2015. március 3., kedd

Családi napközi 2 kerület

Családi napközi 2 kerület

Pesthidegkúton található, gyönyörű, csendes és tiszta levegőjű zöldövezetben. Könnyű minket megközelíteni, Hűvösvölgytől buszmegállóra ( 6 16 2) vagy autóval -percre vagyunk. Délutáni tanulócsoport általános iskolás gyerekeknek.


Bóbita-Vár Gyermek Klub. Fontosnak tartjuk ügyfeleink elégedettségét, így megfelelő technikai háttért és kiváló szakembereket alkalmazunk. A Borsika családi napközi kőbánya-kertváros csendes, nyugodt, családias környezetében helyezkedik el.


Jellegében a magánbőlcsőde és a magánóvoda jegyeit hordozza, ezektől abban különbözve, hogy míg a magánbőlcsőde és a magánóvoda nagy létszámú, addig a családi napközi kislétszámban fogadja a gyerekeket. Belső kialakítása lehetővé teszi a kicsik biztonságos elhelyezését a magánbölcsődén belül, a gyerekek igényeihez és méreteihez kialakított berendezésekkel. Móka és kacagás családias környezetben!


Móki Ház- családi napközi kreatív foglalkozásokkal, játékos tornával 1-éveseknek. Tündéreinket bölcsis és ,éves kortól ovis jellegű családi napközis csoportjainkba. A beiratkozás a nevelési évben folyamatosan történik, a szabad férőhelyek függvényében.


Előzetes telefonos egyeztetést követően örömmel kalauzoljuk körbe MadárTündér világunkban. Napközink családias,otthonos, biztonságot nyújtó. Szakmai felkészültséggel párosítva a gyermekek nem csak felügyeletére koncentrálva,hanem a mindennapi fejlesztéseket is előtérbe helyezve gondoskodunk a picikről. Rózsadombon - nyújt egész napos gyermekfelügyeletet, gondozást, nevelést a hetes - éves korú gyermekek részére. A gyermekek barátságos, szeretetteljes környezetben, képességeikhez mérten megfelelően fejlődhetnek II.


Szeretettel várunk minden hónap és év között kisbabát és kisgyermeket XVI. Rákosszentmihály egyik csendes mellékutcájában kifejezetten családi napközi létrehozására épített kertes házban. Tisztelettel gondolunk vissza, nagyszerű tanárainkra, de hálát azok iránt érzünk,akik megérintették a lelkünket. A tanterv nagyon fontos dolog, ismeret anyag, ami kell a fejlődéshez, de a melegség élet feltétel a sarjadó növény,és a gyermeklélek számára. Azzal a céllal hoztuk létre, hogy a szülők távollétében mi biztosítsuk a családi légkör nyújtotta szeretetteljes, biztonságos közeget, melyben a gyermekek kiegyensúlyozottan fejlődhetnek.


Petneházy Club és számos túra útvonal. Amerikai, Francia Iskola. Bölcsődénk modern, színes és vidám környezetben, családias hangulatban fogadja a gyermekeket, ahol önfeledten játszva kaphatják meg mindazt, ami a testi-lelki fejlődésükhöz szükséges, ahol igazán érvényesül az egyéni bánásmód elve. A közvetlen közelben van egy játszótér, valamint a buszmegálló. Célunk egy olyan hely létrehozása volt, amely szeretetteljes, biztonságos légkörével megkönnyíti a gyermekek elszakadását a szülőktől, a csoportba való beilleszkedést.


A belváros legszebb részén, a diplomata negyedben nyitottuk meg első családi napközinket, ahová szeretettel várjuk 1-éves gyermekét. Szolgáltatásunk teljes mértékben a szülők elfoglaltságaihoz igazodik. Gyerekek ellátását vállaljuk: 1- órára, időszakosan, félnaposan, heti néhány napra, egész héten, egész hónapban.


Szóljatok barátoknak, ismerősöknek, hogy növeljétek a nyerési esélyeteket! Nagyon praktikusak is ezek a kacsák, mert otthon a kacsás dalunkkal a hűtőn lehet majd játszani és angolul számolni a kiskacsák. Little Bird családi napközinkben szeretetteljes, meleg környezetben gondoskodunk a kisgyerekről a szüleitől távol töltött időben. Együtt fedezzük fel a világot sok játékkal, mesével, énekléssel, zenével és színes foglalkozásokkal.


A Hálózat így már férőhellyel járult hozzá a kerületi kisgyermekek nappali ellátásához. Ha Pestimre közelében keres családi napközit, ahol kis létszámú bölcsődei ellátás is folyik, szeretettel várjuk Önt és gyermekét a 18. A Pekka egy angol-magyar nyelvű családi napközi , ahova éves kortól veszünk fel gyerekeket, és ahol komplex fejlesztést végzünk, melynek köszönhetően az iskolás korra gyermekeink készen állnak arra, hogy két tannyelvű iskolákban folytathassák tovább tanulmányaikat.


Friss családi napközi állások. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Gyermek étkezések, bölcsődei és családi napközi gondozási díjak ügyintézése. Budapest, Bornemissza u.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések