2015. március 17., kedd

Akusztikus élőzene

A We Are One Acoustic Duo zenei stílusa az elegáns, akusztikus , vokál centrikus irányvonalat képviseli. Ebben a hangzásvilágban szólalnak meg a különböző zenei műfajok dalai, legyen szó akár chanson-ról, evergreene-ről, country-ról, vagy a modern pop előadók műveiről. Kubai élő zene -Live Cuban Music. This video is unavailable.


Akusztikus élőzene

A Civil Rádió Miskolc immáron 3. A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már millióan láttak – magyar csattanóval! Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. Rengeteg filmben találkozhatunk élőzenés vacsorajelenettel, ám mikor mi is át akarjuk élni ezt az élményt, kicsit zavarba jövünk, hiszen nem könnyű feladat megtalálni az erre alkalmas helyeket Budapesten.


Később, az este folyamán pedig a táncházé lesz a főszerep, a táncházak eleve akusztikus hangzással születtek meg. Véleményem szerint a táncházban benne van minden, amit az ember egy fesztiválon elvárhat: élő kultúra, hagyomány, élőzene , lehet táncolni órákig, tehát a legmultifunkcionálisabb, és emberi szempontból a. Roland AC akusztikus gitárkombó a AKUSZTIKUS GITÁRKOMBÓ kategóriában - most 189. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Játszottunk az Arébánan, a Veszprémi Utcazene Fesztivál utcáin, az Egri Utcazenészek Versenyén és még számos helyen Budapesten.


Akusztikus élőzene

Gergővel, a Feldolgozóüzem után a rövid életű Sunberry duónkkal foglalkoztunk. Később így hívott el Gergő a Funplugged-os akusztikus estekre vendég-énekelni. A zenekar célja az igényes élőzene népszerűsítése, koncertjeiket a megrendelt szolgáltatásokhoz igazítják.


Továbbmenve az Utcazenész megállók felé mintegy egyszemélyes zenekarként Mr Alboh adott elő freak- folk, blues stílusú számokat a Kossuth utcán járó- kelőknek. Az ország egész területén vállalunk fellépést esküvőre, bálra, falunapra és egyéb rendezvényekre. Elöljáróban annyit, hogy immár több mint éve szórakoztatjuk a nagyérdeműt, és még reméljük egy ideig ez így is marad. Gitárok és gitáros nélkül szinte elképzelhetetlen egy zenekar, az élőzene egyik alapja a gitár. Megkülönböztetünk elekromos gitároka t, akusztikus gitárokat , elektro akusztikus gitárokat , klasszikus gitárokat , elektro klasszikus gitárokat , benjo-kat, ukuleléket, mandolinokat.


Az akusztikus duónk már számos Nagy Napot tett szebbé. Nem hagyományos esküvői zenekar vagyunk, leginkább aláfestő zeneként szolgálunk, vendégvárás, szertartás vagy éppen a vacsora alatt. Szeretnénk olyan hangulatot teremteni, ami még varázslatosabbá teszi az élményt mindenki számára.


Autentikus, élő latin koncert! Mindhárman gyermekkorunk óta foglalkozunk a zenéléssel. Közel éve mozgunk a vendéglátós zeneszolgáltatás világában. A várnegyed bármely behajtókapujánál parkolókártyát kell húzni, majd távozáskor a felszolgáló érvényesítteti.


Emellett heti 2-alkalommal biztosan vannak koncertek, amelyek műfaj tekintetében annyira változatosak, hogy az egész világzenei kínálatot képesek lennének lefedni. Mi itt az akusztikus eseteket szeretjük a legjobban, de a minap szuper volt Weszely Ernő tangóharmonika estje is. A Placc egy vásár, de az igazi varázsát az adja még, hogy közösségi térként is nagyszerűen funkcionál.


Ha megpihennénk a vásárlás közben, mindig beszélgethetünk egy jót az eladókkal vagy a többi érdeklődővel, mialatt a Placc színpadon színvonalas akusztikus élőzene szól többször is a nap folyamán. Találatok Élőzene Győr keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Győr közelében található zeneszolgáltatás területen dolgozó válallkozásoktól. Már említettük, hogy mi az akusztikus , élőzenei hangzást helyezzük előtérbe. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak hangosítás nélkül lépünk fel, sőt… Saját felszerelésünk kiválóan alkalmas, mind beltéri, mind kültéri rendezvények hangosításra.


Akusztikus élőzene

Ehhez már csak a Lezmon csoport (Legyen Élőzene Magyarországon) kellett és kitaláltak egy karitatív turnét. A hat-nyolc állomásos turné során a két zenekar elmegy olyan településekre, ahol kevésbé van módja az embereknek, hogy eljussanak fesztiválokra, élőzenés koncertekre, és ott ingyenes koncerteket adnak. Lakodalmas, esküvői és mulatós zene.


Báli, szalonzene, tánczenész, lakodalom, esküvői zenekar, party. Ha igazi romantikus hangulatra, netán egyszerűen lazításra vágynál, szeretettel várunk pároddal, vagy akár egyedül, akusztikus gitárestünkre. Italakciók -Isteni koktélok -Ha megéhezel, 23:30-ig kipróbálhatod méltán híres konyhánkat is -Remek hangulat A belépés természetesen ingyenes. A fiatal magyar dalszerző új kiadvánnyal jelentkezik áprilisban. A HÍD című EP egy játékos kísérletezés régi és új szerzeményekkel, afféle tranzitállomás a KAPUNYITÓ és a készülő harmadik nagylemez között.


Akusztikus integráció - az élőzene forradalma. A legendás, éves, brit TURBOSOUND cég - akik a világ leghíresebb hangszóróit tervezték - álltak össze a MIDAS mérnökeivel, hogy tökéletesen összehangolhassák a keverőt a hangszórókkal. Ingyenes élőzene minden héten szerdán órától a Fő téren, hol az Esernyős kávézó, hol a Gázlámpa Kioszk teraszán.


Eső esetén a kávézóban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések