalanokkal dolgozó szociális szakemberek, mind maguknak a hajléktalan embereknek a motivációit, reményeit, elképzeléseit e helyzet kezelhetőségéről. Jelentős fejlesztésbe kezdett szociális intézményeinél a megyei önkormányzat. Két-három éven belül mintegy milliárd forint értékű beruházás valósulhat meg.


A tettek beszéljenek, ne a szavak – kezdte sajtótájékoztatóját Jakó Gergely, a megyei közgyűlés alelnöke. Beszélgetés Noé László idősügyi tanácsnokkal, aki elmondja, milyen kezdeményezések szerepelnek terveik között a csepeli nyugdíjasok érdekében. A szén-monoxid-mérgezésről szóló cikkünknek szomorú apropója is van: október 12-én két csepeli halt meg mérgezés következtében. Novák Katalin de­cember elején már azt bizonygatta, hogy a munka folyik, a központok családi „oázisként” működnek. A Magyar Narancs által fellelt programok régi sémákat idéztek: használtruha-gyűjtés, gitárbemutató, óvodások idősotthoni műsora, beszélgetés híres emberrel, adventi koszorúkötés, főzőshow stb.


A programok sorát a Mátyás és a gótika című kiállítás nyitja meg, amely Mátyás székesfehérvári építkezéseinek régészeti anyagát mutatja be. A Volksbank Galériában Vécsei Júlia, Horváth Tibor és Eike, valamint Várnai Gyula képeinek kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések