2019. március 18., hétfő

Iphone xs kijelző hiba

Ettől függetlenül előfordul sérülés, ilyenkor a megjelenített kép csíkos, foltos, vagy egyszerűen csak fehér, vagy csak a háttérvilágítás működik. A legszembetűnőbb hiba , ha a kijelző pókhálósra törik vagy kisebb-nagyobb karcok jelennek meg rajta. Mivel az utóbbinál az esztétikai hibán túl a mélyebb repedések sérülést is okozhatnak, mindkét esetben ajánlott a csere. Szervizünkben kollégáink akár másnapra elkészülnek a javítással, a cserére garanciát is vállalunk.


Iphone xs kijelző hiba

Többnyire a kijelző mechanikai sérülése miatt van szükség a cseréjére amikor a törött kijelző a kamerát is érintette vagy pedig folyadékkár következtében. A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek. A tényleges kijelzőfelület kisebb a teljes téglalap.


Pod touch: Nyomja meg és tartsa megnyomva egyszerre a felső (vagy oldalsó) gombot és a hangerőcsökkentő gombot. Tartsa lenyomva őket egészen addig, amíg meg nem jelenik a helyreállítási mód képernyője. SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró. A külföldi portálokon már megjelentek az első árak arról, hogy ha leejtjük a készüléket és betörik a kijelző , akkor mennyit kell leszurkolnunk.


Nem várt módon segített egy autista fiún a watchOS 6. A különböző fitness illetve sportolást segítő alkalmazások mellett az Apple már korábban felismerte, hogy az egyes egészség megőrzéssel, baleset megelőzéssel foglalkozó szenzoroknak is mekkora jelentősége lehet egy-egy felhasználó életében, ha Apple Watch-ot használ. A használat során sajnos előfordul, hogy óvatlanul leejtjük vagy megkarcoljuk a telefonunkat. A kijelző cseréjénél nagyon fontos, hogy a felhasznált alkatrész gyári minőségű legyen. Még gyorsabb Face ID és a legokosabb, legerősebb okostelefonchip.


Plusz egy innovatív duplakamera-rendszer. Most a csúcsra pörgetve. A We Love Apple most hétig, június 22-ig kedvezményesen, 69.


A weboldal használatához kérem fogadja el a sütik használatát. A hibaleírások mellett megjelölünk átlagos szerviz időket, de ezek hozzávetőleges adatok, előfordulhat ezektől eltérés. A pontos hiba és készüléktípus ismeretében pontosabbat tudunk mondani. Javításainkhoz eredeti alkatrészeket használunk, és igényesen elvégzett munkánkra hosszú távú garanciát vállalunk, mert célunk, hogy elégedett Ügyfelünkként jó hírünket vigyed. Húzza el a csúszkát, majd várjon másodpercet, amíg a készülék ki nem kapcsolódik.


Mi nem csak egy szerviz vagyunk. Mi szeretjük az Apple termékeket. Gyári LCD paneleket használunk a csere során. Messze kerüljük az után- gyártott „CSODAÁRAS” kijelzőket.


Telefonja a csere után is ugyanolyan képet fog adni, mint mikor legyártották. Kijelző javításon kívül foglalkozunk még minden egyéb hiba javításával is. Munkáinkra hónap garanciát vállalunk. LCDPONT - Kijelző csere órán belül.


Samsung szállítja az Apple-nek… itt véget is ért a kollégák levezetése, hiszen ez elég jól csengő címet eredményez, jönnek majd rá a kattintások – nyugi, majd erre is. Mivel a kijelző csere eléggé összetett folyamat és több részegységet is át kell építeni, ezért kb. Utoljára hagytam a kijelző témakörét, mert mint a tesztek többségében kiemelt negatívum, ez külön fejezetet érdemel - másrészt ez a leginkább eltérő elem a két telefon között.


Amennyiben az Apple egyéb hibát is felfedez a javításra leadott készüléken,fődarabcsere igényelhető, ennek árait lásd a „Fizetős készülékcsere díjak” táblázatban. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Konzol - Apple Szerviz weboldalán!


Fill Your Cart With Color today!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések