2019. március 18., hétfő

Sötét viccek

Sötét viccek

Fárasztó viccek , faviccek Beteg viccek Halott csecsemős viccek Vicces viccek Morbid viccek Fekete viccek Top viccek Szőke nő viccek Rasszista viccek Napi viccek Szar viccek Anyós viccek Kínai viccek Chuck Norris viccek Cigány viccek Móricka viccek Székely viccek Zsidó viccek Rendőr viccek Szőke nős viccek Képviccek Nagyon morbid. Vicc , Szex viccek ): A sötét parkban megszólal egy női hang: - Vedd le a szemüvege mert szúrja a combomat. Lehet, hogy a tüzet a férfiak találták fel, de arra a nők jöttek rá, hogyan kell játszani vele. A konyhafőnök ajánlata. Gyorsan bebújtatja a sze.


Sötét viccek

Szombaton kora reggeli látványhalászattal kezdődik Tatán a Öreg-tavi Halászfesztivál. Az Esterházy-kastély kertjében zajló programon a régió több pontjáról érkező halfőző mesterek a térségre jellemző halászlevekkel, sült hallal várják az érdeklődőket. Vicc , Pikáns viccek ): - Vegye le rólam a mocskos kezét, maga perverz disznó!


A viccek itt alul kezdődnek is. A mentőautó az orvossal, a betegszállítóval, a nővérrel és egy gyakorlaton lévő diákkal épp beteghez robog. Egyszer csak váratlanul a mentőautó vezetője elengedi a kormányt, fuldokolva a torkához kap, szemei kikerekednek, nem kap levegőt. Legalábbis, ha nem vesszük számításba a most következő emberek humorérzékét, ami olyan sötét és már-már beteges, hogy valószínűleg az olvasók egy részét is megosztja maj így ha érzékeny vagy az ilyen humorra, akkor jobban tesze ha még most visszafordulsz.


Hogyan állapítod meg a vízihulláról, hogy hány napos? Szívd meg az orrát, ha takony jön belőle, akkor egy hetes, ha agyvelő, akkor egy hónapos! Mi a teendő, ha egy epilepsziást találsz a fürdőkádadban?


Bele a szennyest, meg a mosóport, osztan hadd mennyen! Egy férfi napozik a tengerparton. Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Felnőtt, csajos viccek.


Két nő elmegy golfozni, és az egyik olyan ügyetlenül üti meg a labdát, hogy az egyenesen az arrafelé játszó férfiak egyikének megy, aki rögtön térdre csuklik, és a kezét az ágyékához szorítva, hemperegve nyöszörög. SötétLocitrom - Humor - Vicces videók - Viccek. Lócitrom - Sötét - citrom a ló hátán. Azért mert a Törökök elvitték a holdat, az Oroszok a csillagokat, a cigányok meg lopják a Napot! Miért Sötét Magyarország?


KecskeFészek - Vicces videók, Vicces képek, Vicces hangok, Vicces játékok, Viccek A sláger az a zene, ami a füleden megy be és a könyöködön jön ki. A feleség a szeretőjével van éppen, amikor váratlanul hazaér a férj. Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhők már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest győzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedő vadjait, az árokban lomha varangyosbékák kuruttyolták esti imájukat.


A tanító néni éppen a három kismalac történetét meséli a gyerekeknek: Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer kismalac. A kismalacok házat akartak épiteni, de nem volt elég téglájuk. Számtech viccek Kedvencekhez Ser Ez az eset valóban megtörtént a Word Perfect Telefonos Segélyvonalnál. Mondanom se kell, hogy az irodistát kirúgták, mindamellett ő jelenleg pereli a Word Perfect szervezetet indok nélküli felmondásért.


Megosztás Hozzászólás Amputált lábú emberek öniróniája, súlyos károkat szenvedő eladók humora, feleségüket halálra rémisztő férjek. Feltesz egy sötét szemüveget és belép a bárba. Mire a csapos: - Sajnálom uram, ide nem lehet háziállatot behozni. Téved uram, ez nem háziállat, hanem vakvezető kutya.


Dobermanokat is alkalmaznak már? Rendben, akkor természetesen jöhet. Igen, nagyon alkalmasak erre. Egy házaspár egyik délután vendégségbe megy a szomszéd faluba, és késő este.


Egyszer, régen, a sötét középkorban a király éppen befejezte a vacsorát. Mivel a kelleténél több bort ivott, felállt, és így szólott a mulatozó udvarhoz: - Jó lovagok! Bátorságotok senkiéhez nem mérhető ebben az országban, ámde vajon asszonyaitok is elégedettek veletek?


A szöszi elviszi a macskáját az állatorvoshoz, mert úgy veszi észre, hogy az állat rosszul hall. Az orvos megállapítja, hogy a macska fülét benőtte a szőr, emiatt nem hall rendesen, ezért azt tanácsolja a nőnek, hogy vegyen a gyógyszertárban szőrtelenítőt, azzal kenje be a macska fülét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések