2015. március 5., csütörtök

Skorpió horoszkóp 2020

A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően. A Mars által uralt víz elem szülöttjei nagyon különbözhetnek egymástól, ami azt jelentheti, hogy a legkedvesebb, de a legidegesítőbb emberek is köztük vannak. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt.


Skorpió horoszkóp 2020

Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is. Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat. Az augusztus egy kifejezetten gyümölcsöző időszak lehet a Skorpiónak, ha sikerül megfelelően beosztania az idejét.


A korábban kitűzött karrierbeli céljai már csak egy karnyújtásnyira vannak, és némi pluszmunka árán könnyen elérheti őket. Ezúttal valóban érdemes lesz megkísérelnie hátratekintve összegezni a múltban szerzett tapasztalatokat, már csak azért is, mert több alkalma is nyílhat rá, hogy fontos döntéseket hozzon, és igazán akkor járhat sikerrel, ha a múltja tanulságait képest kivetíteni a jövőre. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. Minden családtagod előtérbe helyeze ők stabilitást és problémákat is okoznak neked.


Mindez abban fog segíteni, hogy kitárd a szárnyaidat és jobban kihasználd a kínálkozó lehetőségeidet. Már rögtön az év elején beindulhat a szerencseszériá és ha ügyes vagy, végig meg is tudod ezt tartani majd. Az éves horoszkóp szerint tavasszal lehetőséged lesz sokkal jobb állást találni, ami nagyobb anyagi biztonságot adhat.


A karrier valóban fontos, de amellett nem szabad elfelejtene hogy az nem mehet a testi egészséged kárára! A horoszkóp csak hozzávetőleges ajánlásokat adhat meg, és megmagyarázhatja, mit kell félni a Patkány Évében, annak érdekében, hogy a lehető legkisebb betegség legyen. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes többi videó NEM S. Az Ikrek most nagy beleéléssel veti bele magát mindenbe, a Halaknak érzelmekkel teli napjai jönnek. Mérlegek, Skorpiók, Nyilasok, Bakok, Vízöntők, Halak! Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Skorpió horoszkóp 2020

A Skorpió számára nem lesz. Neked mi a horoszkópod? Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. A kínai horoszkóp és a nyugati horoszkóp abban különbözik, hogy a Távol-Kelet asztrológiája esetén a holdciklusok éves váltakozásán alapuló Hold-asztrológiáról van szó, a nyugati zodiákusban pedig, a helyzetét havonta változtató égitest mozgása alapján, Nap-asztrológiáról beszélünk.


A legnagyobb változás szakmai téren lesz, és már az év elején érezhető lesz az előszele. Fellendül a karriere az év közepe felé pedig már nekifogsz egy nagyszabású projekt megtervezésének. Mind a nők, mind pedig a férfiak, akik a Bika csillagjegyben születtek, nagyon értik a csábítás művészetét. A Bika előtt valaki nem a valódi arcát mutatja ma, a Skorpió ma készüljön fel a kritikára is.


Skorpió horoszkóp 2020

A Jupiter személyes hatásait jobban megérthetjük, ha megvizsgáljuk, hogy melyik horoszkópházunkon halad keresztül és milyen fényszögeket alkot bolygóinkkal saját horoszkópunkban. Már a karácsony jegyében telnek a napok, téged azonban nem köt le túlságosan ez az egész. Ha izgalmas, spirituális, és jó lelki társra vagy barátra vágysz válaszd a Halak csillagjegyűeket!


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Ez akkor is megtörténhet, ha jelenleg párkapcsolatban élsz, mert a sors olyan személlyel hozhat össze, aki miatt régi partneredet akár el is hagyhatod. De az is lehet, hogy kihagyhatatlan ingatlanügyletet viszel végig. Tudja meg, mit üzennek ma a csillagok Önnek! Válassza ki csillagjegyét, és olvassa el mai elemzését teljesen ingyen! Míg a Skorpió számára nagyon fontos az otthon, a Nyilas bőröndje mindig be van pakolva, és készen áll az új élményekre.


Csak ritkán tudnak megegyezni abban, hogy mi legyen a közös program, és egyáltalán, nehezen találják meg a közös hangot. Skorpió – heti horoszkóp A hét első felében a csillagok a szokásosnál is élénkebb fantáziához segítenek, melyet használhatsz pozitív és negatív célra is. Tervezz a jövődet illetően és igyekezz feljegyezni minden ötletedet, könnyen lehet, hogy közöttük lesz a jövő nagy ígérete számodra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések