2019. március 6., szerda

Nyílt napok 2019 középiskolákban szombathelyi

Nyílt napok 2019 középiskolákban szombathelyi

Szombathelyi Élelmiszeripari és Földmérési Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szent László király utca 10. Online listát az összes magyarországi iskola. Az elmúlt két napban Vas megyéből mintegy 500-an, nyolcadik osztályosok és szüleik tájékozódtak az intézmény képzési kínálatáról. Szegedi Szakképzési Centrum Hansági Ferenc Szakképző Iskolája.


Nyílt napok 2019 középiskolákban szombathelyi

Az iskola nyílt napjai. A következő rendezvények és nyílt napok ITT. SZOMBATHELYI NYÍLT NAPOK. Fesztiválok, rendezvények, események.


A város minden évszakban színes kulturális programokkal várja a városba érkező vendégeit. Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Csornai Premontrei Prépostság között létrejött közoktatási. A szombathelyi és Vas megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a szombathely. Körmendi Kölcsey Ferenc Gimnázium November 20. A nyolcadikosok az idei tanév egyik izgalmas időszakát élik, hisz ezekben a hetekben zajlanak a nyílt napok a középiskolákban , és a múlt héten került megrendezésre a Képzési vásár is.


A helyszínt most is az Oladi ÁMK biztosította, ahogy minden évben. Nyílt napokat tartanak a szombathelyi középiskolák. Jöjj el hozzánk, várunk Rád! Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi campusán: 3felsőoktatás iránt érdeklődő középiskolás jött el Vas megyéből és a megyehatáron túlról. Húsz éves lesz idén Szombathely legnagyobb tömegeket megmozgató és leglátványosabb fesztiválja, a Savaria Történelmi Karnevál.


NYÍLT NAP PTE ETK Szombathelyi Képzési Központ Szombathely, Jókai út 14. Iskolánk az idei tanévben is megrendezte nyílt napjait a szombathelyi és a vidéki általános iskolások és szüleik számára. Tájékoztató a nyílt nap menetér l, csoportok beosztása. Tematikus Nyílt Napok Ismeretterjesztő előadások keretében, végzett hallgatóink sikertörténetein keresztül ismerheti meg minden kedves érdeklődő a Keleti Károly Gazdasági Karon működő szakokat, képzéseket.


Fontos szempont, hogy érdemes olyan iskolát választanunk, amely nem esik túlságosan messzire a lakóhelyünktől, valamint ahova egy-két ovis barát is megy, hogy ne szakítsuk ki teljesen a gyermeket a megszokott közegéből. Educatio Kiállításon is a HUNGEXPO-n. Előre egyeztetett időpontban, egyénileg fogad az Aréna, a Barátság, a Benczúr Gyula, a Játéksziget, a Maros és a Mesevár óvoda.


A Tanácsköztársaság idején egy hónapi börtönre ítélték. Ludovika Akadémián tanított. Szegeden magántanári képesítést szerzett. A középiskolákban tartandó nyílt napok időpontjai és a részletes információk minden iskola saját honlapján megtalálhatók.


Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium. Zalaegerszeg, Landorhegyi út 33. Regisztrálni kell az iskola honlapján. Kaposvár, Szent Imre u. Zombor, Magyar Polgári Kaszinó, Venac Petra Bojovica 13. A megyei középiskolák nyílt napjainak listáját ide kattintva tekinthetik meg.


További információkat a Megyei Pedagógiai Intézet honlapján, illetve az egyes iskolák honlapjain szerezhetnek. Megkezdődtek a nyílt napok a város középiskoláiban, az intézmények tájékoztatókkal, műsorokkal csinálnak kedvet a képzéseikhez. A Premontrei Gimnáziumban tanórákat is lehetett látogatni, de előtte a díszteremben ismertették a tudnivalókat.


Nyílt napok 2019 középiskolákban szombathelyi

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. A Szombathelyi Műszaki SZC Puskás Tivadar Fém- és Villamosipari Szakképző Iskolája és Kollégiuma november 17-én és 18-án várja az érdeklődő nyolcadikosokat nyílt napján.


A program reggel nyolc órakor kezdődik. Szent Márton tiszteletére rendezett vetélkedőt szervezett a 10. A debreceni és Hajdú - Bihar megyei középiskolákért kattints a Debrecenimami-ra!


Minden egy helyen, amire egy leendő középiskolásnak szüksége lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések