2015. március 2., hétfő

Chrome elveszett könyvjelzők

Chrome is a fast, secure and free browser for all your devices. Explore the Chrome Browser today! Add apps, extensions, and themes. Personalize your web browser today! Get a new and fast web browser.


Chrome elveszett könyvjelzők

Download Chrome and start browsing! Engedélyezheti, hogy a Chrome megjegyezze az Ön kedvenc és gyakran látogatott webhelyeit. A könyvjelzők létrehozásuk, illetve módosításuk után az összes eszközén futó Chrome-ban megjelennek.


Nyissa meg számítógépen a Chrome-ot. Lépjen a későbbiekben ismét felkeresni kívánt webhelyre. Bookmarks (mielőtt Chrome Ügyelj rá, hogy minden ülés zárva).


Amikor újra megnyitja Chrome könyvjelzők veszi észre, hogy van egy értékes vissza törölt (bármilyen könyvjelzők után megnyitja Chrome utoljára el fog veszni). Az otthoni felületen két rész, adattípus és hely lesz. Először keresse meg az adattípus területét, és jelölje be a megfelelő adattípusok mezőit.


A törölt könyvjelzők Chrome helyreállításához válassza a „Mások” lehetőséget. A legtöbb böngészőben van lehetőség a könyvjelzők biztonsági mentésének a beállítására és vagy szinkronizálására. Használd és a jövőben nem lesz ebből problémád. Ezután jelölje ki a legfrissebb könyvjelzők biztonsági mentését, vagy kattintson a Fájl kiválasztása gombra egy régebbi biztonsági mentéshez, amely a fenti könyvtárban található.


Megerősítő ablak jelenik meg. Kattintson az OK gombra. A Firefox könyvjelzői vissza lesznek helyezve a kiválasztott mentéshez.


Menjen a Safari böngészőjébe, keresse meg a könyvjelző ikonját a jobb alsó sarokban. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Aztörölt Safari előzmények és könyvjelzők helyreállítása azBackup programból. Ha már megszokta az iTunes-ot, akkor visszaszerezheti az elveszett könyvjelzőket vagy a Safari-előzményeket az iOS-adatok helyreállításával is.


A következő lépések követhetők. Meg kell csinálni egy ellenőrzés, alt, törölni, hogy állítsa le, ha. Chrome használatával most, de az én PDF fájlokat szeretne megnyitni szélén. Az új Könyvtár ablakban lehet nézelődni, rendezgetni és keresni a könyvjelzők , címkék vagy előzmények között.


A Könyvtárról biztonsági mentést lehet készíteni, így ha megsérült vagy elveszett a tartalma néhány kattintással helyreállítható. Az elveszett kedvencek helyreállítása IE. Az első dolog, hogy ellenőrizze, hogy a Kedvencek mappa elérési útja helyes-e.


Eltávolításra került a fragment azonosító a könyvjelzők fájlneveiből, így elkerülhető az ePUBREADER Firefox bővítmény használatakor jelentkező hiba. A kiegészítő súgója elérhető a bővítmények kezelése párbeszédablakról is. HTTP hitelesítő jelszavak. Egyes webhelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy csak a felhasználó gépelését követően látogasson el vagy írjon be és a jelszó egy külön párbeszédablakban.


Ha Felügyelt Apple ID-t használ, nem tudja használni az iCloud Windows-verzióját. Bizonyos androidos készülékeken is lehet használni az iCloud. OS, iOS, iPadOS és Windows rendszerben használt támogatott böngészőkön működik a legjobban a webhely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések