2019. március 7., csütörtök

Mit akar a kos férfi

Mit akar a szexben a Nyilas férfi A kapcsolatai ritkán tartanak sokáig, mivel a Nyilas-férfi természetéből adódóan hajlamos problémát csinálni a semmiből. Ellenáll a túlságosan szoros közelségnek és nem szereti a féltékeny nőket. Vajon mit akarhat tőled a szimpatikus pasi, férfi ? Jó lenne kifürkészni, mit gondol rólad valójában? A csillagjegye többet árul el, mint sejtenéd. A horoszkóp szerint ugyanis pontosan tudhato csupán flörtöl vagy csábít, esetleg komoly kapcsolatban gondolkodik.


Mit akar a kos férfi

Aki tartós kapcsolatban akar élni egy Kos férfival, annak örökké meg kell újulnia. A haj, az arc gyengéd simogatásával, a szemöldök alatti vékony bőr csókolgatásával kellően felpörgetheti. A Kos férfi számára a szex csók nélkül elképzelhetetlen: az ajak a szenvedélyenergia valódi mágnese.


Pár perc és a linkek visszavezetnek ide. Ha igazán akarod érteni, hogy mit akar a férfi , mit akar érezni a férfi és mit akar megélni a férfi vele akkor fontos az, hogy az előző részekben megfogalmazott pozitív aspektusokat lás mert egyenlőre a pozitív megéléseken keresztül kell tisztáznunk milyen a férfi idea. Mit talál vonzónak egy Kos férfi a nőben. A Kos férfiak egy forróvérű és határozott nőt akarnak maguknak, akik ugyanakkor nyitottak és őszinték, valamint jó humorérzékkel rendelkeznek és viselkedésük felelősségteljesnek mondható.


Mit akar a kos férfi

A hűség tekintetében a mindent vagy semmit elv alapján játszik. H13-ban, Háver-Varga Mariann vendégei Mezei Tünde és Vantulek Zsolt. A beszélgetés egy hosszabb részletét láthatjátok. KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt.


A Kos mindig ki is mondja, ami a szívét nyomja. Makacs és dinamikus, egész életében rohan. Nem tud mit kezdeni egy puritán nővel. Számára a nő meghalt, ha reggel vagy a következő három hétben csak kéreti magát. Azonnal akar közösülni.


Mit akar a kos férfi

Különben elveszti tüzes érdeklődését. Fáradhatatlan és valósággal energiától duzza és agresszivitását le kell vezetni. Mindegyik a másikra vár, és képtelen megfogalmazni, igazán mit is akar.


A Mérleg csodálja az okos, független Vízöntő érzelmi ridegségét. Szereti a három tüzes jegy társaságát is. A Kos életet visz unalmas napjaiba, és jól kiegészítik egymás természetét, ám sokszor sérti annak szókimondó, durva beszéde. A novemberben a Kos jegyűek ismét egy aktívabb munkahelyi időszak elé néznek.


Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak köszönhetően, hogy pontosan tudja, hogy mit akar elérni. Ily módon minden problémával könnyen meg fog birkózni, és a talpraesettsége akár még a felettesei figyelmét is felkeltheti. Nehezen, de betörhető a Kos férfi , fontos, hogy a nő úgy éreztesse vele, hogy minden a Kos férfi akarata szerint történik, és hogy mindent ő irányít. Ha a Kos férfi úgy érzi hogy megtalálta azt a nőt aki minden szempontból megfelel neki, akkor mindent megtesz azért hogy boldoggá tegye, és a tenyerén hordja a nőt.


A Kos női változatához hasonlóan, a Kos férfi is nagyon rámenős természetű, feszül benne az energia. Rendkívüli dinamizmusa nem tűri a korlátokat. Miként az igazi kos , a Kos jegy szülötte is csupa szeszély, szinte szikrákat vet amerre jár, hisz egyetlen cél lebeg előtte: homlokegyenest, teljes erővel előre törni. A Kos nőnek a férfi arra kell az ágyban, hogy szexuális igényeit kielégítse, ezért nem meglepő, ha egyszer azzal áll elő, hogy rabszolgásdit szeretne játszani. Kos nőnél, ha egyszer belebújik a szegecses bőrszerelésébe.


A szexuális dolgok érdeklik, de mégsem hagy fel egykönnyen a szűzies viselkedésével, pedig sok benne az elfojtott erotikus vágy. Nem akar szenvedélyes lenni, mert az bonyodalmakat válthat ki, számára pedig az a fontos, hogy az életét, azon belül is a hétköznapjait körültekintéssel és okosan szervezze meg. Csakhogy a Kos férfi maga is mindig ki akar tűnni a társaságban, s van is benne megfelelő akarat és tudás a boldoguláshoz, így előbb utóbb inkább riválisokká válnak. Ikrek - Kos családi horoszkóp. A női agy folyamatosan azon kattog, hogy mit akar a férfi.


Miért nem hív, miért nem ír, mit csinál, kivel van, mit lájkolt, kit hívott, ki írt neki, mire gondol, mit érez, miért nem szeret, miért szeret. Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex.


Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések