2015. március 30., hétfő

Épület és szerkezetlakatos állás

Épület és szerkezetlakatos állás

Középfokú szakirányú iskolai végzettség (hegesztő, gépi forgácsoló, lakatos, épület - és szerkezetlakatos ). Csatlakozz csapatunkhoz és fedezd fel a benned rejlő… MÁV Felépítménykarbantartó és Gépjavító Kft. Az épület - és szerkezetlakatos átlagkeresete havi bruttó 160. Ft, amely függ a munkahely magyarországi elhelyezkedésétől, a cég piaci helyzetétől, illetve, hogy nemzetközi cég, vagy hazai magánvállalkozás-e, és természetesen függ a munkavállaló szakmai tapasztalatától is. Friss szerkezetlakatos állások.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Magyarországon más városai. Képzés: év alatt épület - és szerkezetlakatos szakképesítés szerezhet.


Szakirányú végzettség (hegesztő, gépi forgácsoló, lakatos, épület - és szerkezetlakatos ). Fontos számunkra személyes adatai védelme, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy módosult a felhasználókra vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató és a Munkáltatói Adatkezelési Tájékoztató, melyekben rögzítettük az újonnan bevezetésre kerülő chat beszélgetés és a hirdetői visszahívás kérés funkció adatkezelési feltételeit. Hegesztő, épület - és szerkezetlakatos tanulók szakmai elméleti képzése. LAKATOS SZERKEZETI SZERELŐ ÁLLÁS DUNAÚJVÁROSBAN A DARUSIN KFT.


S KOLLÉGÁINK VISSZAHÍVJÁK TELEFONON 2. Figyelj a formalitásokra! Az álláskörhöz megfelelő öltözékben indulj el az interjúra. Amíg egy sportbolti állásinterjúra jó lehet egy sportos megjelenés, ha irodai munkára jelentkezel vedd elegánsra a figurát. Böngésszen a lakatos munka között Somogy megyében. Vasból, acélból és egyéb fémekből készült lemezeket, idomokat, csöveket munkál meg.


Az épületek vázának alapját adják a lakatosok, hiszen az acél és fémszerkezet az ő munkájuk eredménye. Akit elragad a fém hűvös szépsége, annak nagyon sokrétű elhelyezkedési lehetősége lesz. Az OKTÁV tanfolyamok tréningek továbbképzések közti keresés. Esztergom-kertváros, Wesselényi u. Teljes körűen látja el az üzemeltetési, forgalomirányítási és karbantartási, valamint részben a felújítási feladatokat. Sokan gondolják azt, hogy az acél, az alumínium, a horganyzott lemez csak hideg fém, megmunkálásuk nehézkes, rideg.


A lakatosok a szürke acélból, a fehér alumíniumból és a csillogó horganyzott lemezből olyan épületeket, garázsokat, kerítéseket varázsolnak, melyek mindenkit megállásra, egy kis csodálatra késztetnek. Németorszégba keresünk Szak és segédmunkásokat. A munkakör betöltésének feltétele, hogy a jelölt megszerezze a szükséges elméleti és gyakorlati ismereteket a részére előírt vizsgával záruló tanfolyamon. Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában.


Acélszerkezet gyártó üzemünkbe szerkezetlakatos kollégákat felveszünk. Egy műszakos munkarendben folyik a gyártás. Elvárások: – nyíregyházi, vagy vonzáskörzetében (max. km) lévő lakóhely, – dinamikus, igazi csapattagként dolgozik, – önálló és pontos munkavégzés, terhelhetőség, – az előírt normaidőnek megfelelő teljesítmény elérése – műszaki. Sarokkötések A szerkezetek egyes kapcsolódó elemei, rendszerint a gyakorlati rendeltetésnek megfele-lő szögben kapcsolódnak egymáshoz. Dunaföldvár állás , dunaföldvári állások, állások Dunaföldváron, állás és munka Dunaföldváron.


Munkaadók és álláskeresők ingyenes dunaföldvári portálja! Gépészet szakmacsoporton belül. Lakatos, épület - és szerkezetlakatos Építőiparban, motoros mozgatású automata kapukkal és gyorskapukkal, valamint rakodástechnikával foglalkozó - több mint éve működő - cég keres szerelői munkakör betöltésére munkatársat. Az államilag támogatott nappali tagozatos Épület - és szerkezetlakatos OKJ képzésünk év alatt elvégezhető. Jelentkezz a budapesti képzésünkre, mielőtt elfogynak a helyek.


Pályamunkás ismereteidet vonalgondozói szakértelemmel is bővíthete s… indeed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések