2015. március 26., csütörtök

Kék duna vendéglő kalocsa

Kék duna vendéglő kalocsa

Retró bulik - Bemutatkozás. Programok - kekdunavendeglo. Vendéglőnkben jó hangulatú, a munkahelyi kollektívát. Our restaurant can accommodate 2people.


Környéken az egyik legjobb étterem! Kalocsa , Meszes Dunapart 13. Bács-Kiskun megye nyugati területén fekszik, a Duna bal partja közelében.


A várost a Duna egyik mellékága, a Vajas, két részre osztja. Gyorsétkeztetés, éttermek, cukrászdák és pékségek. Ha éhes vagy, nézz rá oldalunkra és döntsd el mit és hol szeretnél enni.


Kék duna vendéglő kalocsa

A Duna éttermünk melleti partszakasza vízitúrázók számára kitűnő pihenőhelyül szolgál. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. Szemüveg- és napszemüvegbolt.


Definitely the best place we found. Lakodalmak, esküvői rendezvények, napi ajánlatok, Dunaparti kilátás. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online!


A fotók nagy felbontásban is megtekinthetők. Nyitva tartások KÉK DUNA VENDÉGLŐ cégtől Meszesi Dunapart 13. Tavasztól őszig közvetlen folyóparti kerthelyiségünkből lélegzet elállító panoráma tárul elénk a Dunára, egy hangulatos ebédet vagy vacsorát csupán a környék élővilágának halk nesze zavarhat meg. RETRO Buli November 11-én, napjaink slágereivel! Madonna - La Isla Bonita (Official Video).


Apró KaloHírek Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap. Hasonló helyek a közelben Vincenzo étterem. A térkép csak ellenőrzött kalocsai GPS-pontokat (koordináta) tartalmaz. A Fűszerpaprika Múzeum a magyar paprikatermesztés történetét mutatja be.


Kék duna vendéglő kalocsa

A város kiemelkedő programjai: Kék Madár Fesztivál (június), Paprika Napok (szeptember). A lakodalom helyszínére az ifjú pár a Kalo Taxi val utazott. A nyeremények összértéke több mint 1. Jelenleg nyitva tartó Étterem, vendéglő , csárda Gerjen településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Alexandra Panzió KALOplasztik Műanyag és Gumiipari Kft. A Duna -parton található két nemzetközi hajóállomás több száz úszó szállodát foga és az utazási irodák gondoskodnak a hajón utazók szárazföldi.


Vállaljuk családi és vállalati rendezvények lebonyolítását. Kívül belül megújulva, sok szeretettel várunk minden kedves régi és új vendéget a sétálóutcában. Soltvadkert, Bajcsy-Zsilinszky utca 44.


Frittmann Testvérek Kft. Judit Panzió Étterem Borozó. Hajós, Borbíró sor 1-13. Akasztói Horgászpark és Halászcsárda.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések