2015. március 4., szerda

Ahogy bánnak veled úgy éreznek irántad

Ahogy bánnak vele úgy éreznek irántad. Aminek meg kell történnie, úgyis meg fog. It wasn’t your fault, it was mine for believing every word you said.


NEM AZ SZÁMÍT MENNYI ÉV VOLT ÉLETEDBEN, HANEM MENNYI ÉLET VOLT ÉVEIDBEN! AHOGY BÁNNAK VELE ÚGY ÉREZNEK IRÁNTAD. De itt visszhangzol idebent. Mert nem tudom hogy fog.


Nyugalom kéne, béke, csend. Függetlenül attól, hogyan viselkednek veled az emberek. Sikítozva magamat bántom, vagy sírva idegösszeomlás, vagy egy csendes lemondással elmegyek. Az, hogy ki mit lát benne nem a te dolog. Jó lenne már egyszer azt érezni, hogy valaki töri magát azért, hogy vele maradjak.


Ahogy bánnak veled úgy éreznek irántad

Tanuld meg különválasztani azt, ahogyan érzed magad a bőrödben, attól, ahogyan bánnak veled. Vagy félne elveszíteni. Az viszont igen, hogy te mit gondolsz magadról és meddig mész el azért, hogy valakitől figyelmet kapj. Hihetetlenül szeretlek.


Ha bizonytalanságot kelt benne hogy a páro a barátaid vagy a munkatársaid mit éreznek irántad , úgy kezdesz viselkedni, ahogy a többiek elvárják tőled. Viszont, ha ő maga etet téged a saját tányérjából, a saját élteléből, akkor az annak a jele, hogy szeret téged. Ha különlegesen figyelmesnek mutatkozik irántad , akkor már úgy vehete hogy a belső köréhez tartozol. Nagyon sok olyan ember van, aki nem szereti, ha más beleeszik a tányérjába, főleg úgy , hogy engedélyt sem kér rá.


Még egy mérföld” Ha arra kére tegyen meg érted valami extrát, nem fogsz csalódni. Az introvertáltakra jellemző, hogy nagyfokú felelősséget éreznek embertársaikért, akik mindig készek segíteni. Annyira szeretlek,ha elkéne magyaráznom nem is tudnám.


Azt hittem, hogy vonzalmat úgy tudok generálni, ha kedves, édes, visszafogott és udvarias vagyok a nőkkel. Azt tettem, amit a nő akart tenni és bármit elviseltem, csak hogy vele lehessek. Isten a gyermeked Atyja is. Lesem minden kívánságukat, hogy eleget tegyek nekik. Erős keze volt, kérges, durva tenyere és rövi tömör ujjai.


Ahogy bánnak veled úgy éreznek irántad

Amikor letörölte a könnyeimet, olyan volt, mintha örökre letörölte volna őket. Pontosan úgy , ahogy a nők igyekeznek egyensúlyozni a könnyen kaphatóság és a titokzatosság között, a férfiak is próbálják megtalálni az arany középutat. Közben pedig végig azon agyalnak, hogy lehetőség szerint semmit se szúrjanak el.


Ez gyakran elég nehéz nekik, hiszen tőlük szoktuk várni az irányítást és a. Te látod a saját szolgáltatásod és ahogy mások látják. Ne érdekes, hanem érdeklődő legyen a szolgáltatásod! Amikor arra gondolok, hogy valaki letörli a könnyeimet, eszembe jut az apukám. Egy vendégedet sem érdekli, hogy mi mindent tudsz, milyen szélesek az ismereteid.


Rossz jel: ha a kérdező nem kap választ, hanem a jellemét kérdőjelezik meg, ha a másképp gondolkodót démonizálják, és vele többé szóba sem állnak, akkor a szeretet nem volt feltétel nélküli. Bárcsak tudnám úgy látni az életet, ahogy te. Ha az a fajta vagy, aki simán beleszeret egy ilyen férfiba jó lesz, a felvértezed magad türelemmel, és néha a sokadik érzékedre is hallgatsz. A kezdő srácok nagy hányada képtelen felismerni a vonzalom jeleit a nők részéről, pedig ez a tudás minden szinten hozzájárulhat a sikereidhez, legyen szó arról, hogy tud mikor érdemes megközelíteni egy lányt (ha hisze ha nem, tudat alatt ilyenkor a vonzalom jeleit küldi feléd a csaj), vagy akár arról, hogy halad a randi, minden tökéletesen megy-e, mit kell lépni.


D :DD Noss nézzük hát ezeket a jeleket. Képzeld azt, hogy egy bárban vagy, vagy egy bulin, vagy csak úgy sétálsz valahol. Aztán meglátsz egy gyönyörű nőt, és szemezni kezdtek.


Ahogy bánnak veled úgy éreznek irántad

Gondolkodás nélkül odamész hozzá, és beszélgetést kezdeményezel. A legegyértelműbb jele ennek nyilván az, ha odaáll eléd és megkérdezi, meginnál-e vele valamit. Jókat nevettek, sztoriztok, és megismeritek egymást.


Aztán ahogy eltelt kis idő, elkéred a telefonszámát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések