2015. március 11., szerda

Csány idősek otthona

A Gyöngyösbokréta Kultúrális és Nyugdíjas Egyesület műsora a csányi idősek otthonában. A fokozatos felújításoknak és beruházásoknak köszönhetően napjainkban időskorú, vagy egyéb ok miatt ellátásra szoruló személynek nyújt végleges otthont. Az oldalon megjelenített adatok csupán tájékoztató jellegűek. Főbejáratunk fenyőfával és fűzfával teli kertje előtt tágas és ingyenes parkoló található, valamint a ház előtt állnak meg a Budapest és Gödöllő felől és felé érkező autóbuszok is. Normál idős ellátott esetében étkezés nélkül 84.


A kunszentmiklósi gondozóház büszke arra, hogy magántulajdonban van, és hogy az alapítók több mint éve szolgálják a kunszentmiklósi időskorúakat. Közvetlen a Duna partján lévő csendes, jó levegőjű ligetes zöldövezetben. Még több információ az öregek otthona helyek oldalon. Megvédeni az erdők szellemét, titkosügynök kiképzésre menni, diplomázni varázslóiskolában, saját készítésű csúzlival megtámadni az ezerfejű sárkányt, trabanttal csapatni a Velencei tó körül, mézeskalácsot sütni vagy éppen lakatlan szigetek között kenu túrázni.


Célunk, hogy megtaláljuk a mindenki számára megfelelő megoldást, mindezt szeretetteli, családias légkörben tesszük. Ismerjen meg bennünket közelebbről, csatlakozzon az Életöröm közösségéhez! Az idősek bizalma a mi legnagyobb elismerésünk. Az egészség- és szűrőnapot az egészség megőrzése érdekében az Albert Schweitzer Kórház Egészségfejlesztő Irodája szervezte.


Csány idősek otthona

Eladó idősek otthona KERESÜNK ÉS KÍNÁLUNK. Megbízóink diszkrét megbízása alapján évek óta teljes kihasználtsággal működő, azonnali bevételt garantáló intézményeket is kínálunk az ország több pontján. Valljuk, hogy az ember élete minden szakaszában tiszteletet, méltóságot és megbecsülést érdemel! Szociális ellátás, egészségügyi ellátás, gondozás - $$.


A legfőbb feladatunknak tekintjük az időskor tartalmas, örömteli megélését, és az erre való ösztönzést, tanítást. Ilona Aranykor - Gondozó Otthon olyan budapesti idősek otthona , amely két épületegyüttesből áll parkkal és kerti kemencével, ami egyedülálló öregek otthona tekintetében. Levendula” (Lavender) Old Age Home was opened years ago to serve the needs of the growing elderly Hungarian speaking population both in Hungary and those abroad who wish to return to their native land.


Csány idősek otthona

Detki Benedek Elek Óvoda 29. Csány Község Önkormányzata 26. András Általános Iskola 31. Az Őszi Napsugár Otthon 4férőhelyével Miskolcon és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében a legnagyobb múlttal rendelkező, idősellátással foglalkozó bentlakásos intézményként van jelen.


Domoszlói Örökség Kulturális Egyesület 33. Szabó Gyuláné és Noltesz Józsefné a bátonyterenyei központból verset, Mikes Lászlóné Mizserfáról pedig egy novellát írt a témában. Letölthető pályázati dokumentumok. A bekerülés az ország egész területéről lehetséges! A családias hangulatú otthonban lakóink elhelyezése egy illetve két ágyas szobákban történik.


A hozzátartozóknak az udvarban biztosítunk parkolási lehetőséget! Egy méltóságteljes életmó holisztikus kielégítésével járul hozzá a rászoruló, idős mindennapja megéléséhez, egyedi biztonságot nyújtó otthonias környezetben melyet csendes nyugodt zöldövezet ölel körül. Jó időben, a ház két végében lévő nagyméretű, fedett és biztonságos teraszainkon tartjuk az órákat.


A Balaton (15km-re található) és a Malom-tó közelsége, a városközpont közelsége, kulturális programjai számos lehetőséget teremtenek a lakók számára a nyugodt, kényelmes, kellemes hangulatú környezetben a megbízható, családias hangulatú gondoskodás megismerésére. PRILISI PROGRAMTERV DátuPrograHelyszín: Időpont. A heti rendszerességű foglalkozások közé tartoznak az olvasás, felolvasás, zenehallgatás. A szálloda rendszerű épület tágas tereiben nagyszámú szolgáltatás mozgalmasabb napi életet tesz lehetővé.


Alapgondolatunk a nyugodt, családias, biztonságos időskor biztosításának fontossága. Idősek Otthona - Szivárvány Ház A komplexum központi épülete a Szivárvány Ház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések