2019. március 26., kedd

Születésnapi versek gyermekünknek

VERSEK ,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Születésnapi versek gyermekemnek!


Születésnapi versek gyermekünknek

Az alábbiakban olyan kedves szerzeményeket olvashatunk, amelyek a lányunknak, fiunknak szólnak. Leendő szülinapos, mit is mondjak neked? Talán annyit hogy nézd meg az e-mail-edet! Kicsi szívem, kicsi szám nagyon sok boldog szülinapot kíván!


Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Kegyes atyák kedves, hű utóda, Hadd köszöntsön vígan ez a dal (Egyszerű vers , nem ünnepi óda) Tége derűs, örök fiatal. Csak örök Boldogság, Szeretet.


Születésnapi versek gyermekünknek

Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen, Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen. Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza, Öröm érjen utadon, bánatot oldozza. Azon a csodás februári napon a sorstól kaptam egy újabb csillagot, boldogság egy kicsiny fiú képében, és gyönyörködtem aprócska lényében.


Versmondó versenyre mindig nagy dilemma, hogy milyen verset keressünk gyermekünknek. Ha nagyon öreg leszek, erőtlen és gyenge, vajon leheltek-e erőt fáradó testembe. Adtok-e majd betegségben annyi kitartást, hogy tovább bírjam taposni az élet-út porát. Az Úr legyen előtte hogy jó utat mutasson neked.


Meghatóak, elgondolkodtatóak, viccesek: a legaranyosabb gyerekekkel kapcsolatos idézetek GYERMEKNAP apropóján! Ezektől egész biztos, hogy ellágyul a szíved! Megéri mindennap benézni!


A születésnapi dalok szólhatnak férfinak, nőnek, gyerekeknek, felnőtteknek, idősebbeknek. Amikor táncolsz, nem az a célo hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem, hogy minden lépést élvezz míg odaérsz. Fedezd fel bartagicus SZÜLETÉSNAPI KÖSZÖNTŐK nevű tábláját a Pinteresten.


Sok Boldog születésnapot! Azóta már tudja, hogy az ő pici lánya megnőtt, és ott van, ahol az ő szíve várja. Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd a tenyeredben a végtelent.


Vers kis dédunokámnak Kicsi Míra itt voltál, ugye rólam álmodtál. Oly szép vagy és ártatlan, Téged várlak minden álmomban. Amikor még egész pici voltál, egy puszival jobbá tudtam tenni számodra a világot.


Vagy egy kanálnyi orvossággal. Meg tudtam javítani olyasmit is, amin még a puszi sem segíthetett - ragasztóval és szalaggal, tűvel és cérnával, kapcsokkal és madzagokkal. A legnagyobb ajándék, amit gyermekünknek adhatunk, a feltétlen szeretet, a széttárt karok és egy készséges fül. Az egyik legértékesebb ajándék, amit anya a gyermekének adhat, a jó példa.


A boldogságot nem lehet ajándékba kapni. A múzsák a görög mitológiában a mítoszok megtestesítői, a költészet, a zene, a tánc és a tudományok istennői, az emlékezés és az improvizáció ihletői. Nálunk válogatott idézeteket, köszöntőket, verseket és SMS-eket találsz, melyek garantáltan jókedvre derítik azt, aki hozzád közel áll.


Elsősegélynyújtás gyermekünknek vagy babánknak A gyermekek bármire képesek, tartja a köznyelv. Szülőként talán a legfontosabb feladatunk megóvni gyermekünket az őket fenyegető veszélyektől, ami azonban természetesen nem mindig sikerülhet. További ötletek a következővel kapcsolatban: Gyerekek, Iskola és Óvoda. William Blake Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek.


Fáradt szívem hangosan dobog, Emléked árnya, még mindig itt lobog. Szél hozta húrokon, felsír egy dal, Minden ritmusa szívembe mar. Megláto fog érni meglepetés, hogy milyen klassz születésnapi dalok léteznek Halász Jutka kötelező dala mellett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések